Post Top Ad

Banggood.com ile Alışveriş Deneyimi

İnternet üzerinden online alışverilen yapılan yurt dışı sitelerinden biri de Banggood.com. Kendileri 2004 yılında kurulan ve online perakende satışta oldukça büyüyen bir firma. Çin kökenli bir alışveriş sitesi tabiki. Ben de siteye göz atarken geniş bir ürün yelpazesinin olduğunu gördüm ve kendim için bi iki şey seçtim ve sizlerle de paylaşmak istedim :)

Sitede giyimden aksesuara, makyaj ve bakım ürünlerinden elektronik eşyalara birçok ürün seçeneği ile karşılaşabilirsiniz. Benim siteden ilk seçtiğim ürün bu askeri yeşil tonlarının ağırlık bastığı ve etnik desenli yazlık bez çanta oldu.


Çantanın önünde, arkasında ve içinde gözler olup kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca uzun askısı ile omuzdan da kullanılabiliyor. Bu genelde her çantada aradığım bir özellik.



Bir diğer seçtiğim ürün ise aksesuar bölümünden gümüş renkli tek kalpli halhal oldu. Halhal çok sevdiğim bir aksesuardır ve böyle farklı renk ve seçeneklerini severek kullanırım :)

Alışverişim yaklaşık 3 hafta gibi bir sürede elime ulaştı. Ürünler beklediğim gibi ve hiçbir şekilde zarar olmadan elime ulaştı bu yüzden de ayrıca mutluyum.


Çanta: Banggood   Halhal: Banggood

22 yorum:

  1. cok güzeller canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. CUtest bag) I like such patterns!
    KireiKana

    YanıtlaSil
  3. çanta çok tatlıymış güle güle kullan :-)

    YanıtlaSil
  4. Çanta bir harika tam yaz işi :) iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  5. Güle güle kullan aldıklarını ♥

    YanıtlaSil
  6. Great post dear...lovely pics..:-)

    YanıtlaSil
  7. merhaba canım ayakkabına bayıldım güle güle kullan ♥

    YanıtlaSil
  8. Çantanın şal deseni çok hoş :)

    YanıtlaSil
  9. çanta çok güzel, iyi günlerde kullan :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad