Post Top Ad

Organik Bulaşık Deterjanı / SODASAN

Günümün büyük çoğunluğunu mutfakta geçiriyorum. Yemekti, bulaşıktı vs derken mutfakta ne kadar vakit geçirdiğimi fark ediyorum. Temizlik ve hijyen konusunda da hassasım. Özellikle hassas ciltlerin elde bulaşık yıkarken kullandığı tüm ürünlere ne kadar dikkat etmesi gerektiğini de biliyorum. Malum sonrasında alerjik etkenler ve rahatsızlıklar ortaya çıkabiliyor.

Bu nedenle organik bulaşık deterjanı ararken hemen hemen bir çok aradığım organik temizlik ürününü rahatça bulduğum Ayışığı Organik sitesine baktım hemen ve Sodasan diye bir marka keşfettim. Birçok temizlik ürünü mevcut organik bulaşık makinesi tabletinden tutun da bebekler için toz deterjan, ne biliyim organik ahşap temizleyici, organik sirkeli temizleyici vs vs neredeyse her kadının aradığı hassas temizlik ürünleri ve haliyle organik sertifikası da var neden denemeyeyim deyip kaptım bir tane organik nar kokulu elde bulaşık deterjanı :) 

Bu arada organik sirkeli temizleyici de birdahaki alışveriş listesinde değerlendireceğim bir ürün oldu sirkenin temizlikte ne kadar iyi olduğunu neredeyse her kadın bilir çünkü bu ürünü de aşırı merak ediyorum o yüzden.

organik bulaşık deterjanı

Sodasan nar kokulu organik bulaşık deterjanı, benim gibi köpük köpük sabun sevenler için süper bişey :) Nasıl güzel köpürüyor ve nasıl güzel kokuyor. Az bi miktar bile kocaman köpükler yapıyor. Onu da geçtim ben asıl temizlemesini çok sevdim. Yağlı bulaşıklarda falan çok iyi temizliyor maşallah sevdim ben bu ürünü.

organik temizlik ürünleri

Cildimde hiçbir reaksiyon ya da alerji yapmadığı gibi zaten ürün kapı gibi onaylanmış organik sertfikalı bir ürün. Ecocert ve Vegan sertifikaları var. Sentetik parfüm, paraben ve türevleri içermiyor. Konsantre bi ürün. Bitkisel içerikli ve çok da ekonomik bir ürün. 

Özellikle hassas ciltler için önerebileceğim bu organik bulaşık deterjanı hemen bir tık uzağınızdaki Ayışığı Organik sitesinde mevcut. Diğer bahsettiğim tüm organik temizlik ürünleri de buradan temin edebilirsiniz. Aklınıza takılan ya da sormak istediğiniz birşey olursa da ben buradayım. Yorum ve düşüncelerinizi beklerim.

Sevgiler

10 yorum:

  1. yağlı tavaları falan temizleyebiliyorsa tamamdır..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle yağlilarda çok güzel temizliyor :)

      Sil
  2. Güle güle kullanılsın.Daha önce duymamıştım.Aklımda olsun ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel bir organik marka :)

      Sil
  3. İlk defa duydum ama aslında hep bu tip ürünler kullanmamız lazım. İçerik çok önemli, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canım aslında sağlık için ne kadar da önemli ama işte :)

      Sil

Post Top Ad