Post Top Ad

2017 Flormar Yaz Koleksiyonu: Tropical Splash

Flormar yaz mevsimine harika bir koleksiyonla merhaba dedi: Flormar Tropical Splash. Yazın sıcak renklerini ve eğlenceli dünyasını yansıtan bu koleksiyonda ambalajlar da bi şahane demeden geçemeyeceğim. Kendimi tropical adalarda tatilde hissettiğim bu güzel koleksiyona ve koleksiyondaki ürünlere gelin beraber bi göz atalım :)!!

flormar yeni koleksiyon tropical splash

flormar tropical splash

Koleksiyonda bir aydınlatıcı pudra var ki afet! Daha koleksiyon ilk çıktığında hemen incelediğim ve aşırı merak ettiğim ilk ürünlerden biriydi ve şu an onu deneyeceğim için aşırı mutluyum :) Bu afet ürünün ismi Splash Powder İllüminatör. Yaza ışıl ışıl ve sağlıklı görünen ve gözleri üzerine çekecek bir makyajla girmek istiyorsan hemen denemelisin, yüz, boyun ve dekolte bölgesine pudra fırçası ile çok rahat uygulanabiliyor :)

Detaylı yazısı yakında blogda olacak tabiki :)

flormar splash powder illüminatör

flormar aydınlatıcı pudra

Yine koleksiyonun en güzel ürünlerinden biri ve yaz makyajının da vazgeçilmezlerinden diyelim Flormar bronzlaştırıcı pudra. Nasıl güzel nasıl incecik bir yapıda ve bu yapısı da güzel bir kapatıcı özelliği olduğunu da gösteriyor. Nemlendirici ya da fondöten üzerine rahatlıkla uygulayabileceğin Flormar Sun Bronzing Powder 4 farklı renk seçeneğiyle yaza merhaba diyor.

Detaylı yazısını yazacağım :)

flormar bronzlaştırıcı pudra

Ve iki farklı ruj. Biri lipgloss diğeri lipstick :) Tropical Plumping Lipgloss 6 farklı renk seçeneğiyle karşında. Dudağını hafif karıncalandıran Flormar dolgunlaştırıcı parlatıcı yaz boyu capcanlı renklerle kullanabilirsin! Bendeki rengi 02 Summer Pink tatlı bir pembe :)

flormar dolgunlaştırıcı parlatıcı

flormar tropical lipgloss

Flormar Tropical Lipstick i ise yumuşacık yapısıyla ve kolay sürümüyle çok seveceksiniz. Hafif ışıltılı renkleriyle de tam yazlık rujlar! Bendeki bu rengi de ayrı bir beğendim: 03 Amazon Rosewood.

flormar tropical lipstick

flormar rujlar

Koleksiyondaki ojelere özellikle de Tropical Purple rengine bittim diyebilirim. Capcanlı bir renk!

tropical splash ojeler

Flormar Tropical Splash body mist ve edt ise koleksiyon isminden de esinlenerek çiçek kokuları ve tropikal meyve kokuları barındıran, rahatlatıcı kokular. Üst notalarında ananas ve çarkıfelek meyvesi var. Ben kokularını sevdim.

tropical splash parfüm

Bu metalik farın rengine bayıldım. Çok güzel ve ışıltılı bir kahve. 06 Copper. Diğer renklerini de inceledim ama en güzel rengi bu gibi geldi :) Bu yaz elimden düşmeyeceği kesin sizce nasıl?

tropical splash metalik far

Ve son ürün ise Flormar Dramatic Volume Maskara. Yaz trendi ambalajıyla ve kalın fırça yapısıyla dikkatimi çeken bir maskara oldu. Performansına ise denedikten sonra blogda yer vereceğim. Hacim veren bir maskara olması tabiki benim gibi hacimciler için bir artı :)

flormar dramatic volume maskara

Flormar Tropical Splash koleksiyonu hakkındaki fikirlerime gelecek olursak bence tropical renkleri barındıran sezon trendi renkleriyle ambalajları bi harika! Yine koleksiyonun bomba ürünü Flormar Splash Powder İllüminatör mutlaka keşfedilesi. Rujlar capcanlı ve ışıltılı renkleriyle makyajını ön plana çıkaracak. Tropical Splash ürünlerini buradan satın alabilirsin.

Detaylı ürün yorumlarım elbette gelecek ama siz Flormar'ın bu yeni koleksiyonunu nasıl buldunuz? En beğendiğiniz ve merak ettiğiniz ürün hangisi oldu?

Sevgiler

24 yorum:

  1. Allah im bu flormarin serileri beni benden alıyor resmen bu seride harika görünüyor guzel günlerde kullan tatlım 😚

    YanıtlaSil
  2. Flormar kendini iyice geliştirdi mutlaka bu yeni koleksiyonuna göz atıcam. Güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ederim çok güzel bir koleksiyon olmuş çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. gayet güzel bir seri olmuş renkler ambalajlar bir harika :)

    YanıtlaSil
  4. Artık Flormar'ın hızına yetişemez olduk gerçekten ama sanırın çok güzel ürünler daha inceleme fırsatı bulamadım ama aydınlatıcı pudrayı çok merak ettim....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aydınlatıcı pudra efsane! Mutlaka bakmalısın :)

      Sil
  5. Ojeler ve farın renk tonları muhteşem :)

    YanıtlaSil
  6. çok güzel ve renkli bir koleksiyon olmuş aydınlatıcıya da bayıldım güle güle kullan .-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi çok renkli ve ışıl ışıl çok teşekkür ederim :)

      Sil
  7. Aşırı pembeleri sevmesem de flormar Essence kozmetiğe özeniyor her ay farklı konseptler falan ☺

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence tam tersi Essence son dönemler yeni koleksiyonlar çıkardı Flormar her zaman koleksiyonunu yenileyen bir marka :)! Koleksiyon pembe ürünlerden değil rengarenk ürünlerden oluşuyor :) sevgiler..

      Sil
  8. hepsi harika canım özellikle de gözlük :)

    YanıtlaSil
  9. Flormar son zamanlarda cok güzel ürünler çikardi 😆

    YanıtlaSil
  10. Hepsi çok güzel görünüyor ama far apayrı güzel duruyor. ^^ Güle güle kullann.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim farı kullanmaya başladım bile :)

      Sil
  11. O eflatun ojeye bayıldım. Harika bir kolleksiyon...

    YanıtlaSil

Post Top Ad