Post Top Ad

Porselen Gül Desenli Çay Seti

Merhaba hanımlarr :) Bu sefer makyaj ve modadan tamamen bağımsız kendimizi en çok huzurlu hissettiğimiz saatlere tanıklık eden ve çay keyiflerimizin olmazsa olmazı çok beğenerek aldığım porselen gül desenli çay setinden bahsedeyim bugün de birazcık keyfimiz yerine gelsin :) Valla eskiden bu kadar çok çay tüketmezdim açık söyleyim. Ama sohbetlerine doyum olmayan iş arkadaşlarım sağolsun bana fena fena çay alışkanlığı kazandırdılar iyi de oldu. Tabiki çok aşırı tiryaki değilim ama gün içinde mutlaka tüketirim :)

Eee porselen çay seti dedinmi de akan sular durur tabiki :) Hele bide böyle son zamanların trendi vintage detaylardan oluşuyorsa kimse tutamaz beni :) Çok sevdiğim ve ürün kalitesine her daim hayran kaldığım Jollychic den bu sefer sipariş verirken ev ve mutfak ürünlerine de baya göz attım. Ya öyle güzel şeyler var ki insan seçemiyor, bütçe malum derken ben de bu görmezden gelemediğim porselen gül desenli çay setine şans verdim bu kez :)

porselen gül desenli çay seti

çay keyfi

Bu porselen çay seti iki kişilik. Çok tatlı değil mi amaa :)!!!! Demliğinin altında ortama otantiklik katan bir mum var çayınız veya kahveniz an ve an sıcak kalıyor. Sohbetler uzun uzadıya sürüyor falan. 

vintage çay seti

Çay çay diye bahsettim ama ben tabi burada sizi yanıltıp kahve keyfi yaparken çekimlerimi yaptım :D Çayı severiz de kahveye hayır der miyiz demeyiz :) Çay setindeki pastel tonlar, zarif çiçek desenleri, demliğin cam detaylı olması ve otantik havası eşittir ben. Müthiş sevdim!

porselen çay seti modeller

çay seti modelleri

Eğer siz de benim gibi bu tarz vintage detaylı çay setlerinden hoşlanıyorsanız tabiki linkini aşağıya bırakıyorum. Şimdilik hoşçakalın :)

Porselen Gül Detaylı Çay Seti: Jollychic

26 yorum:

  1. Çok güzelmiş Ümran'cım ben de cam demlikleri çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım inan ben de öyle çok teşekkür ederim 🤗😄

      Sil
  2. çok tatlı ve zarif güle güle kullan Ümrancım :-)

    YanıtlaSil
  3. Ya mum fikri çok orijinalmiş :)) Tam bir vintage çay seti gerçekten, mutlulukla kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimm çok teşekkür ederim çok naziksin :)♡♡

      Sil
  4. Ya sete bayıldııım!!! Hele o çaydanlık her detayıyla harika olmuş! En keyifli sohbetlerine eşlik etsin, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimmm cok tesekkur ederim ben de cok sevdim valla çok otantik :)

      Sil
  5. Öncelikle fincanlar çok güzelmiş. Yalnız ben porselen fincanlarda çay içmeyi sevmiyorum ama kahve için hayır diyemem .Linkten göz atayım o vakit ,sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kahveye beklerim o zaman çok öpüyorum:)♡♡♡

      Sil
  6. Çok şeker bir setmiş gerçekten, güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  7. Cam setleri cok seviyorum yaaa😍 camin asaletinin cicekli cicekli seriyle bulusmasi ❤ ne keyifli,huzur verici olur yaa❤

    YanıtlaSil
  8. Bayildim cok seker bunlar 😊

    YanıtlaSil
  9. Cok tatlilar. Güle güle kullan 😊 öpüyorum

    YanıtlaSil

Post Top Ad