Post Top Ad

Flormar'dan Koleksiyon Alarmı: Urban Sound

Yepyeni bir koleksiyonla sonbahara hazır mıyız?? O zaman Flormar Urban Sound ile sen de şehrin sesine kulak ver! Günlük makyajına yeni bir soluk getirecek, şehrin ve müziğin ritminden etkilenen Urban Sound koleksiyonu yine cıvıl cıvıl ürünlerle geliyor... Sonbaharın tüm renklerine ayrı bir aşığım makyajlarına da öyle.. O yüzden Sonbahara özel bir koleksiyon patlatılmışsa büyük bomba demektir :)!!


Koleksiyon cıvıl cıvıl dedim çünkü incelediğinizde siz de bana hak vereceksiniz. Ten ürünleri ağırlıkta olsa da nefis tonlara sahip ruj ve dudak kalemleri mutlaka dikkatinizi çekecek. Ayrıca ilk kez bir çift taraflı kaş kalemini bu koleksiyonda göreceksiniz. Bi de unutmadann renkli eyelinerlere yenide merhabaa...

Urban Eye Palette

Önce far paletlerine bi göz atalım ne dersiniz. Tam 10 adet renk seçeneğiyle 2 farklı palet koleksiyonda yer alıyor. Bendeki aslında tonları tam da mevsime yakışan 001 Scarlet Power. Açık tonlardan koyu sıcak tonlara geçiş yapan palette renkler gayet pigmentli, orta kalıcılıkta ve yumuşacık yapıları var.

flormar urban sound far paleti

Renkleri şöyle bi swatchlayacak olursak en sevdiğim dörtlüye bi bakalım.. Kiremit kahveler, kırmızılar, eflatunlar falan :) Tam sonbahar renkleri değil de ne!


Sculpting Kit

Bir kontür paleti var ki onu çok seveceksiniz. Hem şirin mi şirin ambalajı hem de kontür ve aydınlatıcı rengi oldukça güzel ve kullanışlı! Ben bej kontür rengini çok sevdim özellikle. Bu palet ile hem yüzünü şekillendirip hem de aydınlık bir görünüm verebilirsin. Bendeki 002 Medium olanı.

flormar sculpting kit

Smooth Touch Blush

Bu sezon yüzü çok fresh gösteren makyajlar trend biliyorsunuz. Daha minimal daha soft dokunuşlar! Smooth touch allığı da bu yüzden çok seveceğinizi düşünüyorum. Yumuşacık ultra ince dokusu ve pürüzsüzce duruşuyla benim puanımı aldı bile.. Gelir gelmez kullanmaya başladım ve sevdim de.. Bendeki 003 Peach. Tam bir şeftali :)

flormar şeftali allık

Fan Brush



İlk bakışta aydınlatıcı fırçası gibi görünse de bu tatlı şey aslında çok amaçlı bir yelpaze fırça! Fan Brush ismini de çok sevdim çok havalı :)!!! Flormar Fan Brush ile kontur, aydınlatıcı, pudra, bronzer gibi pekçok ürünü uygulayabilirsiniz. Bildiğimiz aydınlatıcı fırçalarına göre biraz daha kalın ve tüyleri de yumuşacık yumoş gibi :) Kendisi fırçalığımda başköşe yerini aldı bile :)!!

flormar fan brush

Brow Sculpting Duo

Flormar' da kaş ürünü olarak bir yenilik bence dikkat! Çift taraflı bir kaş kalemi. Bir tarafında kaşlarınızı şekillendirmek ve belirginleştirmek için kalemi diğer tarafta ise dolgun bir kaş görünümü için pudrası mevcut. Ben bu duo kalemi cidden çok sevdim ve ilk deneyeceklerim arasında. Brow Sculpting Duo kaş kalemi asansörlü bir kalem, sağlam ambalajıyla tereddütsüz at çantaya çık! Bendeki rengi tam da bana uygun 002 Light Brown. Diğer 3 rengini de inceleyip kaşlarınıza en uygun olanını seçebilirsiniz.

flormar çift taraflı kaş kalemi

Master Dipliner

Yazın çok popüler olsa da kışın da renkli eyelinerlerden vazgeçemiyorsanız Master Dipliner lar tam size göre :) Bana da öyle güzel bir gece mavisi gelmiş ki gel de deneme :)!!! Tek dokunuşta rengini gayet güzel veriyor bakalım gözlerde nasıl duracak :) Diğer 2 kahve tonunu da mağazada mıncıklayabilirsiniz.

