Post Top Ad

Yepyeni Ürünler / Kosmetik4less.de Yurt Dışı Alışverişi 2. Deneyimim

Yurtdışı alışverişi evet güzeldir ama bir de böyle çabucak geliyorsa daha da güzeldir. Kosmetik4less.de sitesi de Almanya menşeeli, işte bu sitelerden. Aldığınız ürünler en geç bir hafta, taş çatlasa sekiz gün içinde elinize ulaşıyor :) Yani öyle haftalarca kargo bekleme sıkıntınız yok. Ha bir de gümrükte takılıyor mu diye soranlar oluyor, ikinci kez ürünlerim geldi ve ben kendi adıma hiçbir sorun yaşamadım, tabi firma gönderileri de olduğu için belki ama takılacak olsa her türlü gümrüğe takılırdı diye düşünüyorum. Daha önceki alışveriş deneyimime buradan ulaşabilirsiniz.

Peki benim bu kez ki tercih ettiğim ürünler neler onlara biraz değineyim. 



İlk olarak bu mozaik şeklindeki I Heart Makeup'ın Go to Heaven far paletini seçtim. Neden derseniz renk tonları benim her daim kullandığım tonlar ve paleti de merak ettim açıkçası. Palette hem mat hem de ışıltılı renkler var. Kahve ve mürdüm tonları ağırlık basıyor. Detaylı yazısı kullandıktan sonra gelecek :) Fiyatı 8.99 €.



Bir diğer ürün yine ambalajına ve renklerine kayıtsız kalamadığım I Heart Makeup'ın Bursting With Love isimli allığı. Allıkta üç renk bulunuyor üçü de hafif aydınlatıcılı. En soldaki rengi sadece aydınlatıcı gibi kullanıp diğer iki rengi allık olarak kullanacağınız gibi özel gün makyajlarınızda üç rengi birden de karıştırıp kullanabilirsiniz. Makyajda ışıltılı ve sağlıklı bir görüntü veriyor çünkü. Ben bu ürünü hemen kullanmaya başladım bile ve yakında yazısı gelecek :) Fiyatı 6.49 .



Diğer iki ürün ise Essence'in ilk kez deneyeceğim şeffaf kaş maskarası ve 50 ml'lik parfümü. Şeffaf kaş maskarasını uzun süredir almak istesem de bi türlü denk gelememişken bu fırsatı değerlendireyim dedim. Günlük makyajda sıkça ihtiyacım oluyorken bi fırsat vermek lazımdı. Fiyatı 1.95 €. 



Genel olarak çok mutlu olduğum bir paket oldu. Renkli makyaj ürünlerine yenisi eklenirken bu yenileri deneyecek olmanın heyecanı da bi başka :)! Sizler nasıl buldunuz? İçlerinde merak ettiğiniz bir ürün varsa onu öncelikle incelemek isterim.

Sevgiler

30 yorum:

  1. ıyı gunlerde kullan canım su kalp allıklarına bende bayılıyorum sımdı sıteye gırıp bakıcam :) too faced'ınkını ıtalyada deneyimleme imkanım olmuş çok begenmiştim ama paletlerinden birini tercih edince kalp aşkım ortada kalmıstı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siteye bakmalısın o zaman hem ürünler ve markalar güzel hem de çok hızlı teslimat :)

      Sil
  2. allığa bayıldım :) gumrukle ilgili bir sıkıntı yoksa o zaman guvenılır bır sıte:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim evet hiçbir sıkıntı yaşamadım ikinci deneyimimle beraber :)

      Sil
  3. kalpli allığı yabancı blogerlerde görüyordum, şimdide sabırsızlıkla senin yorumunu bekleyeceğim.. hepsini iyi günlerde kullan ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kalpli allık o kadar şirin ki inan insan kullanmaya kıyamaz ama bir o kadar güzel performanslı diyebilirim severek kullanmaya başladım şu an detayları gelecek çok teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Ya o kalpli alliğa bayıldım. Çok şeker ürünler. Mutlulukla kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. CanımM çok teşekkür ederim ki bende onu çok sevdim inan :))

      Sil
  5. YA o kalpli allık kalp ben<3 Çok güzeller canım.Güzel günlerde kullan<3 sevgiler...

    YanıtlaSil
  6. yine pembiş şeysiler :)

    YanıtlaSil
  7. Ay o kalpli pembiş allıklar beni benden alıyor! Güle güle kullan hepsini, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım benim beni de yaa ne tatlı dimi :)!

      Sil
  8. Hepsi cok tatlı güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
  9. Hello dear,
    fantastic post!
    I'm following back (#778 "Aishe Raschid").
    Hugs,
    LIANA LAURIE

    YanıtlaSil
  10. Renklerini bilmem de alıığın ambalajı efsane! Çok tatlı :)

    YanıtlaSil
  11. Cute products.
    Kisses!

    galerafashion.com

    YanıtlaSil
  12. Great post, fantastic product
    Kisses

    YanıtlaSil
  13. çok cici hepsi de =) güzel günlerde kullan. bende de o allığın bir koyusu blushing hearts var =) çok severek kullanıyorum. far paletin de pek hoş!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım sen de güle güle kullan :) allıklari olay :)!

      Sil

Post Top Ad