Post Top Ad

Yves Rocher Makyaj Fırçaları

Bitkisel kozmetiğin bilinen isimlerinden Yves Rocher günden güne yenilenen doğa dostu ürünleriyle artıları topluyor. Bir kaç ay öncesinde elime geçen güzel bir pakette yeni çıkan ahşap saplı makyaj fırçaları ile tanışma fırsatı buldum ve hemen mıncıklamaya başladım :) Zaten pofuduk makyaj fırçalarına büyük zaafım var bir de böyle yumuşacık sentetik kıllı fırçaları sevmeme gibi bir lüksüm hiç yok :)!

yves rocher makyaj fırçaları

makeup brushes

İçlerinde en sevdiğim fırçalardan ilki hiç süphesiz 04 numaralı çift kıllı fondöten fırçası. Hem toz hem de likit ürünleri uygulamada oldukça başarılı. Ama toz ürünler daha ideal bence. Fondöteni uygularken çizgi çizgi görünüme sebep olabilir onun için daha sık kıllı fırçalar ya da kaşık fırça tercih ediyorum ben.

yves rocher fondöten fırçası

Bir diğeri 06 numaralı allık fırçası. Fırça kavisli bir yapıda. Dolayısıyla kavisli yapısı kontur işlemi için de çok müsait. Toz yapıdaki allık, kontur ya da bronzer uygulamak için mükemmel bir fırça. Ben her üçü için de uyguluyorum. Elmacık kemiklerini belirginleştirmede çok başarılı bir fırça diyebilirim hangi ürünü uygularsanız uygulayın.

yves rocher allık fırçası

Bu minnak da 02 numaralı, sitede açılı kontur fırçası diye geçse de zannımca tam bir kapatıcı fırçası. Sık yapılı kılları ürünü cilde dağıtmada gayet iyi. Yani fırça ürünü fazla emmeden güzel bir uygulama sağlıyor. Tombik pek de şirin :)


Son olarak da 05 numaralı pudra fırçasından bahsedelim. Kompact ve toz pudraları rahatlıkla uygulayabileceğiniz bir fırça. Yine yumuşacık tüyleri var. Özellikle yüzün geniş bölgelerine uygulaması çok rahat. Ürünü homojen bi şekilde dağıtıyor. 

yves rocher pudra fırçası

Genel olarak Yves Rocher ahşap saplı makyaj fırçalarını hem kullanışlılık hem de %100 sentetik kıllarından dolayı çok seveceğinizi düşünüyorum. Fırçalar kolay temizleniyor ve kılları da kolay kolay dökülmüyor diyeyim. Kılları yumuşacık ve RT fırçalar kadar rahat uygulanıyor. 

Detaylı bilgi ve sipariş için buraya tıklayabilirsiniz.  

Sizler nasıl buldunuz?

Sevgiler

9 yorum:

  1. hepsi de çok güzel gözüküyorlar güle güle kullan canım pofuduklarını :)

    YanıtlaSil
  2. Bende stippling fircasi var, Mac Face & Body gibi hafif fondotenleri iz birakmadan guzel uyguluyor. Yalniz aldigimdan beri kil dokuyor. Bir de metal kismi govdeye iyi yapistirilmamis sanki, oynuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa dökülmesine üzüldüm :/ bunlarda büyük çaplı bir dökülme olmadı birde en büyük takıntım gövdesidir genelde yurtdışından aldığım fırçaların hep gövdesi oynamıştır ama bunlarda hiç oynama olmadı sağlam ahşap sapları var..

      Sil
  3. Çok güzel görünüyor güle güle kullanın :))

    YanıtlaSil
  4. I was curious if you ever considered changing the structure of your site? Its very well written; I love what youve got to say. But maybe you could a little more in the way of content so people could connect with it better. Youve got an awful lot of text for only having 1 or 2 images. Maybe you could space it out better? capitalone.com

    YanıtlaSil

  5. Wonderful site. Lots of helpful information here. I am sending it to a few pals ans also sharing in delicious. And naturally, thanks in your sweat! hotmail sign in email

    YanıtlaSil
  6. A mortgage term is the length of your energy a borrower must abide by the provisions of these mortgage agreement. mortgage payment calculator canada The premium amount is dependent upon a number of factors, such as product type, amount of advance payment and amortization with the loan. canada mortgage calculator

    YanıtlaSil

Post Top Ad