Post Top Ad

Lerzan Karadanlı 29 Ekim Blogger Etkinliği Sponsorlar Part 2

Herkese merhaba.. Bugün, dün blogda bahsettiğim etkinlik sponsorlarına kaldığım yerden devam edeceğim :) 

Daha önce çamaşır sularını denediğim ve çok memnun kaldığım Vissmate şimdi ilk kez deneyeceğim silikonlu temizleyicisi ve mikrofiber temizlik bezi ile bizlerleydi. Temizlik biz kadınların en büyük meşgalesi olduğu için severek kullanacağıma eminim :)


Aspire her etkinlikte olduğu gibi yine sıfır şeker ve sıfır yağ içeren yaban mersini içeceği ile bizlerleydi :)


Knorr her zaman mutfağımızdan eksik olmayan köfte harçları, yöresel Ezogelin çorbaları ve tablet tavuk suyu ile bizlerleydi. Çok iyi oldu çünkü severek kullandığımız bir marka teşekkür ederiz :)


Blogger dostu Kenton ise bitkisel limon aromalı jel ve pratik tatlısı sakızlı muhallebi ile bizlerleydi.


Pierrre Cassi şık ve klasik erkek gömlekleri ile bizlere eşlik etti. Eşime beden büyük geldiği için ben de babama hediye ettim.


Dermokozmetika hepimize farklı cilt bakım ürünleri gönderdi. Bana daha önce de kullandığım ve blogda yer verdiğim Bioderma Hydrabio tonik geldi. Yazısına buradan ulaşabilirsiniz.


Yine bildiğimiz ve tanıdığımız bir marka olan Bioblas şampuanları ile bizlerleydi. Bana kepeğe karşı etkili olanı geldi.


Kitap okumayı severim. Kitaplığımda yerini alan "Bi Menfaatime Bakıp Çıkacağım" isimli kitabım için Burcu Serra Şentekin'e teşekkürler..


Bebak cilt bakım ürünleri olan el ve vücut bakım kremi ve acıbadem sütü ile bizlerleydi.


Saçlarıma güzel bakan ürünleri ile çok sevdiğim Hc Hair Care ise Doping ile bizlerleydi. Her bir ürününü severek kullanıyoruz ailecek..


Ve son olarak da Ekozkozmetik vanilya kokulu kumaş spreyi ile bizlerleydi.

Tüm sponsorlarımıza ve Lerzan'a sonsuz teşekkürler..

Sevgiler

16 yorum:

Post Top Ad