Post Top Ad

Dermacol Make Up Cover Ultra Kapatıcı Fondöten

Çok soruldu çok konuşuldu ve de tartışıldı. Evet bu aralar kendisi oldukça merak edilen bir kapatıcı fondöten: Dermacol Make up Cover. Öyleki dövmeleri bile kapatıcı etkisi olduğu söyleniyor ve hatta videoları var ama dövmem olmadığı için o konuda bişey söyleyemiyorum tabi :) Ama şunu söylemeliyim ki "ultra" denmekte hakkı var çünkü performansı normal kapatıcılara göre oldukça etkili!


Ambalaj olarak küçük gibi görünse de bu sizin gözünüzü asla korkutmasın çünkü az bi miktarı bile yoğun bir şekilde cildinizi örtüyor ve kusurlarınızı kapatıyor. Ben ürünü ilk gördüğümde tüh ya keşke minik bir ambalajda olmasaymış diye üzülmüştüm ama bu üzüntüm tamamemn yersizmiş şimdi anladım :) Bu ürün aslında moda çekimlerinde ve sahne makyajlarında oldukça sık kullanılan bir ürün. Sebebi ise belli: cildinize kusursuza yakın bir görünüm vermesi.


Ürün aynı zamanda hipoalerjenik ve spf 30 içeriyor. Suya dayanıklı ve koruyucu madde içermiyor. Ben özellikle göz altı morluklarım için denedim ve kapatıcılığına şaşırdım kaldım cidden etkili bir ürün. Eminim ciltteki diğer hassas kızarıklıkları, lekeleri de harika kapatacaktır. 

Peki ben bu üründe neyi fazla buldum? Elbette yoğun katı kıvamını. Bu kadar kapatıcılığı hoş ince yapılı bir fondöten sağlayamaz zaten ama bu ürünü kullanırken de aşırı soğuk bir yüz hattı ortaya çıkmaması için öncesinde bir makyaj bazı ve nemlendirici mutlaka kullanın ve mümkün olduğu kadar ürünü inceltin. Bu ürünü seçerken mutlaka ve mutlaka cilt tipinize ve cilt renginize uygun seçimler yapın. 

Bu ürünün alanında önemli bir yere sahip olması ve yaygın kullanımı sebebi ile taklit satışları da oldukça fazla. Bu yüzden sizler şu an için sadece ürünlerine buradan ulaşabilirsiniz. Sizler nasıl buldunuz? 

Sevgiler

28 yorum:

  1. videolarını görmüştüm oldukça ilginç bir ürün..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de izledim canım hatta bizzat minik bir deney yapıp keçeli bir kalemle elimi çizip uzerine bu fondoteni sürdüm ve cidden etkili olduğunu söyleyebilirim :)!

      Sil
  2. bu kadar övdüğüm bir ürüne mutlaka bakmam gerek derim... sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Great post as always :)
    Kisses,
    Tijana

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    YanıtlaSil
  4. Çok merak ettiğim bir üründü. Gerçekten paylaşılan videolar oldukça etkileyici denemek istediğim bir ürün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eğer merakını giderebildiysem az da olsa sevinirim ürün çok etkili çünkü çok yoğun kıvamlı umarım deneme fırsatın olur, N11 de de satışta 30 gr'lık ambalaj da..

      Sil
  5. Çok merak ediyordum teşekkürler canım :) emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  6. meraklandım şimdi :) kaleminize sağlık

    YanıtlaSil
  7. altına aydınlık veren bir makyaj bazı ile bence de daha iyi duracaktır :) adını sıkça duyduğum bir ürün =) eline sğalık kuzu <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen canım ürünü hem inceltmek he de daha güzel göstermek adına olabilir :)

      Sil
  8. güle güle kullan canım ben de fondöten ben de sivilce yapıyor ne yazık ki, bu yüzden kullanamıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. cilde uygun ürünler kullanmak şart tabi canım senin uzak durman lazım o yüzden :)!

      Sil
  9. Kendim için bu kadar yoğun fondöten tercih etmiyorum; ama lekelerini kapatmak isteyenler için iyi bir ürün olmuş... güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de öyle canım ama çok belli olan lekeler, sivilceler için falan iyi bir kurtarıcı o yüzden özellikle problemli ciltlere önerilebilecek bir ürün..

      Sil
  10. Fantastic product:)
    Have a lovely day!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    YanıtlaSil
  11. Gerçekten reklamlar doğruymuş demek ki.Güzel günlerde kullan canım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kapatıtıcılık konusunda evet etkili bir ürün..

      Sil
  12. Kalıp gibi durmuyor sanırım değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım yazıda da dediğim gibi biraz yoğun yapılı olduğu için inceltilmezse kalıp gibi durabilir o yüzden inceltilerek kullanılmalı bence :)

      Sil
  13. Bu kadar yoğun kapatıcı bir ürün zaten günlük kullanım için,çok fazla merak etsem de alacağımı zannetmiyorum :)Emeğine sağlık canım merakımı gidermiş oldum sayende :*

    YanıtlaSil

Post Top Ad