Post Top Ad

Gratis Bayram İndirimi Alışverişi

Bayram zamanı en çok işimize yarayan şeylerden biri de bu indirimler sanırım. İster ihtiyacınız olsun ister merak ettiğiniz ürünler kendinizi o indirimin cazibesine kaptırıveriyorsunuz. Ben de uzun zamandır aklımda olan bi kaç şeyi almak için Gratis'e uğradığımda yine elim çok boş dönmediğimi fark ettim :) Gratis bayram indiriminden ben dün neler aldım en çok merak ettiğim ürün neydi vs gelin beraber inceleyelim. Bu arada fişi de yanımda fiyatlarını da ekleyeyim ki indirim henüz bitmemişken gidip bakabilin diye :)

gratis bayram indirimi alışverişi

Aslında en çok merak ettiğim hemen gidip almak istediğim ürün Loreal şeker peelingi oldu. Bu ara çok konuşulan çok övülen adından da sıkça bahsedilen bu besleyici şeker peelingini denemeyi çok istiyordum. Zengin bir içeriği var ve kokusu da  nasıl güzel anlatamam çikolata gibi rengi de keza öyle :) İçerisinde özenle seçilmiş 3 şeker, kakao yağı ve hindistan cevizi yağı var. En kısa sürede deneyip detaylı yazısını yazacağım ve bu arada fiyatı indirimle şu an 23.90 tl :)

Yanında aldığım Diadermine BB krem de havalar ısınmışken farklı bir bb krem arayışımdan alışverişe eklendi. Diadermine'nin yeni ürünüymüş aynı zamanda kendisi. Cilt tonunu eşitlemeyi ve cildi pürüzsüzleştirmeyi vaat ediyor. Deneyip göreceğiz bu arada onun da fiyatı indirimle 17.90 tl.

loreal şeker peelingi

Yine bir fön tarağı tarağı ihtiyacı ile gezinirken kendimi Eklips standında buldum. Eklips'in günden güne yenilenen ve artan ürün çeşitliliğine ne diyorsunuz. Çıkarmadığı ürün kalmayacak sanırım yakında. Tam bir fön tarağı buldum onu alayım derken gözüme ananas desenli tarak seti de takılıverdi :) Çok tatlılar ayrıca seyahatler için de birebir diye düşünüyorum. Dayanamadım onu da ekledim ve bir tarak seti yapıverdim kendime :)

fön tarağı

Sağdaki fön tarağının fiyatı 8.90 tl olması gerekiyor. Bu arada soldaki çantalı tarak setinin azıcık şöyle detayını paylaşacak olursak bknz aşağıya :) Aşırı derecede ananas içerir :D Bu setin de fiyatı 9.50 tl. Çok şirin değiller mi :)


Son olarak da alışverişin clutch kısmına gelelim. Yine ananastan yola çıkarak ve sanırım bu sene de epeyce trend olacak bu akım. Siyah deri görünümlü ananaslı bu clutch farklı kombinler için kullanılabilir diye düşündüm ve onu da ekledim. Zaten her geldiğim de o rengarenk clutchları görüp bi iç geçirdiğim doğrudur :) Bu clutch da indirimle 17.25 tl ye geldi sanırım. Bakmak isteyenler göz atabilir farklı biçok modeli de mevcut. 

ananaslı clutch

yaz clutch çeşitleri

Yanındaki çıtçıtlı keten clutch da alışverişin hediye kısmı oldu sanırım. Ve böylece bir Gratis bayram indirimi alışverişi daha atlatılmış oldu :) Tatil öncesi bi iki tur daha gelir belki. Aklımda olup da bulamadığım şeyler de oldu. Peki sizler bayram indiriminden bişeyler kaptınız mı neler aldınız hadi benimle paylaşın :)

21 yorum:

  1. Clutch çok şekermiş, güle güle kullan Ümrancım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi canım ben de çok sevdim çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. güle güle kullan canım şeker peelingini seveceğine eminim..:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim sende de görmüştüm dayanamadım aldım ben de :)

      Sil
  3. Çok mınnosko cok tatlıskolar amağğğ :* guzel gunlerde kullanasın

    YanıtlaSil
  4. Çantaları çok güzel Gratis'in ben de arkadaşlarıma hediye olarak alıyorum ve olumlu dönüşleri oluyor :)) Mutlulukla kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ha ha hediye olarak da süper dimi bak onu düşünmedim:)!!!

      Sil
  5. Çantaya bayıldım, güle güle kullan ^^

    YanıtlaSil
  6. hepsi de çok şeker. Şeker peelingi ben de denemek istiyorum. Gratis çok kalabalıktı aklımdaki nivea gazsız deospray ve bir kaç şey alıp çıkmaktı ama alamadan çıktım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ara çok kalabalık canım haklısın ben nasıl olduysa bu sefer tenha atlattım çok teşekkür ederim :)

      Sil
  7. Koreal'in son dönemlerde çıkardığı peeling ve maskelerini bende merak ediyorum. Güzel alışveriş olmuş. İyi günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla ben de bu peelingi çok merak ederek aldım çok da tatlı bişey garantisini veririm :D

      Sil
  8. Harika ürünler bunlar canımm...

    YanıtlaSil
  9. Güle güle kullan hepsini 😊

    YanıtlaSil
  10. merhaba çanta çok güzel güle güle kullanın eski sevgilimde bunu begenmişti ama bulamamıştık umarım stokta hala vardır
    temmuzda dogum günü ona süpriz yapmak istiyorum tekrar barışmak ve yumusatmak adına neler alabilirim

    YanıtlaSil

Post Top Ad