Post Top Ad

Cecile No Transfer Matte Performance Foundation

Makyajın en temel ürünlerinden biridir fondöten. Zemin ne kadar iyi olursa makyaj da o kadar güzel durur. Her fondöten her cilt tipiyle anlaşamadığı gibi cilt tipine göre fondöten bulmak da bir o kadar zordur. Yani en azından  bana göre öyle. Çekmecemde çok fazla fondöten olsa da kullandığım ve çok sevdiğim fondöten sayısı 2 ya da 3 ü geçmez. Bi kere benim cildim karma ve T bölgem gün içerisinde çok yağlanır. Çok kuru yapılı bir fondöten kullanamadığım gibi çok yağlı ürünleri de asla kullanamam ters tepki yapar. Yazın zaten bb kremler favorim olsa da size bugün bu aralar çok sevdiğim bir fondötenden bahsetmek istiyorum: Cecile No Transfer Mat Fondöten.

cecile yeni ürünler

cecile no transfer matte perfomance foundation

Cecile Mat Fondöten; 6 renk çeşidiyle renk konusunda sizi çok düşündürmüyor. Bendeki kumral tenime en iyi uyan tonlardan 202 Light Effect. En iyi fondötenler sıralamasına koyulabilecek bu fondöten bana göre gerçekten çok iyi. Bi kere çok hafif yapılı bir mat fondöten olup ciltte hiçbir şekilde kuru etki bırakmıyor aynı şekilde yağlandırma zaten olmuyor. Ben her kullanmadan önce altına tabiki güneş koruyuculu nemlendiricimi uyguluyorum ve işimi garantiye alıyorum :)

en iyi fondöten

Hem çok hafif yapılı hem günlük makyaja göre kapatıcılığı oldukça güzel daha doğrusu cilt tonunu çok güzel eşitleyen bir fondöten. Evet cildinizde problemler fazlaysa ( benim öyle çok fazla sivilce, lekelenme gibi bir problemim yok) kapatıcılık size yeterli gelmeyebilir. Benim cildime hem çok yeterli geldi hem de cildimin belirli bölgelerindeki renk eşitsizliğini çok güzel kapattı. 

cecile mat fondöten

Bu kadar güzel bir fondöten bulmuşken hem kaçıramazdım hem de size anlatmadan geçemezdim. Bu arada plastik kapaklı ambalajı biraz dayanıksız ben kullandıktan bi süre sonra çatladı hemen o yüzden kapak ambalajı daha sağlam olsa daha güzel olur. Neysem sonuç olarak performans olarak çok çok sevdiğim Cecile Mat Fondöten i siz de denemek ve satın almak isterseniz isminin üzerine tıklayabilirsiniz. 

Sevgiler

Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

9 yorum:

  1. evet baya kapatıcıymış ama diğerlerinden buna sıra gelemiyor :-)))

    YanıtlaSil
  2. Revlon fondotenimden son zamanlarda istediğim performansı alamamaya başladım. Yazın mat fondotenler şart oluyor elimdeki bitince bunu deneyebilirim:)

    YanıtlaSil
  3. harika marka, kapatıcılık da güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen canim kapaticiligi beni oldukça şaşırttı ve çok sevdim :)!

      Sil
  4. ben de sıraya koydum deneyeceğim

    YanıtlaSil
  5. Ben esmer tenliyim sizce hangi numarasını almaliyim

    YanıtlaSil

Post Top Ad