Post Top Ad

Dipliner Nasıl Sürülür? Dermacol Ultra Black Dipliner

Sanırım makyajda en çok zorlandığımız ve hatta kim icat etti acaba diye zaman zaman da sinirlerimizi zıplatan ürünlerden biridir dipliner. Malesef uygulama aşamasında belli püf noktalara dikkat etmemiz gerekir çünkü hata yapma riskimiz çok fazladır ama eyelinere göre daha azdır tabi. Dipliner bir o kadar da önemlidir çünkü bakışlarımızı ortaya çıkaran ve göz makyajımızı daha belirgin kılan bir üründür :) Dolayısıyla makyajda vazgeçemediğimiz ürünlerdendir, şahsen benim öyle. Dolayısıyla bir makyaj bloğu olarak bu konuya biraz değinelim istedim.

Peki dipliner sürerken nelere dikkat etmeliyiz?

Şöyle bi kaç ufak tüyo vermek gerekirse;

*Diplineri uygularken gözlerinizi tamamen kapatmayın ben ilk zamanlar o hatayı çok kez yaptığım için artık akıllandım, göz kapaklarınızı tamamen kapattığınızda sürdüğünüz diplinerın kuyruğu gözlerinizi açtıktan sonra daha farklı görünebilir. (simetrikse asimetrik gibi) O yüzden gözlerinizi aşağı bi noktaya sabitleyip öyle uygulayın aradaki farkı göreceksiniz.

*Bir diğer tüyo ise aslında biçoğunuzun bildiği bant uygulaması. Bant tekniği ile de daha düzgün bir dipliner sürebilir ve daha güzel bir göz makyajı elde edebilirsiniz :)

*Dipliner çekmeye göz kapağınızın ortasından başlayın.Tabi daha da öncesinde kuyruk mesafenizi belirleyip kuyruk kısmını çizin ardından göz kapaklarınıza geçin.


Bugün ki bahsedeceğim Dermacol ultra black dipliner da yine işinizi kolaylaştıracak güzel bir ürün. Çünkü kalın uçlu ve kısa saplı. Ürüne hakimiyetiniz çok fazla. Kısa saplı olması sürümünü kolaylaştırıyor, kalın uçlu olması da hata yapma oranınızı azaltıyor.


Renk koyuluğu gayet güzel. Ultra siyah; keskin bakışlar ve etkili göz makyajı sağlıyor. Uzun süre dayanıklı da kolay kolay silinmiyor. Ama bu tabi gün boyu silinmeyeceğini de garanti ettirmiyor :) Sürümü diğer kullandığım diplinerlara göre biraz daha sert. 

Peki bu ürünü nerede bulabilirsiniz? Dermacol ürünlerini şu an için N11'de bulabilirsiniz. Sizler nasıl buldunuz? Yorum ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Sevgiler


31 yorum:

  1. ben kalem gibi uçlara sahip olanları kullanmayı daha çok seviyorum, belki daha kalın bir görünümden hoşlandığımdan ... sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de daha çok seviyorum ekstra belirginleştirdiği için ve daha pratik geliyor nedense :) bunun ucu da kalem gibi fırçalı değil :)

      Sil
  2. ben de Barbara Bort adlı markanın diplinerını kullanıyorum o da aynen kısa saplı ve kalın uçlu kolay uygulanıyor.

    YanıtlaSil
  3. Tüyolar iyi olmuş :) Ben Golden Rose dipliner kullanmıştım ve oldukça da sevmiştim. dermacol bilmediğim bir marka, önce bir araştırayım :) Teşekkürler yazı için, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben teşekkür ederim canım faydalı olduysa ne mutlu bana :)!

      Sil
  4. sert uçlu linerler fırçalara oranla daha sabit hat çekilebiliyor. çatlama olmuyor.
    güzel günlerde kullanın
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kesinlikle çatlama olmuyor teşekkürler..

      Sil
  5. Ben de seviyorum dipliner kullanmayı ama o kuyrukla hep başım dertte :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kimin değil ki umarım tüyolar işe yarar :D

      Sil
  6. I've tried onl;y care items of this brand)

    YanıtlaSil
  7. Hiç beceremediğim ve sürerken zorlandığım için günlük değil çok nadir kullanırım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. anlıyorum biraz uğraştırıyor tabi orası kesin :D

      Sil
  8. Beyaz tenli olduğum için ve yakışmadığını düşündüğüm için hiç kullanmıyorum. Ama bazı bayanlara gerçekten acayip yakışıyor. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence öyle düşünmeyin her tene yakışır dipliner güzel uygulandığı sürece teşekkürler :)

      Sil
  9. Tüyolar çok bilgi verici . Teşekkür ederim canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne demek canım ben teşekkür ederim ilgin için :)

      Sil
  10. yaz aylarından beri genel olarak ara verdim bu tarz ürünler kullanmaya.Ama hazır sonbaharda gelmişken geri dönmeliyim bence:)makyajda çok güzel bir görüntü oluşturuyor bence.Eline sağlık canım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de denemelisin her daim göz makyajın daha da ön plana çıkar :) teşekkür ederim hoşgeldinn..

      Sil
  11. Sürekli bir gözü istediğim gibi sürebilen, diğer gözü beceremeyen, sonra iyi sürdüğü gözü bozan biriyim ben:) Çalışmalarım devam ediyor hala, becerebilmeyi diliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o ben de de öyle oluyor bazen ama hemen korkmadan makyaj temizleme çubuğuna bi miktar makyaj temizleyici damlatıp güzelce temizliyorum ve işime devam ediyorum siz de öyle yapın bence :)

      Sil
  12. düzgün kullananda bayıldım ama kendim de bir türlü beceremediğim iki ürün var biri dipliner biri eyyeliner ama senin tüyolar işime yarar belki deneyeyim bir kalemine sağlık tatlım :)

    YanıtlaSil
  13. Bu konuda kendimi bir türlü geliştiremedim.Biri muhteşem oluyorsa diğeri berbat oluyor;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ya malesef o talihsizlikten bi türlü kurtulamıyoruz :D

      Sil
  14. thanks dear of course :)! I coming your blog now :)

    YanıtlaSil
  15. İnan çok faydalı bir post olmuş. O dediğin doğru. Gözleri kapattığında kuyruk kısmı çirkin olabiliyor. Bende ilk başta kapatıp göz pınarından başlayıp kuyruk kısmını açıkken yapıyorum. Bu konuda başarılı olduğumu da hissediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. faydalı olmasına çok sevindim ama şuna eminim ki sende çok güzel dipliner çekiyorsun benim güzel dostum sevgiler :)

      Sil

Post Top Ad