Post Top Ad

Flormar City of Stars Koleksiyonu İnceleme

Kış geldi diye bence üzülme :) Çünkü sıcacık renkleriyle ve ışıltısıyla seni harika bir koleksiyon bekliyor: Flormar City of Stars. Hem renkli hem de enerji dolu bir koleksiyon desek yeridir. Özellikle metalik tonların ağırlık bastığı koleksiyon hem ten makyajı hem de göz makyajı için çok seveceğin ürünlerle dolu. O zaman hadi gelin beraber koleksiyonu bi inceleyelim :)

flormar city of stars koleksiyonu

Flormar City of Stars Koleksiyonu; Koleksiyonun en dikkat çeken ürünleri hiç şüphesiz Pro Strobing Palette aydınlatıcı paleti ve Trıo Contour Palette kontur paleti. 

Strobing paletinin doğal ışıltı veren renklerini çok sevecekseniz. Kremsi dokusu ve incecik yapısı ile şahane bişey! Renkler uçuk renkler değil oldukça doğal görünümlü sıcak tonlar. İster tekli istersen de karıştırarak uygulayabilirsin. Trıo Contour kontur paleti ise çok yabancı gelmedi bana. Daha önce de benzer bir kontur paletini denemiş ve sevmiştim bu paleti de sevdim ama özellikle ortadakı kahve tonuna bittim. Kontur rengi olarak oldukça ideal.

city of stars inceleme

Star Lipstick; bana göre koleksiyonun yıldızlarından. Hem metalik hem de yarı mat özelliği olan bu rujlar suya ve tere dayanıklıymış. Bende öyle bir ton var ki elime geçtiği günden beri kullanıyorum ve çok sevdim. Bahsettiğim renk 001 Dark Nude. 5 rengi daha var. Rujlardaki yıldız baskısı da çok hoş olmamış mı sizce de?

flormar city of stars rujlar

Rujları kadar suya dayanıklı Ultra Soft Lipliner dudak kalemleri de gayet kullanışlı ve güzel. Bende 001 Dark Nude rujla çok uyumlu olan 02 Bordeaux dudak kalemi var. Yumuşacık yapısı ve pigmenti çok güzel.

flormar dudak kalemi

Yine kremsi yapıları sayesinde kolay uygulanan ve rengini de çabucak veren Satin Touch Stick Eyeshadow 6 farklı rengiyle City of Stars koleksiyonunda. Flormar stick göz kalemleri bir rengini es geçersek kahve ağırlıklı tonlarda. Hafif pırıltılı yapılarını çok sevdim. Işıltılı makyaj severler de eminim çok sevecek. Bendeki rengi E05 Copper Chalice. En sık kullandığım tonlardan.

flormar stick eyeshadow

Ve gelelim kolekyonun en dikkat çekici ve özel ürünü olan Multi Effect Maskara ya. En dikkat çekici ürünü diyorum çünkü maskara ciddi anlamda fırça yapısıyla diğerlerinden çok çok farklı. Şöyle anlatayım maskaranın bi tarafında sık dokunmuş hacim özelliği veren kısa kıllar yer alırken diğer tarafında ise kirpiklerini dipten itibaren kavrayan, hem tel tel ayırıp hem de kıvırmana yardımcı olan ve bi nevi kirpik tarağı işlevi gören kıllar yer alıyor. 

Özel tasarım silikon fırça denmesinin de sebebi bu olsa gerek! Ben maskarayı birkaç denemeden fazla kullandığım için artık tecrübelerimi de açık açık paylaşabilirim sizinle. Kirpikleri hem ayırmada ve kıvırmada hem de hacim vermede günlük için ideal bir maskara. Taraklı kısmı ile alt kirpiklerinize de bulaştırmadan çok rahat uygulayabiliyorsunuz benden demesi. İşte o meşhur maskaranın fırça yapısı :) Detaylı yazısını hemen yakında sizlerle paylaşacağım.

flormar multı effect maskara

Ojesiz koleksiyon olur mu hiç :) Tabiki olmaz. Flormar da bu koleksiyonu ekstra parlak görünüm veren 6 renk ojesiyle taçlandırmış :) Ben de sıcağı sıcağına sizlerle metalik rengi olan 01 Mirror on the Wall isimli ojesini paylaşayım dedim :) 

flormar city of stars ojeler

Son olarak çiçek ve meyve kokularından esinlenerek sizi büyülü bir dünyaya götüren City of Stars Edt ve Body Mist leri de koklamayı ihmal etmeyin. Hem hafif hem de kalıcı kokuları seviyorsanız tam size göre!

city of stars edt

Ve gelelim bir koleksiyon incelemesinin daha sonuna. Gördüğünüz gibi ışıl ışıl enerji dolu bir koleksiyon. Cildi ağırlaştırmayan hafif yapısı, çarpıcı renkleri ve yüzünü dilediğin gibi boyutlandıracağın özel paletleri ile Flormar City Of Stars la biraz daha ışıldamaya hazır mısın?

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

İnstagram: pembedunyammm
Pinterest: pembedunyammm

Facebook: Pembe Dünyam Blog

26 yorum:

  1. Kalem far ve ruj ilk dikkatimi çekenler arasında güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalem far ve ruj en güzel ürünlerinden diyebilirim harika!!:)

      Sil
  2. Hepsi ışıl ışıl harika görünüyorlar :)

    YanıtlaSil
  3. Flormar koleksiyon skalasını gittikçe çoğaltıyor hız kesmeden....

    YanıtlaSil
  4. Tam benim sevdiğim tonlar güle güle kullan canım :) emeğine sağlık güzel bir paylaşım olmuş :) göz kaleminin rengine bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim beğenmene sevindim bi nebze faydalı olduysa ne mutlu bana :)♡♡♡

      Sil
  5. aydınlatıcı palet çok güzel güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet palet cidden çok hoş :) teşekkür ederim..

      Sil
  6. I love all product!! That eye pencil is too good & color of lips stick is amazing!
    https://clickbystyle.blogspot.in/

    YanıtlaSil
  7. Bu koleksiyon ambalaj ve ürün tasarımı olarak çok şık olmasına rağmen, aydınlatıcı paleti hariç, renk seçimi olarak çok çok sıradan geldi bana :( sırf o yıldız deseni için rujlarına baktım ama renkler aşırı klasik. Keza krem farlar da artık her markada gördüğümüz renkler ne yazık ki :/ Böyle limited ve özel bir seride daha cesur ve şık renkler beklerdim. Aydınlatıcı paleti ise, NYX Strobe of Genius'un daha uygun fiyatlı dupe'u gibi olmuş ^_^ güle güle kullan Ümran'cım!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tatlım çok teşekkür ederim :) evet renkler konusunda tanıdık bildik renkler haklısın ama ne bileyim sevdiğim renkler olunca yadırgamadım ama dediğin gibi farklılıkla elbette güzeldir :) aydınlatıcı paletinin Nyx gibi sevilen bir markanın mudaili olması harika!

      Sil
  8. Bu seri çok göz alıcı ,güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  9. OmG! the palette is super cute!
    xx

    YanıtlaSil
  10. Gene efsane bir seri olmuş Çok güzel hepside :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hem renkli hem de ışıl ışıl bir seri :)!

      Sil
  11. Harika ürünler. Güle güle kullan canım...

    YanıtlaSil
  12. I want to try thsi brand! Love it)

    YanıtlaSil
  13. rujun şekli de rengi de muhteşem güle güle kullan canım

    YanıtlaSil

Post Top Ad