Post Top Ad

Personalizedcart.com / Kişiye Özel Hediye Sitesi

Blogger olmanın en tatlı yanlarından biridir işte böyle farklı ülkelerle işbirlikleri yapmak onları ve ürünlerini tanımak. Her an sürprizlere açık olmak. Yeni yeni yerler keşfetmek durmadan. Ve bütün bunların sonucunda ufkunu da genişletmek tabi. Yani saymakla bitmez belki blogger olmanın güzellikleri :) Yalnız burada altını koyuca çizmem gereken nokta işinizi severek yapın her zaman işinizi severek herhangi bir beklentiye girmeden yapın ki o işten zevk alasınız, mutlu olasınız!!

Evet gelelim bundan yaklaşık bir hafta öncesinde taa Amerikalardan benim için özel gelen bu sürpriz hediyeye. Personalizedcart.com diye bi site hem kadınlar hem de erkeklere özel birbirinden farklı kişisel hediye seçenekleriyle çok güzel bir fırsat sunuyor. Amaçları sevdiklerimize her an özel olduklarını hissettirmek! Ürünleri oldukça kaliteli, çok şık ve kaliteli ambalajlarda size ulaşıyor tıpkı kolyemin de bana çok şık bir kadife kutuda gelmesi gibi. 

kişisel hediye seçenekleri

Hediye almak güzeldir iyidir hoştur ama bazen ne hediye alacağımızı düşünmekten streslere falan gireriz. Aklımıza bişeyler gelmez. İlle de özel olsun deriz. Ki bize bi sevdiğimizden hediye gelecekse de onun da özel olmasını istemez miyiz isteriz isteriz naz yapmayalım şimdi :) Kim istemez ki kendine özel bir hediyeyi :)!!! 

el yapımı hediyeler

isme özel hediyeler

O yüzdendir ki hediye ararken öyle çok zorlanmadan sizin istediğiniz hediyeyi ister sevdiğinizin baş harfi ister logo yada desen olabilir seçiyorsunuz yine yazı tipi vs gibi seçenekleri de seçip hediyenizi tasarlıyorsunuz ve sipariş ediyorsunuz. Benim siteden seçtiğim hediyem bu sitede en çok satılanlardan biri olan isme özel kolye oldu. Bu kolyeler hem sade hem zarif hem de çok şık. Zarif hediye seçeneklerini seviyorsanız ben gibi bu kolyeleri çok seveceğinize eminim :)

kişisel kolyeler

Sitede bu kolyelerin tam 3 farklı rengi bulunuyor: Silver, Gold ve Rosegold. Ayrıca 18K gümüş ya da altın kaplama ürünler. Seçim tamamen size kalmış. Ben her zaman Rosegold tutkunu biri olarak tercihimi altın kaplama olanından yana yaptım ve aşırı beğendim!!! Ürün özel ve ücretsiz kutusunda geliyor. Ayrıca fiyatları da baya uygun geldi bana mesela bu kolyelerin fiyatı sade $9.90

Geldiği günden beri severek kullandığım kolyemi bir de böyle görün :) Bakalım beğenecek misiniz?

isme özel kolyeler

Bu arada yazımı sonlandırmadan sitede çok farklı hediye seçenekleri de bulabilirsiniz. Mesela benim gözüm o çok şık ahşap kordon bambu kol saatlerine de takılmadı değil. Zaten hediyeler grup grup ayrılmış sayfada mesela; anneler günü hediyeleri, yılbaşı hediyeleri, doğum günü hediyeleri ve düğün hediyeleri gibi :) Bu da hediye seçerken büyük kolaylık sağlıyor size. 

Ve siz de böyle kişiye özel hediyelerden hoşlanıyorsanız ve hayatınızın her anında sevdiklerinize böyle özel sürprizler yapmayı seviyorsanız hemen Personalizedcart.com u ziyaret edebilirsiniz. Türkiye'ye ürün gönderimleri var. 

İyi alışverişlerrrr :)

14 yorum:

  1. çok minnoş bir kolye güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  2. Kolye çok güzel güle güle kullan ^^

    YanıtlaSil
  3. çok güzelmiş bayıldım güle güle kullan Ümrancım :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok teşekkür ederim gerçekten çok zarif ve kullanışlı :)

      Sil
  4. Canım,kolyene bayıldım.Çok zarif !

    YanıtlaSil
  5. Çok zarif minnoş bir kolye, güle güle kullanın ^_^

    YanıtlaSil
  6. Cok zarif güle güle kullan canim 😍

    YanıtlaSil

Post Top Ad