Post Top Ad

Urban Eye Palette 001 Scarlet Power / Urban Sound

Flormar çok yakın bi zamanda güzel bir koleksiyon patlatmıştı biliyorsunuz ben de koleksiyon elime ulaşır ulaşmaz ürünleri hemen denemeye başladım ki sizlerle de sonuçları paylaşayım :) Bu arada koleksiyon yazısı için Flormar Urban Sound üzerine tıklayabilirsiniz. Önceliği sanırım bu güzel palete vereceğim ki ilk etapta renklerin enerjisinin beni bu kadar etkileyeceğini düşünmemiştim ama kullandıkça gözüm açıldı diyebilirim tabi harmanladığınız renklerle de alakalı biraz ben bu paletin özellikle toprak tonlarını çok sevdim!

urban eye palette

Bendeki palet 001 Scarlet Power. Zaten iki palet var bu koleksiyonda. Diğerini de merak etmiyor değilim. Paletteki renklerin pigmentleri oldukça kuvvetli, incecik yapıları var çabucak renklerini veriyorlar özellikle koyu olanlar. Açık olanlar pigment olarak bi iki tık daha zayıf. Tabi kaçınılmaz bi şekilde tozutuyor da renkler. Palette özellikle sağdan 6 renk favorim! Bunlardan swatchladığım birkaçı hemen aşağıda :)

urban eye palette swatch

Özellikle toprak tonları, tarçın ve altın sarısı ile ortaya nefis makyajlar çıkıyor. Tam mevsimlik bir palet! Benim bu ara en sık kullandığım renklerle yaptığım makyajları sizler için eklemeyi de unutmayacağım tabiki :) Bakalım siz de beğenecek misiniz :)?

Toprak tonlarına ölüyorum makyajı bknz aşağıda :) özellikle ortadaki bu sarıya kaçan toprak tonu bi şahane!!! Onu makyajımda her kulllandğımda ayrı bir canlılık kattığını fark ettim benden demesi :)

flormar urban sound far paleti

Burada da hafif koyu gölgelendirme yaptığım bir makyaj daha. Renkler gördüğünüz gibi kullanışlı. Benim sevdiğim tonlar belli zaten. Umarım siz de beğenirsiniz :)

urban eye palette göz makyajı

Urban Eye Palette Scarlet Power sonbaharın havasına çok yakışan bir o kadar da sizi renklerin enerjisinden mahrum bırakmayan sıcak tonları barındıran güzel bir palet. Renkler genelde mat bir kaçı hafif ışıltılı. Aynalı ambalajı çok iyi olmuş ayna her zaman lazım. Ben paleti hiç fena bulmadım sizler ne düşünüyorsunuz? Deneyen oldu mu? 

Ürünü satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Sevgiler

14 yorum:

  1. Makyajlar çok hoş gözüküyor ♥

    YanıtlaSil
  2. Ben şu eflatunla bir makyaj beklemiştim :) Palet çok albenili görünüyor ama ne zaman Flormar'dan palet alsam, sonrasında elden çıkardım :) o nedenle buna bulaşmadım bile ^_^ Güle güle kullan canım, makyajların çok hoş olmuş! Sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm inan onla da yapacağım aklımda ama artık instagramdan paylaşırım 🙈 makyajları begenmene sevindim:)!!!

      Sil
  3. alttaki makyaja özellikle bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Lerzancim😘❤❤❤

      Sil
  4. yaptığın makyajların hepsini çok beğendim gerçekten güzel renkler koymuş bu sefer Flormar paletlere :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok çok teşekkür ederimmmm beğenmen çok mutlu etti inan :)!!1111

      Sil
  5. Ne güzel bir palet, çok da başarılı bir makyaj...

    YanıtlaSil

Post Top Ad