Post Top Ad

Alışverişte Yeni Keşif: Moderya.com

2017'nin son günlerindeyken ve hazır yeni yıla şunun şurasında bişicik kalmamışken kendimi azıcık şımartayım dedim ve başladım bişeyler aramaya. Aslında amacım şöyle şık güzel bir pijama takımı almaktı. Bayadır pijama takımı almadığımı farkedip kaliteli iyi bişeyler araken bir site keşfettim: Moderya.com.

kaliteli pijama takımları

Sitede birbirinden güzel ve en önemlisi de kaliteli pijama takımları, bambu pijma takımı, şortlu takımlar ve ayrıca bayan ve erkek giyim, ceketler, pantolonlar, şık palto ve gömlekler ve daha aklınıza gelebilecek biçok şey var. Ve fiyatları piyasa fiyatına göre o kadar uygun ki ben sadece pijama takımı ararken kendimi tutamayıp bir kaç pantolon ve taytı da siparişime ekledim. Özellikle iş yeri için seçtiğim pantolonumu da ayrıca çok beğendim. Hele taytıma bayıldım :)!!!



Öncelikle pijama takımlarından bahsedecek olursak ben sitede bu tavşan baskılı kolu büzgülü pijama takımını seçmiştim. Kırmızıyı zaten severim yeni yıl ruhuna uysun diye de bu takımı seçtim ve iyiki de seçmişim çok şirin çok tatlı bir takımmış :) Ayrıcaa paketlemeleri o kadar güzel ki hayran kaldım hepsi tek tek poşetlerde geldi. Bide ne göreyim :) Pijama takımında beni karşılayan şirin mi şirin bir süpriz daha vardı: kırmızı terlikler. Aman allahım bayıldımm! Terliğine varana kadar harika kırmızı pijama takımım var artık! Pijama takımı Seasoul markasının ve kumaşına falan dokundum yumuşacık, şahane bişey.. Oldukça kaliteli pijama takımları olduğunu da tekrar tekrar hatırlatmadan geçmeyeyim :)

Alışverişimin ikinci safhasını pantolonlar oluşturuyor. Birkaç çeşit pantolon aldım. Kimi kumaş, kimi mom jean, kimi tayt.. Hepsi de yine ihtiyaç neticesinde alınan ürünler. Kumaş pantolon ve mom jean kuşak detaylı oldukça rahat parçalar. Siyah pantolonu özellikle iş yerinde giymek için aldım.



İçlerinde tabiki en çok sevdiğim üst derili düğme detaylı tayt oldu :) Gerçekten giydiğimde de üzerimde çok güzel durdu. Onu da bol bol tuniklerle, hırkalarla kombinlemeyi düşünüyorum. Kuşak detaylı kot pantolonu basic tişört ve sade bodylerle çizgiliyi de evde miskin miskin otururken giyeceğim, planlarım o şekilde :D Hepsini gelir gelmez denedim ve hepsi de üzerime tam oldu.

Çok konuştum galiba ama yılın son alışverişinden de biraz bahsetmeliydim ama dimi. Onun da bi ayrıcalığı var benim için ne de olsa :D Bu arada hem uygun fiyatlı hem de kaliteli ürünler arıyorsanız mutlaka Moderya.com a uğrayın. Sudan ucuz ürünler var arkadaşlar. Özellikle kaliteli pijama takımları ve bambu pijama takımları da es geçmeyin sakın. Onlara özellikle bakın. Kendinizi de azıcık şımartın :)

İyi alışverişler..
Mutlu yıllar....

16 yorum:

  1. Güle güle kullan canım terliklerine bayıldım :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel günlerde kullan canim, hepsi cok güzel. :)
    Sevgilerimle, Eylem
    eylevant.com

    YanıtlaSil
  3. Thanks a lot :D

    oohn, so cute articles :D

    NEW TIPS POST | NEW YEAR’S EVE FULL MAKE (SALES TIME).
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    YanıtlaSil
  4. Hepsi birbirinden güzel güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  5. Kirmizilara bayildim. Hepsini iyi günlerde kullan 😊

    YanıtlaSil
  6. Ne güzeller mutlu günlerde kullan :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad