Post Top Ad

Lambre Makyaj Ürünleri

Bugün size son dönem tanıdığım kaliteli makyaj ürünlerine sahip olan ve ürünlerini oldukça beğendiğim Lambre markasından bahsedeceğim. Lambre makyaj ürünleri ilhamını sevgi, kendine güven, arzu ve sevinç gibi güzel duygulardan alıyor. Ürünleri oldukça şık ve kaliteli gold ambalajlarda. Fiyatları çok ucuz ya da çok pahalı diyemem bana göre performanslarına göre hak eden tutarlarda satılıyor.

lambre makyaj ürünleri

Ben bugün size uzun süredir denediğim 3 farklı ürününden bahsedeceğim. Kafanızdaki fikirler de böylece netleşir. Öncelikle şunu söylemeliyim ki performansları beni şaşırtan derecede güzel. Yani bir ambalaj aldatması değil ürünleri bizzat denediğiniz zaman da çoğunuzun seveceğine çok eminim.

Lambre Makeup Matting Fondöten

Mat makyaj ürünlerini sevenler için üretilmiş, mat, kadifemsi ve pürüzsüz bir his bırakan, hem hafif yapılı hem de kapatıcılığı oldukça iyi bir fondöten. Ciltle anında bütünleşiyor. Bu aralar elimden düşürmediğim Flormar Stay True fondötenden sonra ikinci sırada yer alıyor kendisi. Pompalı ve 30 ml'lik ambalajlarda ve 4 farklı tonu var. Bendeki 02 numarası ve tam cildime uygun. Kumral tenliyseniz 02 size olur değilseniz de diğer renk seçeneklerine bakabilirsiniz.

lambre fondöten 02

Lambre Volume Lash Mascara

Bu maskaranın en çok içeriğini seveceksiniz. Çünkü içinde keratin, Shea yağı ve gliserin var. Fırça yapısı müthiş güzel. Çünkü ürünü hem ideal kıvamda alıyor hem de taraklı yapısıyla kirpikleri güzelce ayırıp ayrıca ekstra hacim veriyor. En merak ettiğim ürünlerinden biriydi bu maskara. Kirpiklerde yapıştırma veya topaklanma yapmıyor. Kıvırma ve uzatıcı etkisi ve verdiği siyahlığı da çok seveceksiniz. Uygulanmş halini de buraya bırakmak isterdim ama vaktim olmadı ayrı bir detaylı yazısında mutlaka ekleyeceğim ama.

lambre volume maskara

lambre maskara

Lambre Satin Pressed Blush

Vee alır almaz kullanmaya başlayıp baya baya oyduğum bu güzel allığım karşınızda. Preslenmiş yapıda saten allık. Vee efsane bi kalıcılığı var desem inanır mısınız? Valla inanın şimdiye kadar denediğim en kalıcı allıklardan. Baya test ettim ve hem kalıcılığını hem de hafif pırıltılı duruşunu çok sevdim! Ayrıca da tatlı bir şeftali. Bu arada resimde olmayan ama ambalajında bulunan mini bir fırçası ve aynası var. Fırçası kullanışlı olmadığı için ben çıkardım kendi allık fırçamla uyguluyorum. Rengi ve pigmenti baya baya kuvvetli!

lambre allık

şeftali allıklar

Özetle Lambre makyaj ürünleri kaliteli ambalajlarının yanısıra malzeme itibariyle de oldukça kaliteli. Çünkü denediğim 3 üründe de herhangi bir hayal kırıklığı yaşamadım aksine pigment ve kalıcılıklarını, doğal duruşlarını çoğu özelliklerini beğendim. Yeniden alır mısın derseniz elbetteki alırım hatta merak ettiğim diğer ürünlerine de göz atmayı düşünüyorum. Fiyat konusunda hem kendi sitelerini buradan inceleyebilir hem de Hepsiburada, N11 gibi pek çok sitede bulup fiyatlarını karşılaştırarak alabilirsiniz. İndirimleri tabiki değerlendirin. Şimdilik bu kadar :)

Sevgiler

8 yorum:

  1. Teşekkürlerrr ürünleri öğrenmiş oldumm :)

    YanıtlaSil
  2. Markayı ilk kez duydum, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. Markayı hiç duymamıştım ama allığın rengi çok güzelmiş! Güle güle kullan Ümran'cım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler canım ürünleri oldukça kaliteli ben de yeni tanıdım :)

      Sil
  4. Güzel günlerde kullan canım

    YanıtlaSil
  5. güzel bir markaya benziyor canım teşekkürler paylaşım için :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad