Post Top Ad

Nivea BB Clean Güzelleştiren&Bakım Yapan Temizleme Suyu

Gün sonunda makyajımı temizlemek daha doğrusu cildimi bütün makyaj kalıntılarından arındırarak derinlemesine temizlemek en önem verdiği şeylerden. Zira cildimiz de hassas bir örtü aslında bakmadığımız zaman kırışıklıklar, sarkmalar, alerjik problemler hepsi ardı ardına gelir. O yüzden her gün cildimize bakacağımız rutin bakım çok önemlidir. Nivea da son zamanlarda bu konuda atılım yapıp Nivea BB Clean Güzelleştiren&Bakım yapan temizleme suyunu çıkardı. 


Aslında bu ürün tam anlamıyla bir makyaj temizleyicisi değil. Aradaki farkı iyi bilip beklentileri de ona göre tutmak lazım. Bu ürün özellikle yaz aylarında sıkça kullandığımız hafif yapılı bb kremleri temizlemek ve cilde bakım yapmak için çıkarılmış bir ürün. Aynı zamanda 5 etki bir arada özelliği ile de cilt kusurlarını azaltıp, arındırıyor, temizliyor, nemlendiriyor ve makyaja hazırlıyor. Yani vaatleri öyle.

Benim kullandığım ve gördüğüm kadarı ile de nemlendirme özelliği hariç hepsini yapıyor aslında. Nemlendirme konusunda yetersiz geldiğini söylemeliyim bunun için de durulanmaya gerek olmayan bu üründen sonra cildinize bir nemlendirici sürmeniz yeterli.


Ben bu ürün ile bb kremimi rahatlıkla çıkartıp cildimi rahatlatıyorum. Yüzümde hiç bir kalıntı kalmayana kadar temizliyorum ve ciltte yanma ya da alerjik hiçbir problem belirtisi olmuyor yani bende olmadı. Ürünün şeffaf bir yapısı var zaten ve makyaj pamuğuna döküp yüzünüze uyguladığınızda cildinizdeki yağ ve kirlerden de arındığını hissediyorsunuz :)

Ürün genel anlamda güzel ama söylediğim gibi tüm makyajı çıkarmak için üretilen bir ürün olmadığı için o konuda birşey beklemek doğru olmaz. Ama cildi temizlemek ve arındırmak için güzel bir temizleyici. Sizler nasıl buldunuz? 

Sevgiler

20 yorum:

  1. Bende de var ama hiç kullanmıyordum deniyim madem güzelse :) teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Normal bir temizleyici bb krem ve ciltteki yağları temizlemede başarılı :) ben teşekkür ederim..

      Sil
  2. Ben denemedim bu ürünü ama çok da fazla beğenilmediğini okumuştum. Artık yağ kullanıyorum ve çook mutluyum doğrusu :) sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım ben de eksik yanlarını belirttim daha doğrusu ürünün çıkış amacını :)yani makyajı dört dörtlük temizlemiyor elbette bb krem gibi ürünler için ideal sadece :) teşekkürler..

      Sil
  3. teşekkürler bilgilendirme için :)

    YanıtlaSil
  4. Kişiye göre değişsede hakkında olumsuz yorumlar okumuştum.Tabii ki denemeden bilemeyeceğim için yorumlarınız çok değerli.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olumsuz olarak şöyle canım yazıda da belirttiğim gibi makyajı dört dörtlük temizlemiyor sadece bb kremi temizlemek ve cildi rahatlatmak için ideal bir ürün :) teşekkürler!

      Sil
  5. merak ama tüm makyajı çıkarmıyor diye almadığım bir misel. yine de sadece bb kullananlar için yeterli bir ürün, eline sğalık tatlım =)

    YanıtlaSil
  6. BB Cream kullanmadigim icin pek bana göre degil sanirim bu ürün :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olabilir ;) kullandığınız ürünlere göre tercih yapmalısınız :)

      Sil
  7. Ben bunu diğerinden daha çok sevdim 😄

    YanıtlaSil
  8. İlk versiyonu kullanmıştım ancak BB olanı denemedim nedense ;)

    YanıtlaSil
  9. canım son yayınımda belki senin için küçük bir süpriz vardır ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimm çok sekersin ya nasıl mutlu oldum :)! Öncelikle çok teşekkür ederim beni de önerdiğin için onun dışında senin de memnun kalmana çok sevindim güle güle kullan :)!!

      Sil
  10. Ben cildime bir sey sürmedigim için yeterli olur sanirim.

    YanıtlaSil

Post Top Ad