Post Top Ad

Loreal Volumissime X5 Maskara ve Yorumlarım

Bi ara uzun bi süre raflardan inmeyen ve indirimli satılan bu paketi hatırlarsınız herkes koşup koşup almıştı. Tabi işin içinde Loreal olunca merak tavan yapmış olabilir. Ama maskara değiştirme alışkanlığı bende öyle çok sık olmayınca o ara alıp da deneyememiştim. Ama gün geldi ve paketi şöyle bi açıp deneme fırsatı buldum ve hemen fikirlerimi sizlerle de paylaşmak istedim :)

l'oreal volumissime x5 extra black

Oldukça uygun fiyata satılan paketin içerisinde Loreal Volumissime X5 Extra Black Maskara ve Infallible Gel Crayon göz kalemi bulunuyor. Hemen ürünleri birlikte inceleyelim.

Loreal Volumissime X5 Extra Black Maskara: Maskarayı ilk açtığımda nedendir bilmem bi kuruluk hissettim. Bilmiyorum sizlerde de oldu mu belki de uzun süre beklemiş bir ürün o yüzden ama onu öncelikle belirtmeliyim. Fırça yapısı oldukça güzel tam bir hacim maskarası aslında. Siyahlık konusunda da hiç fena değil. Ama ben bu maskarada en çok neyi sevdim biliyor musunuz? Kirpikleri tek tek ayırmasını. Gerçekten kirpikleri öyle güzel ayırıyor ki hiçbir yapışma, bulaşma olmuyor. O verdiği kuruluk hissi dışında hiçbir olumsuz şeyini göremedim. O da dediğim gibi uzun süre bekleme gibi bir sebepten gibi geliyor bana.

loreal volumissime x5 blog

O yüzdendir ben naptım :) Tabiki blogger zekamı kullanıp onu farklı bir maskara ile destekleyip kullandım :D Önce Loreal Volumissime X5 Maskarayı ardından da farklı bir sevdiğim maskarayı kullanıp daha doğrusu ikisini karıştırıp bir makyaj hazırladım size. Önce bu maskarayı kullanarak kirpiklerimi tek tek ayırmam güzel bir strateji oldu aslında :D Sonrasında da hacim verdim ve bıraktım. Siz de bu tarz maskaralarınızı bu şekilde sevdiğiniz diğer maskaralarla karıştırıp kullanabilirsiniz.

Ve sonuç aşağıda gördüğünüz gibi bir makyaj ortaya çıktı :) Eldeki imkanlarla bu kadar valla umarım beğenirsiniz :D

loreal volumissime x5 maskara yorumlar

Loreal İnfaillible Gel Crayon: Bu makyajda bu kalemi uygulayamasam da size biraz yapısından bahsetmek istiyorum. Yumuşacık bir yapısı var. Simsiyah da rengini veriyor. Yağ gibi sürümü çabucak sürüp geçiyorsunuz. Kalıcılığını ve akıp akmadığını test edemedim ama yapısı çok güzel onu söyleyebilirim. Bir de asansörlü değil düz bir kalem. 

loreal infaillible gel crayon

Loreal Volumissime X5 Extra Black Maskara ve İnfaillible Gel Crayon u sizler denediniz mi? Sizin de yorumlarınızı beklerim. Loreal Ailesi'ne ayrıca teşekkürler...

Sevgiler...

24 yorum:

  1. Tek tek ayıran kirpiği sık gösteren maskaralar tam benlik çok beğendim güzel durmuş sende de :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tek tek ayırma olayını ben de çok seviyorum örümcek bacağı görüntüsünden nefret ederim :/

      Sil
  2. Güzel ayırmış kirpikleri gerçekten canım.

    YanıtlaSil
  3. gerçekten çok güzel ayırmış kirpikleri sanırım aradığım maskara güzel günlerde kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa süper beğenemene sevindim sağol tatlım :)

      Sil
  4. Bu maskara bana tam aksine fazla ıslak gelmişti ve pek verim alamadım. Daha önce kullandığımda (yıllar yıllar önce) sevdiğimi hatırlıyorum ama, ilginçtir... Göz kalemi ise benim favorilerimden. Hem simsiyah, hem akmıyor, hem de yumuşacık!!! Güle güle kullan Ümran'cım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o xaman kuruyken daha iyi demekki :D bana da kuru denk geldi :D

      Sil
  5. Loreal Infaillible göz kalemleri benim favorim! Hem renkleri çok güzel hem yumuşacıklar çok seviyorum ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Göz kalemi gerçekten başarılı doğru diyorsunuz...

      Sil
  6. Kaleme bayılıyorum, siyahlarda favorim :)

    YanıtlaSil
  7. görüyorum bu maskarayı da hiç denemedim güzel durmuş..

    YanıtlaSil
  8. Maskaranin etkisi gercekten sahaneymis. Kirpiklerinde cok iyi durmus..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekkür ederim 😊❤❤

      Sil
  9. Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Aleynacım 🤗❤❤🙏

      Sil
  10. Öyle kirpikleri tek tek ayıran maskara bulmakta zor :( Bende öncelikle bu tarz maskaraları kullanır ,ardından hacim vereni uygularım.

    YanıtlaSil
  11. Cok guzel hacim vermis canim 😊

    YanıtlaSil

Post Top Ad