flormar renkli eyeliner

Nutritious Nail Enamel

Sonbahar geldi de tırnaklara bakım yapmayalım mı :)? O zaman bu ojelere de bi bakın. Sürümü ve parlaklığı oldukça güzel. İçerisinde fındık yağı ve kakao yağı varmış bu daha da güzel. Ama soruyorum neden sadece 4 rengi var, neden daha çok rengi yok :/?? Bu arada alttaki rengi 004 Müsic.

flormar urban sound oje

Caring Lip Primer

Yine bej renginde dudaklarınızı önce nötrleyen sonrasında ise rujun rengini ve kalıcılığını artıran ve daha pürüzsüz görünmesini sağlayan bir dudak bazı. Aynı zamanda içerisindeki Avokado yağı ve Jojoba yağı ile de dudakları besleyici özelliğe sahip. Ambalajı da çok şeker :)

flormar dudak bazı

Style Matic Lipliner

Sanırım koleksiyonun en sevdiğim ürünlerinden birini daha sizlere sunmaktan mutluluk duyuyorum :) Bu asansörlü dudak kalemlerini hem mevsime uygun renk seçenekleri hem de yumuşacık formülüyle çok seveceksiniz... Bendeki rengi SL17 Urban. Bunun rujunu da en ivedilikle mağazadan alacağım çünkü rengi bi harika!!!

flormar dudak kalemi

Caring Lip Color

6 farklı renge sahip dudağa yoğun renk veren ve yarı mat bitişli bu rujları da makyaj koleksiyonunuza ekleyebilirsiniz. Rujlar kadar ambalajları da dikkatinizi çekecek. Çünkü mıknatıslı kapaklarıyla tam çantaya atıp çıkmalık :)! Rujum açıldı, bozuldu, bulaştı derdi yok!

flormar kırmızı ruj

Sonuç olarak Flormar Urban Sound Koleksiyonu günlük makyajına ses getirecek oldukça renkli ve yenilikçi bir koleksiyon olmuş. Ürünleri oldukça kullanışlı ve adeta mevsime hitap ediyor. Far paletlerinin tonlarını çok seveceksiniz. Ben özellikle allık, far paleti ve kaş kalemini çok sevdim! Çok yakında ürünlerle uygulamalı bir video da gelecek :) Bunun için instagram hesabımı takip etmeniz yeterli.

Bu yazı sadece koleksiyon ön incelemesi idi. Ürünlerin detaylı yazıları mutlaka gelecek. Hatta en önden en merak ettiğiniz ürünleri inceleyebilirim. Bunun için aşağıya yorum olarak bırakmanız yeterli. Bu arada ürünleri daha yakından incelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Sizler nasıl buldunuz koleksiyonu? :)

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

İnstagram: pembedunyammm
Pinterest: pembedunyammm
Facebook: Pembe Dünyam Blog

22 yorum:

  1. Ben far paletlerini ve kontür ürününü incelediğimde çok beğenmedim; ama rujları ve allıkları hoşuma gitti. Lip Primer ve allıklardan Dusty Rose rengini aldım. İkisini de epey beğendim. Güle güle kullan Ümran'cım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Herkesin bi favorisi var koleksiyonda belli sen de güle güle kullan canimm🤗🤗🤗 alliklarini ben de çok sevdim!

      Sil
  2. Ürünlerin ambalajlarına ayrı ayrı bayıldım, Flormar son zamanlarda çok renkli ve hoş koleksiyonlar çıkarıyor :) Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ambalajlar yine cıvıl cıvıl çok teşekkür ederim:)

      Sil
  3. henüz tam bakamadım bu hafta sonu hepsini fotolayıp kullanıma açmayı ve en kısa zamanda da yazmayı düşünüyorum :-)) ama paletim pigmentasyonu iyiye benziyor sanki..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben kullanıma açtım bile dayanamadım :D senin de yorumlarını merakla bekliyorum!!!

      Sil
  4. hepsi de çok güzel. Kaş kalemini de denemek istiyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım benim kaş kalemini kullanmaya başladım ve cidden güzelmiş diyebilirim!

      Sil
  5. Farlar palette pek hoşuma gitmemişti ama swatch fotoğrafınızda renkleri oldukça hoş buldum! Fan fırçası da pek güzel gözüküyor ♥

    YanıtlaSil
  6. Ay her ürün çok güzellll

    YanıtlaSil
  7. Güle güle kullan canım. Allığa bakabilirim.:)

    YanıtlaSil
  8. Hepsi birbirinden güzel 😊

    YanıtlaSil
  9. Far paletinin tonlarını çooook beğendim ben ;)

    YanıtlaSil
  10. Far paletinin renklerine ve pigmentine bayıldım :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad