Post Top Ad

Orange Swimsuit / Zaful

Tatil sezonuna adım attıysak çıksın orange swimsuit mayolar, plaj terlikleri, güneş gözlükleri atalım kendimizi havuza denize bu ne yahu.. Yaz bu yıl kendini fazlaca özlettirdi çünkü bi türlü gelmek bilmedi :D Umarım geç de gider de doya doya bir yaz mevsimi yaşarız. Hazır mayolardan bahsetmişken bu sezon da rengarenk ve model model mayolar piyasada. Özellikle turuncu rengi mayolarda pek bi trend olmuş durumda. 

Mayolarda ise desenli, fırfırlı, straptez, ipli modeller hepsi terchinize ve vücudunuza göre çeşit çeşit :) Üstelik Zaful'da mayolar inanılmaz uygun arkadaşlar cidden bi inceleyin derim :) Bu yıl gerçekten orange swimsuit yani turuncu mayolara da takmış durumdayım heleki backless swimsuit gözüme bazı modeller kestirdim ki efsaneeee! Hemen o seçtiğim modellerden birkaçı:

BURADAN
BURADAN
BURADAN

Zaful 3rd Anniversary blog giveaway
My dear followers, there are some news I would love to share with you guys. One of the biggest online fashion store “Zaful” is now celebrating their 3rd anniversary.
I'll checked out the details about this anniversary blog giveaway. TBH, It's quite awesome. The link to their blog is over here: https://zafulofficial.wordpress.com/

Who doesn’t love giveaways? Go to their blog and take a look. I would be very happy if you tag my name @pembedunyamm after participating the giveaway event. Zaful will choose a couple of winners after the event and give out huge rewards!
Sevgili takipçilerim, sizinle paylaşmak istediğim bazı haberler var. En büyük online moda mağazası Zaful 3. yıldönümünü kutluyor. 

Zaful sitesinin bloğundan https://zafulofficial.wordpress.com/ daha detaylı bilgiye ve katılım koşullarına göz atabilirsiniz. 

Çekilişleri kim sevmez ki? Onların bloğuna gidin ve birbirinden güzel ürünlerine bi göz atın eminim beğeneceğiniz birçok ürün olacak. Çekilişe katılırken yazacağınız yorumlara @pembedunyamm  olarak beni de tag yaparsanız çok mutlu olurum. Zaful etkinlik sonrasında birçok galip seçecek ve büyük ödüller verecektir.
Teşekkürler..

17 yorum:

  1. Canım bloğuna arama butonu koyar mısın ? Bir şey bakmak istedim sitenden bulamadım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa çok haklısın canım hemen yarın hallediyorum :)!!

      Sil
    2. tatlım artık blogda hemen en sağ yukarda bir "arama kutusu" var dilediğin e bakabilirsin ayrıca ilgin için de çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. İlk ve son görseldeki harikaymış! Bu tarz swimsuitleri boyfriend kotlar ile kombinlediklerini gördüm. Bugün bir tane edindim bile! Harika yazı olmuş Ümrancım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet kesinlikle katılıyorum harika oluyorlar güle güle kullan canım :)

      Sil
  3. ben de ilk modelin mavisini sipariş etmeyi düşünüyorum canım :)

    YanıtlaSil
  4. Ay ne tatlı bikiniler bunlar...

    YanıtlaSil

Post Top Ad