Post Top Ad

Marmaris'te Konaklayacağınız En Güzel Oteller: Julian Club Hotel

Tatilinizi mavi ve yeşilin bi arada olduğu Türkiye'nin cennet köşelerinden biri olan Marmaris'te mi geçirmek istiyorsunuz. O zaman size bir otel tavsiyesi ve tatilimiz boyunca edindiğimiz tecrübelerden yola çıkarak keyifli ve dopdolu anlarımıza eşlik eden Julian Club Hotel'den bahsedeceğim.


Julian Club Hotel Marmaris merkeze çok yakın olan Armutalan mevkinde bulunan 4 yıldızlı bir otel. Eğerki siz tatil boyunca hem bol bol havuz keyfi yapayım, hem de bol bol eğleneyim diyorsanız ve hareketli tatil ortamlarını seviyorsanız adresiniz belli: Julian Club Hotel.

Otel hem gençlerin hemde ailelerin çok eğlenebileceği aktivitelerle dolu bir otel. Ben ilk başta açık söylüyüm bu kadar hareketlilik ve bu kadar güzel enerjili bir ortam beklememiştim. Ama otele yerleştiğimiz ilk günden beri enerjilerine bu kadar kapılmış olmalıyız ki tatil boyunca yalnızca bir kez denize gitme gereği duyduk onun dışındaki tüm vaktimizi otelde ve havuzda geçirdik:)

Otelin övemeden geçemeyeceğim deli dolu ve çok da yetenekli bir animasyon Yolo Ekibi var. Her gün sabah saatlerinde başlayan dans ve şovlarıyla herkesi ve özellikle de çoçukları çok eğlendiren bu Yolo ekibi bitmek bilmeyen enerjimizin de takviye gıdası gibi bişeyleri adeta :)! Akşam programlarının da yine eğlenceli aktiviteleri ve gösterileri bu ekipten çıkıyor. Hem Türkler hem de turistler gece geç saatlere kadar bolca eğleniyor.

Günün belirli saatlerinde bolca serinleyeceğiniz ücretsiz dondurma servisi için de hazır olun :)!



Gelelim otelin kahvaltı ve yemeklerine ha bide tatlılarına :) Kahvaltıda en seveceğiniz şey hiç şüphesiz şeflerin şov eşliğinde yaptığı omletler. İçine ne konulacağına siz karar veriyorsunuz ama talibi o kadar çokki onun için bazen uzun bi sıra beklemeye bile razı olabiliyorsunuz. Ben her sabah kahvaltımda mantar/kaşarlı omlet dışında yine kendi yaptıkları şekil şekil ekmeklerini de çok sevdim! Sıcacık pohaçalar da cabası. Tabiki hiçbir zaman bol yeşilliği de unutmuyoruz :)


Ayrıca yine herşey dahil konseptiyle her saat farklı lezzetleri de keşfetme fırsatı bulabiliyorsunuz. Balık çeşitleri, ızgara tavuk, cızbız köfteden tutun da ciğere kadar birbirinden lezzetli yemekler, çeşit çeşit salata ve soslar, her gün hem görüntüsüyle hem de tatlarıyla sizi mest edecek tatlılar da yine burada mevcut. 

Ayrıca Türk gecesinin olduğu gün çiğköfte ustamızın mükemmel sunumuyla ikram ettiği çiğköftelerin tadını da hiç unutmuyorum. Otelde her hafta yanlış hatırlamıyorsam Çarşamba geceleri Türk gecesi aktiviteleri oluyor. O gün herkeste bi telaş bir heyecan. Akşamsa sizleri büyük alkışlar eşliğinde değerli şeflerin lezzetleri ve folklor ekibi, semazen gösterileri, efeler ve mezdeke ekibi gibi çok eğlenceli bir ekip bekliyor. Katılmadan etmeyin sakın :) Biz eşimle doya doya seyrederken saatlerin nasıl geçtiğini bile anlamadık :)



julian club hotel türk gecesi

Odalar oldukça konforlu ve güzel. Personeller her gün oda temizliği yapıyor ve havuz dönüşü odanızı temiz bulduğunuzda içiniz bi rahatlıyor. Temizlik personellerinin ekstra güleryüzü ve ilgisi de gözümden hiç kaçmadı ve tam puan aldı benden diyebiliim. Birkaç kez bişeyler istediğimde hiç bi zaman yıkıcı değil yapıcı cevaplar verip hep yardımcı olmaya çalıştılar. Malesef bunu her otelde görebilmeniz pek mümkün değil. 


İşte bizim 6 günlük Julian Club Hotel maceramız bu şekilde. Eşim de ben de doya doya bir tatil geçirdik. Aile oteli arayanlara kesinlikle tavsiye edebileceğim bir yer! Julian Hotels grubunun bu otel dışında Marmaris'de 2 oteli daha var. Biri hemen merkezde yer alan ve daha çok yeni bir yapılanma olan Julian Marmaris diğeri ise İçmeler mevkinde yer alan yine çok yakında bahsedeceğim ve onun da doğayla iç içe bütünlüğüne hayran kaldığım Julian Forest Suites. 2 gün de bu suitde konakladık ve tabiki bu suit hakkındaki fikirlerimi de sizlerle paylaşacağım :)

Sizler nasıl buldunuz?


Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

14 yorum:

  1. Okaar guzel anlattın kı sankı yazdıklarını okurken cok da yabancısı olöadıgım bıyerde gezıyormusum hıssı verdı.. Çok guzel ve keyıflı bır otelmış. Malesef bazı oteller hıc de göründüğü gibi olmuyor. Memnun kalmanıza sevındım..☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaaa çok sevindim keyifle okumana ♡♡♡ aynen öyle göründüğü gibi olmayan oteller adına ben kendi tatilimi (bizzat yaşadıklarım dahilinde) anlatıp en azından gidecek olanlar ve arayanlar için bir tavsiye olsun istedim :)

      Sil
  2. Bu sene tatil yapamamış biri olarak içim gitti desem :) Benim yerime de tadını çıkarmışsınız, Marmaris'e yolum düşerse aklımda olsun! Öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa canım umarım en kisa surede gerçeklesir tatilin ve mutlaka bi kenara burayı da not etmelisin diyorum çok öpüyorum :)

      Sil
  3. Ah Ümrancım, ne kadar güzel yazmışsın da, bizim gibi kreşe yeni başlayan çocuğu olanlar ne yapsın? Ailecek bu yılın başından beri 10-15 günde bir kesin hastayız. İptal ettiğimiz rezervasyon sayısını da unuttuk.
    Buradan çıkarılacak sonuç: Çocuk yokken keyfini çıkar canım ;) Çok güzel bir mekanmış gerçekten...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu kaçamak bir cevap olarak alıyorum çünkiiii benden daha çok gezen ve tadını çıkaran bir aile olarak öncelikle en kisa zamanda şifa bulmanızi dileyip sonra da en kisa surede tatil planlarınızı bekliyorum :) ve inan orda hep çocuklu aileler vardı tatlım temennim çocukluyken de eglenebilmek :D korkutma beniiii :DDD

      Sil
  4. Marmaris'e yolunuz düşerse aklımızda olsun
    Teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. Instagram'dan takip ettiğim kadarıyla güzel bir tatil oldu. Darısı bir sonraki yıla artık ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah canım temennim öyle kısa sürdü ama güzeldi :)

      Sil
  6. Otel tatili güzel oluyor, Marmaris ise zaten şahane bir yer :)

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel olmuş tatil senin için. Otel de oldukça hoş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sağol canım sadece dinlenmek bile güzeldi :)

      Sil

Post Top Ad