Post Top Ad

Focallure Far Paleti ve Gökkuşağı Cüzdan

Bugün tüm kapalı havaya inat güne rengarenk bir alışveriş yazısı ile başlayacağım. Havalar kapalı olsa da haftamız rengarenk geçsin, ülkemiz ve milletimizle ilgili hep iyi haberler alalım inşallah.. Alışverişim iki kanatlı. Yani Rosegal ve Amiclubwear sitesinden. Peki ben böyle rengarenk neler almışım bakalım hemen :)

alışveriş


Öncelikle Rosegal'den aldığım Focallure far paletinden bahsedeyim biraz. Toplamda 18 renkten oluşan ve 8 rengi hariç diğer tüm renkleri parıltılı olan aslında tam bir yaz paleti. Yada gece makyajı paleti de diyebiliriz. Paletteki bir renk gelirken parçalanmış o yüzden onu tamamen boşalttım ki diğerlerine de bulaşmasın. Onun dışında sağ salim geldi tabi.

focallure face far paleti

Sizler de fark ettiniz mi bilmiyorum ama renklerin güzelliği kadar heyecan verici isimlerine de bayıldım diyebilirim. Çok güzel isimleri var mesela Tiramisu, Party, Summon, Twilight Lavender gibi :) Bir de beni en çok mutlu eden detay o parıltılı renklerin endişe ettiğim gibi böyle çabuk tozutan ya da dökülen renkler değil tamamıyle yumuşacık ve rengini anında veren renkler olması. Tozutması da parmakla uygulandığında çok çok az..

Sizlere swatcladığım birkaç rengi göstereyim beni daha iyi anlayacaksınız :)

göz makyajı

ışıltılı far paleti

Gördüğünüz gibi renkler gayet yumuşak dokunuşlu ve pigmentli. Parıltılı olanlar da mat olanlara oranla pigment olarak biraz daha baskın olan çok tatlı tonlar. Swatcladığım tonlar en sevdiğim tonlar da diyebilirim :) Gece makyajları için ufak dokunuşlarla harika makyajlar yapabilirsiniz.

Bir de glitter detaylı gökkuşağı cüzdan var ki onun da tatlılık konusunda yanından geçilmiyo :) Ben bunu bi yerlerde görmüştüm ama nerde diye düşünürken bi anda aklıma geldi. Sevgili arkadaşım Başak'da da benzerini görmüş ve çok beğenmiştim.

simli cüzdan

İçinde bozuk para gözü hariç tüm gözler var. Bi tek o konuda eksik. Onun dışında rengarenk, ışıl ışıl çok sevimli bir cüzdan! Önünde kocaman kalpli çıtçıtı var. Rainbow tutkunları için mükemmel bir parça. Gökkuşağı cüzdan Amiclubwear den. 

cüzdan modelleri

Alışverişin detayları bu şekilde. Eğer ürünleri beğendiyseniz fiyat ve detay bilgileri için alta bırakacağım linklere tıklayabilirsiniz :) 

Focallure Far Paleti: Rosegal
Gökkuşağı Cüzdan: Amiclubwear

20 yorum:

  1. Cüzdan çok şıkmış :)

    YanıtlaSil
  2. Çok şükür hiç bozuk paramız olmuyor o sebeple bu cüzdana şans verilebilir :))

    Palete bayıldım tatlım harika

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aha ha o da güzel :D o zaman senin çok işine yarar kuzum teşekkürler :)

      Sil
  3. o alt sıradaki renklere hasta oldum güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim renkleri güzel gerçekten yapısı da hiç fena değil :)

      Sil
  4. Ayy benim cizdan eveeet :) Ama minnoş yeğenim çok beğenince onun oldu ^_^ Yalnız far paletinin renkleri ne güzelmiş!! Güle güle kullan!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yaa senin cüzdann :) ne güzel hediye etmen iyi olmuş o durumlar bende de çok oluyor çünkü :D far paletini de beğenmene sevindim canım :)

      Sil
  5. far paletine bayıldım hemen satın alıcam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şaka yapıyorsunnn harikaa bu ne hız :)!!!! güle güle kullan canım yorumlarını bekliyorum mutlaka :)

      Sil
  6. Cuzdan cok guzeeel 😍 insan canta tasimaz cuzdanin sıkligi gidecek diye 😂 palet de tam gece makyaji icin, piril piril ne guzel 😊 guzel gunlerde kullanman dilegiyle canim 😊💗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. canım doğru diyorsun cüzdan tek başına taşımalık resmen :D çok teşekkür ederim :)

      Sil
  7. Son 3lu renge bayildim palette cok guzelmis😍

    YanıtlaSil
  8. Bu paleti merak ediyordum süpermiş renkleri (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Aslıcım renkleri çok hoş gerçekten :)

      Sil
  9. Cüzdan çok şirin tam senlik. Far paleti de çok renkli, ben hiç kullanamıyorum renkli far gerçi ama burdan bakması güzel :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad