Post Top Ad

Oriflame Ayın Fırsatı ve Fırsat Dolu Alışverişim

Yaz gelince yaptığım kozmetik alışverişi her zaman double olmuştur. Niye derseniz ee zaten yazın bazı ürünleri çok daha fazla tükettiğimiz bir gerçek. Örneğin parfümler, roll-on ya da deodorantlar ya da güneş kremleri. Bunu ben özellikle nereden anlıyorum evdeki -bitenler- köşesinden bi bakıyorum dolup taşmış yine :) 

Hal böyle olunca ben yine biten ürünlerimi yenilemek ve arada yenilerine de fırsat vermek isterken Oriflame Ağustos Kataloğu imdadıma yetişti ve ihtiyacım olan ürünlere göz atmaya başladım. Beğendiğim ürünleri seçtikten sonra danışman paketlerine göz attım ve bu ürünleri içeren danışman paketini seçip hemen kendime 100 BP lik bir paket sipariş verdim. 

oriflame danışman paketi

Pakette yok yok gördüğünüz gibi. Parfümler, deodorant, roll-on ve kremler, duş jeli, kolonya ve en önemlisi yazın olmazsa olmazı güneş kremi. Benim için en uygun olan paket de buydu açıkçası çünkü bütün ihtiyaçlarım pakette toplanmıştı adeta. Ayrıca Eclat parfümlerinin namını da çokça duydum. Çiçeksi ferah kokular her zaman favorim olmuştur. Üstüne bide ayın fırsat paketi olunca hemen sipariş verdim. Ve sonra ne oldu peki?

Hani size geçen ay Oriflame Hoşgeldiniz Programı'ndan bahsetmiştim unutmamışsınızdır. Her 100BP lik ürün siparişinizde birbirinden özel paketlere muhteşem bir fiyata sahip olabiliyordunuz :) Ee tabi ben bunu da kaçırır mıyım hayır! Ayın Fırsatı paketinden 100 BP siperiş verince hemen buradan da en çok merak ettiğim cilt bakım setini ( Novage True Perfection serisi) seçtim ve bu set de bana 12.99 tl ye geliverdi ohh ballı kaymak :)


Bu seride en en çok istediğim göz kremi ve gündüz kremi var çünkü. Ve içeriğinde de İpek ağacı özü var. Hem nemlendirme hem kırışıklıklar hem de koyu göz halkalarına tavsiye edilen bir seri. O yüzden denemek için sabırsızlandığım bir seriyi kapmış olmanın mutluluğu içindeyim.

Sonuç olarak ihtiyaç alışverişimi çok güzel bir şekilde fırsata çevirmiş durumdayım. Çok seviyorum bu kat kat fırsatları :) Sizler de Oriflame Dünyası ile henüz tanışmadıysanız hemen Origüzellik sitesine uğrayıp Oriflame üyelik  sürecini başlatabilirsiniz :) Benden demesi!

Sevgiler

6 yorum:

Post Top Ad