Post Top Ad

Irresistible Me Saç Düzleştirici / Diamond Hair Styler


Herkese merhaba.. Geçtiğimiz günlerde Irresistible Me' den güzel bir kargo aldım. İçinde ise benim saçlarım için deva olacak bir ürün, güzel bir saç düzleştiricisi vardı. Amerika'dan gelen bu güzel ürün oldukça profesyonel. Irresistible Me, saç üzerine birbirinden güzel ve modern ürünlere sahip. Saç şekillendirme konusunda uzman ürünleri dikkatten kaçmayacak gibi. 

Hello everyone.. Recently Irresistible Me also bought a beautiful cargo. In a product that will be the panacea for my hair, he had a good hair straightener. This beautiful product rather professionals from the America. Irresistible Me, with beautiful and modern products from each other on hair. Expert on hair styling products such as to escape the attention.
  
Bana gelen seramik kaplı saç düzleştiricim ise benim için adeta kurtarıcı oldu. Saçlarım için sıklıkla kullandığım bir üründür düzleştirici. Saçlarım normalde dalgalıdır ama tam değil o yüzden belli bir şekil vermezsem rahatsız olurum. Saç düzleştiricisi en büyük kurtarıcımdır. Düz saçlar beni hep mutlu eder. Ki bu düzleştirici ile kalın bukleler yapmak da en sevdiğim şey :)!


İlk olarak bu yazımda sizlere düzleştiricinin birtakım özelliklerinden bahsedeceğim. Öncelikle seramik kaplı olduğunu ısrarla vuruluyorum ki seramik taban saçın ısıdan ötürü alacağı zararı en aza indiriyor. Ve mükemmel bir uygulama sağlıyor. Saçların ipeksi bir etkiyle düzleşmesini sağlıyor.

Ürün 230 dereceye kadar ayarlanabilir ısı özelliğine sahip. Yani en inatçı saçları bile kolayca düzleştirebilir anlayacağınız. Ben ortalama 210 derecede kullanıyorum. Saçlarıma yeterli geliyor. Yalnız gözlerime inanamadığım bir nokta da ürün saniyeler içinde bu dereceye ulaşabiliyor ve ısı konusunda çok hızlı diyebilirim. Diğer kullandığım makinelerde bu hızın çok daha yavaş olduğunu biliyorum.




Yine bu ürünü kullanabilmek için bir Amerikan adaptörüne sahip olmanız gerekiyor. Priz dönüştürücü bu ürün ile hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Ben bu dönüştürücüyü Koçtaş'da uygun bi fiyata temin ettim. 

Ürünün 360 derece hareket edebilir kordonu var ve ürün çalıştıktan sonra 30 dakika içinde otomatik kapanıyor, unutma ihtimalinize karşı iyi bir önlem! 1 yıl da garantisi var.


Ben genel olarak ürünü, ısısını ve ısı hızını çok beğendim ve hemen kullanmaya başladım bile :)! Saçlarımı ipek gibi kolaylıkla düzleştiriyorum ve hem zamanımdan tasarruf ediyorum hem de saçlarım mükemmel şekil alıyor. 

O halde saçlarım üzerindeki etkisini ve görsellerini de bi sonraki yazımda görebilirsiniz. 

Sevgiler

YouTube Channel
http://facebook.com/irresistiblemeofficial
http://instagram.com/irresistibleme_hair

32 yorum:

  1. NE KADAR GÜZEL BİR ÜRÜNMÜŞ CANIM GÜZEL GÜNLERDE KULLAN

    YanıtlaSil
  2. Kaliteli bir düzleştiriciye ihtiyacım var, hediye olarak mı geldi acaba? satın mı aldınız ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım hediye geldi bana ama kaliteli ve de sağlam bişey arıyorsan bu sayfayı incele ürünleri çok iyi.. o taraklılardan da var burada :)

      Sil
  3. uzun saçlılar için süper bir ürünmüş güle güle kullan ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle ve de çok iyi bir ürün canım uzun saçlılara müthiş yardımcı :)

      Sil
  4. bende bunun benzeri var tek fark onda derce yok benim kullandığım üründe çok başarılı ama ben taraklı düzleştirici arayışındayım bu aralar iyi günlerde kullan canım ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım aradığın o ürün de var burada taraklı düzleştirici yani :) ben saçlarım kalın telli olduğu için nasıl etki edeceğini bilemediğimden tercihimi bundan yana kullandım yoksa o benim de çok merak ettiğim bir ürün :)!

      Sil
  5. Ben Zaman'ında en iyisini kullanmıştım bunların ama 2 kullanmıştı maalesef saçlarımı o kadar kırdı ki, zor taranıyordu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte o yüzden ne kadar az ısı ayarı o kadar az yıpranma diyerek ısı ayarına biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum :) saçın hiçbirşey kullanmasan da kırıldığı oluyor malesef :)

      Sil
  6. Güle güle kullan.Benim saç tellerim oldukça kalın telli olmasına rağmen 170'in üzerine pek çıkamıyorum.İnce telli saçlar 200 üzerini neden isterler bir türlü anlamış değilim .Saç görsellerinide merakla bekliyorum :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım benim saçlar da kalım telli :) inşallah en kısa sürede görselli yazımı da paylaşacağım

      Sil
  7. Güle güle ahenkle kullan :) Sevgiler,

    YanıtlaSil
  8. Çok güzelmiş rengine de ayrıca bayıldım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengine bende bayıldım çok canlı güzel bir rengi var çok sağol :)

      Sil
  9. Ben de ilk Nilgün'de görmüştüm bu düzleştiriciyi. Saçı yıpratmayan ürün bulmak zor, güle güle kullan Ümran'cım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım kesinlikle öyle bu yipratmayi minimuma indirmek için uğraşıyoruz işte :) çok teşekkür ederim

      Sil
  10. En son ne zaman saç düzleştiricisi kullandım hatırlamıyorum :)

    YanıtlaSil
  11. Güzel günlerde kullan tatlım

    YanıtlaSil
  12. Thank you so much my dear :D

    This product sounds great. Super useful post!

    NEW TIPS POST | How To Keep Your Make Up For Longer.
    InstagramFacebook Oficial PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yes very nice and professional products :) thanks dear..

      Sil

Post Top Ad