Post Top Ad

Loreal La Petite Palette / Maximalist

Loreal bu yaz makyajınızla sizi ön plana çıkaracak ve ışıl ışıl olmanızı sağlayacak minnacık ve kolay taşınabilir La Petite Palette leri çıkardı. Evet yaz demek renk demekse bu paletler de tam yaz ruhuna uygun olmuş aslında. 6 farklı palet -Maximalist, Optimist, Feminist, Nudist, Fetishist, Stylist- ve birbirleriyle uyumlu renkler! Beni renkler kadar renklerin enerjisi de büyüledi desem yeridir. Kimine göre renkler günlük makyajlar için biraz fazla parlak ya da ışıltılı gelebilir ama yaz geldi azıcık parlayalım diyorsanız bu yeni paletler tam da size göre!

loreal la petite palet

Ben de paletlerden renk olarak kendime en uygun olanı seçtim: Maximalist. Palette birbirleriyle uyumlu altın, turuncu, bordo ve kahverengi gibi oldukça sıcak tonlar mevcut. Ben gibi yaz kış bu tonlardan vazgeçemiyorsanız mutlaka değerlendirebilirsiniz :) Renkler oldukça pigmentli o yüzden fırçaya alırken dikkat etmek şart! 

loreal la petite palette

Renkler çok tatlı değil mi :) Bu arada malesef ki her toz ürün gibi bu palet de tozutuyor. Renklere şöyleee bi göz atalım mı? 

Yukardaki sedefli sarı tonu ister aydınlatıcı gibi kaş kemiklerinize ya da göz pınarlarınıza uygularsınız isterseniz de far gibi. Hemen altta tatlı bir nude, bi altında kiremit, mor ve yeşil renkler paleti oluşturuyor. Kiremit kahvesi tabiki çok güzel bir gölge rengi. 

Hemen renklerin swatchlarına bakalım. Ve benim bu renklerle yaptığım makyaja. 

loreal la petite palette maximalist

Ben bu renklerden 2, 3 ve burada swatchlayamadığım en açık tonu kullandım ve ortaya böyle bişey çıktı. Ben uyumlarını çok beğendim beğendim ya siz :)?

makyaj blogları

Loreal La Petite Palette Maximalist palet bazı yerlerde tam da gün batımı makyajı renkleri diye geçmiş. Evet olabilir renklerin sıcaklığına kapılıp günün her anını bu tonlara yakıştırabilirsiniz :) Onun dışında Loreal La Petite Palet ler küçük ve kompakt yapılarıyla tam çantaya atıp çıkmalık! Hem gece hem gündüz makyajlarına uyarlanabilir ama benim fikrimi soracak olursanız gece makyajlarına uygun paletler. 

Peki ya sizler nasıl buldunuz? Sizin favori Loreal La Petite Palet iniz hangisi?

15 yorum:

  1. Renkler güzelmiş canım. Müsait zamanımda bakayım. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet oldukça farklı renk seçenekleri mevcut ben teşekkür ederim :)))

      Sil
  2. Gerçekten tam gün batımı renklerinde bir makyaj olmuş! 2 ve 3 numaraya bayıldım özellikle ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi en sevdiğim hele de böyle sıcak tonlarsa :)!!! 2 ve 3 en tatl ıikili bu arada güzel tespit!

      Sil
  3. renlşeri çok güzel ilk defa uygulama sende görmüş oldum :-)) ama sakın öyle çantaya atıp çıkma kırılabiliyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ilkin bende olmasına çok sevindim kiii :)! aa o yönünü hiç düşünmemiştim o zaman çantaya atmıyoruz teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Renkler çok başarılı, sıcak tonlar cidden çok güzel bence de :)

    YanıtlaSil
  5. renkler ve boyutunu çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  6. güle güle kullan. ben de her gördüğümde bir bakıp alsam mı almasam mı karar veremiyordum bu tatlı mini paleti

    YanıtlaSil
  7. Bu tonlar da onlarca paletim olmasına rağmen bunu da alıp denemek istiyorum. Makyajların harika olmuş. Keyifle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim güzel arkadaşım benim :)

      Sil

Post Top Ad