Post Top Ad

Gratis / Watsons İndirim Alışverişi

Selam herkese.. Haftasonu mini bi alışveriş için Gratis ve Watsonsı yokladım. Aslında amacım sadece yaz gelmişken uzun süredir aklımda olan The Balm Hot Mama allığı almaktı. Elimdeki allığın dibini görmeye başlayınca haklı bir sebebim oldu tabi :) Öyle olunca mini de olsa bir alışveriş yapıldı. Ben de alışverişimden kısaca bahsedeyim istedim :)

gratis indirim alışverişi

İlki tabiki The Balm'ın göz bebeklerinden biri olan Hot Mama Allık. Nefis bir şeftali biraz pembeye de kaçmıyor değil. İçerisinde pırıltılar olan bu allığın pigmenti de baya kuvvetli olunca uygularken oldukça dikkatli ve yavaş olmak gerekiyor. Ayrıca içerisindeki pırıltı öyle hoş ki elmacık kemiklerine doğru aydınlatıcı etkisi bile veriyor diyebilirim. Çok sevdim hele de bu aralar! Detaylı yazısı önümüzdeki günlerde gelecek. Ben tesadüf indirimine denk gelip 43 tl gibi bir fiyata aldım. Ha bu arada her paletinde olduğu gibi aynası da en büyük artısı tabiki çantada taşımalık!

the balm hot mama allık

Bir diğer ürün uzun süredir hiç gitmediğim Watsons'ın önünden geçerken kendimi tutamayıp içeri daldığım, standları gezerken ilk elime gelen bu Nyc Bronzer oldu. Yine yaz geldi nasılsa bronzerlı makyajlara ağırlık vericem deyip aldığım ama daha önce hiçbir ürününü de denemediğim bir marka kendisi aslında. O yüzden benim için aynı zamanda bir ilk oldu. Bide kafamda dolu dolu tereddütler varken aslında hiç de fena olmadığını göründe bi rahatladım. Kullanıp da memnun kalan baya insan da varmış.

Ben hem duruşunu hem de pigmentini sevdim. Nyc Big Gold Bronzer ayrıca sadece bronzer değil hem allık hem kontur hem de far rengi olarak rahatlıkla kullanabilen joker bi ürün aslında. Far olarak çok güzel bir geçiş rengi. Denedim de söylüyorum :) Fiyatı da çok uygundu. Watsons'larda bulabilirsiniz.


Bir de Pastel in Nude ojelerini sevmeyen yoktur sanırım. Elimdeki bitince onu da alıp alışverişimi tamamladım. Hot Mama allık ve Nyc Big Gold Bronzer incelemesini yakında yazacağım. Ürünleri deneyenlerin yorum ve düşüncelerini de beklerim :)

Sevgiler

24 yorum:

  1. Ben diyecektim bronzer değil bu allıklık tam diye siz demişsiniz. Çok işlevli ürünler en güzeli :)

    YanıtlaSil
  2. İyi yapmıssın guzel gunlerde kullan hepıcıgını hot mama aŞk :)

    YanıtlaSil
  3. Hepsi de şahane güle güle kullan 🖤

    YanıtlaSil
  4. hot mama en sevdiğim güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  5. güle güle kullan hot mama elimdeki en güzel allıklardan biridir...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de çok sevdim uzun süre favorim olacak sanırım :)

      Sil
  6. Pastel ojelerden alamadım bi yaa...

    YanıtlaSil
  7. Allık ve bronzer renkleri güzelmiş. Nude ojeler candır. İyi günlerde kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim tatlım ben de sevdim renklerini :)

      Sil
  8. Hot mama allığın rengini çok beğeniyorum :) Mutlulukla kullan kuzum :))

    YanıtlaSil
  9. Güle güle kullan canım...

    YanıtlaSil
  10. Hot Mama en sevdiklerimden :)

    YanıtlaSil
  11. Güle güle kullan canim 😍

    YanıtlaSil

Post Top Ad