Post Top Ad

Gabrini Love Likit Mat Ruj / 111 Numara

Son zamanlarda makyajımda en sevdiğim ürünlerim likit mat rujlar oldu. Mat ruj furyasıyla birlikte rujları daha çok sever oldum ve eskiden daha az sıklıkta kullandığım ruj koleksiyonu son dönem inanılmaz çeşitlendi ve hiç vazgeçemediğim bazı mat rujlar ise başköşede yerini aldılar. Artık dışarı çıkarken çok önemsediğim göz makyajının yanında mutlaka bir mat ruj da yer almaya başladı :) Bu mat rujlardan şimdi size bahsedeceğim Gabrini Love Liquid Matte Lipstick 111 ise en en sevdiklerim arasında diyebilirim.

gabrini likit mat ruj

Gabrini Love likit mat ruj 111; aylar öncesinde elime geçti. Ve dener denemez amanınnn bu ne dediğimi hatırlıyorum. Efsane bir kahve alt tonlu nude rengi, gül kurusu da diyebiliriz. Müthişşşş!Sanki benim için özel üretilmiş :) Yani ben evet niye şimdiye kadar yazmadım bu ruju bloğa bilmiyorum ama geç olsun güç olmasın dedim ve sizler için kaleme almaya karar verdim. 

Gabrini'nin daha önce denediğim BB long lasting mat rujlarından sonra bu mat ruj da Gabrini'nin mat rujlarda ne kadar başarılı ilerlediğini bana bi kez daha hissettirdi. Yapısı, sürümü çok güzel. Dudakta çok az bi miktar kuruma yapabiliyor ama bu tüm mat rujlarda neredeyse var olan bir özellik. O yüzden alışkınız :)

gabrini mat ruj kullananlar

Gabrini likit mat ruj 111 numara fırçada göründüğü gibi dudakta durmasa da dudaktaki rengiyle bence çok güzel! Resimlerde belki ton farklılığını göreceksiniz zaten ama bu ruju tüm nude sevenlerin seveceğini düşünüyorum :)

Sizler de var olan likit mat ruj koleksiyonunuza bu muhteşem ruju eklemek isterseniz Gabrini satış noktaları na uğramanız yeterli. 

Sevgiler

19 yorum:

  1. ne kadar zarif bir renk çok güzel durmuş Ümrancım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim ben de ilk defa bir rengi bu kadar zarif buldum :)

      Sil
  2. This shade is pure sweetness!

    YanıtlaSil
  3. Rengi güzelmiş aklımda kalsın 😊sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Çok yakışmış.

    YanıtlaSil
  5. likit mat ruj hastasiyimm! Gabrini hic denemedim ama guzel gorunuyor
    tenine ve sacina da baya uyumlu olmus. tabi bana pembe gul kurusu tonlar olmadigi icin kendimde dusunemedim. ama kahve ve koyu nude tonlarina bakacagim. tesekkur ederim aciklaman icin canim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de diğer renklerini alacağım çünkü çok beğendim tavsiye ederim canım; )

      Sil
  6. Sende nasıl güzel bir pembe olmuş Ümran, bende baya kiremite dönüyor bu renk :) Ama o haliyle de seviyorum :) Güle güle kulan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok teşekkür ederim dudak rengi de biraz etkiliyor galiba eminim sende de harikadır :)

      Sil
  7. Çok yakışmış bu renk. Dudak rengi önemli ben de ne durur bilemedim :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım çok teşekkürlerrrr :) emniim sana da çok yakışırr :)

      Sil
  8. Rengi tam senlik, güle güle kullan tatlım :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad