Post Top Ad

Listerine ile Cesaretini Konuştur!!

Ağız bakımı ve diş sağlığı hepimiz için önemli bir konudur elbette.. Çürükler ve kokan nefesler korkulu ruyamizdir hep ve bu konuda da kullanacağımız bakım ürünleri çok önemlidir. Ben Listerine ile bi kaç sene evvel tanıştım ve ilk kullandığım Cool Mint ağız bakım ürününü hiç bırakmadan devam ettim..


Peki ya neden? Çünkü bi kere ne yersem yiyeyim ( soğan, sarımsaklı bir yemek ) vs dişlerimi fırçaladıktan sonra bile kalan belki o rahatsız edici koku bu ürünle tamamen yok oluyor. Keskin bir ferahlık kokusu ve nefesimi her daim tazelemesi beni hep mutlu ediyor..

Peki sadece bu mu? Elbette hayır. . Bi kere diş fırçası ile ulaşamadığımız pek çok alanı temizliyor ve böylece de plak oluşumunu en aza indiriyor.


Şimdilerde tanımaya başladığım Listerine Total Care ise yine nane aromalı fakat tam 6 etkiye sahip biraz daha baskın hali diyebilirim. Onu da bi süre kullandim ve Cool Mint'e göre biraz daha acı ve yanma hissi biraz daha fazla ama daha daha etkili olduğunu da keşfettim.

Ondan farklı olarak dişleri çürümeye karşı koruduğunu, dişlerin doğal beyazlığını bozmadığını ve diş etlerinin sağlıklı kalmasına yardımcı olduğunu öğrendim. 

Sonuç olarak bu ürünü de beğendim ve ağız bakım ürünlerime bir yenisi daha eklenmiş oldu. Ferah bir nefes ve cesurca gülmek herkesin hakkı.. 

Sizlerin de yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum..

Sevgiler 

21 yorum:

  1. Mor renkli olanın tadından hic hoslanmıyorum 😖 Favorim beyazlatıcı olan cool minti ise hic denemedim ama beyazlatıcı olandan inanılmaz memnunum ❤️

    YanıtlaSil
  2. Diş macunu kullanıyorum nadirende ipi
    Hiç kullanmadım alırsam listerine denerim zaten ilk :)

    YanıtlaSil
  3. Total care olandan tek kelimeyle nefret ettim. Kullanırken gözümden yaşlar geldi. Zero olanını kullanıyorum şu an, ondan memnunum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Zero olanını da ben denemedim dekkelirse deneyim bi ;)

      Sil
  4. Kesinlikle ferah bir nefes çok önemli. Diş bakımı çok önemli. Ağız kokusu olan dişlerini fırçalamayan biri benden hemen eksik not alıyor. Çok önem verdiğim bir konu. Bu ürünü eşim kulanıyor. Ben pek ağız bakım ürünü kullanmıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım benim inanilmaz önem verdiğim bir konu ve bu ürünler de o konuda cok yardimcim oluyor..

      Sil
    2. O şüphesiz.

      Sil
  5. İşe yarıyor ama o kadar keskinki çok zor kullanıyorum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen keskin haklısın ama iyi gelsin diye dayanıyorum bende zorla :D

      Sil
  6. Daha baskınsa kullanmak tam bi cesaret işi :) Cool mint dün bitti cesaretimi toplayıp total care alacağım bakalım nasıl olacak :)

    YanıtlaSil
  7. ben de beyazlatıcılı olanı en kısa zamanda alacağım. güzel paylaşımın için teşekkürler canım =)

    YanıtlaSil
  8. Denemek istediğim ürünler arasına girdi, paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad