Post Top Ad

Nakışlı Deri Ceket

Nakışın en trend olduğu dönem geçen yıldı biliyorsunuz herşeyde bi nakış bi nakış baya hevesimi almıştım aslında ben :) Nakışlı elbise, ayakkabı, çanta derken baya bi ara vermiştim nakışlı şeylere.. Bu yıl nasıl oldu bilmiyorum biraz hareketlilik istedim sanırım kendimi bu nakışlı ve hatta zımbalı deri ceketi alırken buldum :) Evet gardrobumda bu ara sade parçalar çok ağırlıkta ya da daha az göz yoran diyelim ama bu ceketle arada farklılık da yapmak gerekir diyerek farklı bir atılım yaptım :)

Nakışlı deri ceket Shein sitesinden. Dün de bahsetmiş olduğum ülkemize özel Milli Gün Kampanyasını duyunca siteyi bolca ziyaret etme fırsatım oldu. Deri ceket özellikle bu mevsimlerin favori parçası! Üzerinde çiçek nakışları var. Kol ve sırt ve ön kısmında minik zımbalar da var. Baya hareketli bir parça anlayacağınız. Tabi burada minik bir not sıkıştırmak istiyorum. Bu tarz parçaları elbetteki sade parçalarla kombinleyin normali böyledir. Ben de bunu bilmiyor değilim. Ama bu sefer ben bi delilik yapıp hareketliliğin dozunu biraz daha arttırdım ve onu çok sevdiğim yıldızlı kırmızı elbisemle kombinledim. 

Modayı kimseye soracak değilim. Herkesin bir stili ve deliliği vardır. Ben bunu böyle kombinlemek istiyorsam bu böyledir. En ünlü modacıların bile modada asla sınırı olmadığını ve çıtayı ne kadar yükselttiklerini hepimiz gayet iyi biliyoruz yanlış mı biliyorum! Bunu arada hatırlatmak gerektiğini düşünüyorum :) Evet ne diyorduk ben kombinimdeki elbise ve ceketin aslında güzel bir uyum yakaladığını da düşünüyorum :) O zaman gelsin size bollllll enerji dolu bir kombin!!!!! Umarım siz de beğenirsiniz. Kombin detayları için postun en altına beklerim :) Şu an takipçilerime özel %15 indirim kodu: TR13. Unutmayınn...

deri ceket kombinleri

nakışlı deri ceket

sonbahar kombinleri

türk moda blogları

Ceket: Shein
Elbise: Rosegal

17 yorum:

  1. Harika bahar geri geldi sandım bir an😍 size de cok yakışmış 😎

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim çok naziksiniz ♡♡♡ :)

      Sil
  2. You look amazing my dear! Perfect outfit!

    YanıtlaSil
  3. Çok hoş gözüküyor :)

    YanıtlaSil
  4. Çok şık bir ceketmiş. Etekle beraber güzel bir kombin olmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Gülhan hanım begenmenize sevindim 😍😊😊

      Sil
  5. Gercekten cok havali olmus 😉

    YanıtlaSil
  6. Elbise ve kısa deri ceket kadar birbirine yakışan kombin var mı ya!!! Beyaz sneakerı zaten neyin altına giyersen giy olur! Harika, çok sevdim! Güle güle giy :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim kuzum ben de elbiseyle baya sevdim sneaker olarak çeşidim biraz az onu biraz artirmam gerekecek sadece 🙄😊

      Sil
  7. Bayıldımmm, çok çok güzel.
    Mutlaka siteden inceleyeceğim.
    Güzel günlerde kullan
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kalite olarak da çok iyi tavsiye ederim canım:)

      Sil
  8. Ceket ayrı bayıldım . Ayakkabı ,elbise uyumu da tartışılmaz.

    YanıtlaSil
  9. blog yorum kardeşliğinden geliyorum . :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad