Post Top Ad

Organik Sertifikalı Yeni Bir Marka Deneyimi: Anne Nature

Uzun zamandır kullandığım birçok ürünün organik ve doğal içerikli olmalarına dikkat ediyorum. Hem sağlığımız hem de cildimiz için bu hususlar önemli hususlar çünkü. Malesef yaşadığımız çevre, ortam ve de ürünler pek çok kimyasalla dolu ve biz bunu tam olarak önleyemesek de belki elimizden geldiğince dikkat etmemiz şart! Son zamanlar yine saçlarım ve cildim konusunda doğal içerikli organik yeni ürünler araştırırken Ayışığı Organik'in tavsiyesiyle yeni bir marka ile tanıştım: Anne Nature.



Anne Nature, ürünleri Kuzey'den gelip Güneyle buluşan ve organik sertifikalı, doğal içerikli ürünler. Anne ve bebeklere ve gebelere de özellikle tavsiye edilen ürünlerinin doğallığından ötürü "anne eli gibi nazik" diye de adlandırılması oldukça güzel.. Ben sitelerinden ilk incelerken öncelikle vücut nemlendirici sütü dikkatimi çekmişti. İçeriği o kadar güzel ki, Shea yağı ile cildi nemlendiriyor, ıhlamur çiçeği cildi yumuşatırken papatya rahatlatıyor. Organik ayçiçek yağı ise koruyor ve yenilenmesini sağlıyor. Bu kadar güzel bir içeriğe ürün elbette denenir :)



Saçlarım da son zamanlarda özellikle havaların da ısınmasıyla biraz güçsüzleşti ve derinlemesine bir bakıma ihtiyacı var. Saç uçlarım yine kırılmaya başladı ve de hassas oldukları için hassas bir bakım yapmak gerekiyor. Diğer deneyeceğim iki ürün ise saçlarım için ilk kez deneyeceğim besleyici saç kremi ve hassas ciltler için saç ve vücut şampuanı olacak. Beklentim büyük umarım güzel bir deneyim olacak. Onları uzunca bi süre kullandıktan sonra blogda yazacağım.

Sizler bu doğal içerikli ve güzel kokulu ürünler ile tanışmış mıydınız? 

Sevgiler

19 yorum:

  1. Çok güzeller. Ben daha önce görmüştüm bu markayı. Denemek lazım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende görmüştüm ama denemek kısmet olmamıştı teşekkürler canım..

      Sil
  2. Ben de bir kaç blogda yazısına rastladım ama tam içerik bilgisine ulaşamadım :) Aslında, içeriklerden bahsederken ürünün içerik bilgisini de eklersen çok sevinirim; ben epey dikkate diyorum ve kullanmayı hiç tercih etmeyeceğim içerikler oluyor, genelde sitelerde de bu bilgiler yazmıyor. Sevgiler, Başak

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elbette canım ona da bakıp ekleyeyim bilgisini, ben teşekkür ederim ilgin için..

      Sil
  3. hiç duymamıştım bu markayı şampuanı merak ettim yorumunu bekliyorum..

    YanıtlaSil
  4. Kullandıktan sonraki yorumunu bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Merhaba , ürünleri inceleyeceğim cok tesekkrler , sevgier

    YanıtlaSil
  6. Ilk kez duydum. Diger deneyimlerini de bekleyecegim.

    YanıtlaSil

Post Top Ad