Post Top Ad

Kiko Oje Alışverişim

İstanbul alışverişlerine parçalı bölüklü devam edelim mi :)? Mesela Kiko Ankara'ya kadar gelip hala henüz Konya'ya bir şubesini açmış olmasa da bu oradan alışveriş yapamayacağım anlamına gelmiyor tabiki. İstanbul'a gider gitmez ilk uğrak yerlerimden biri oldu :) Kiko ürünlerini ilk farlarını deneyerek keşfetmiştim bi kaç yıl önce. Benim denediğim refil bir fardı ve açık bi tondu açıkçası o zaman çok sevememiştim onu. Sonradan denediğim ruj, oje gibi ürünlerini sevdiğim için alışverişimi daha çok onlardan yana yapmayı tercih ettim.

Tabi şimdilerde ürün portföyü oldukça değişti ve arttı. O yüzden şimdiki durumlardan pek bi haberim yok yani :) Gelelim benim Kiko oje alışverişime. İstinyepark Kiko da biraz turlama şansım oldu ve o sırada gözüme çarpan bu iki miniği hemen almak istedim. Bu kış takıntılı olduğum renklerden ikisi de. Kahvenin ve çikolatanın ve her bi tonunu çok seviyorum.

kiko oje renkleri

Biri hafif mat duruşlu ama parlak diğeri ise hafif simli bu ojelerin soldan sağa sırasıyla numaraları 90 ve 40. Hemen aşağıda 40 numaralı sütlü kahveyi göreceksiniz. Çok fazla swatchlama fırsatım olmadı ama tırnaklarımdaki rengi görebilirsiniz. Çok sıcak bir kahve.

kiko oje kullananlar

Hemen alttaki 90 numaralı Kiko oje ise sarıya kaçan yaldır yaldır bir kahve. Sonbaharın eşsiz renkleri diyelim işte :) Her ikisini de çok beğenerek aldım ve hem tek başına hem de ikisini bi arada kullanabileceğim gerçeğini de göz ardı etmezsek renkler şahane!!!

kiko oje alışverişi

Bu şirin ambalajlardaki Kiko ojeler, oldukça sevimli olmalarının yanısıra renk ve pigment olarak da oldukça iyiler. Zaten orda bizzat deneyerek pigment ve duruşlarını görmüştüm ve aynen beni hiç yanıltmadı. Kalıcılık olarak da açıkçası bana çok yeterli geldi. En az 2 gün idare ediyor mesela. Daha fazlasını da ben istemem zaten uzun süre aynı renk beni sıkar açıkçası. O yüzden kalıcılığını da sevdim.

Ama en çok sevdiğim özelliği tabiki kolay sürümü ve tek katta yoğun renk verebilmesiydi. Ben bu ojelerin yanılmıyorsam tanesini 9.99 tl ye aldım ancak arkadaşımın sitesinde paylaştığı Trendyol indirimini takip ederek daha cazip fiyatlara da satın alma şansı bulabilirsiniz. Performans olarak hakkını veren bir fiyata sahip. Bu Smart serisinin çok fazla renk seçeneği de var. Eminim hepinizin gönlünü çalan bir renk çıkacaktır :)

Sevgiler...

18 yorum:

  1. iki renk de çok güzel gözüküyor. Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  2. Mat olan rengi çok beğendim özellikle. Ben de Kiko'dan epeyce oje aldım, yapısına bayılıyorum. Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ohh ne güzell güle güle kullan canım benim :)!

      Sil
  3. Bakır olan tam benlikmiş,güzel günlerde kullan canım<3

    YanıtlaSil
  4. Kolay sürülüyor olması cazip geldi bana 💞 ben nedense biraz takintiliyim oje konusunda eski alışkanlığım hala aynamın önünde bana göz kırpan flormar 🌼 ama bunu da deneyeceğim tonları çok hoşuma gitti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Flormar ojelerinin yeri ayrıdır zaten tatlım çok teşekkürlerr :)

      Sil
  5. 90 numaraya bayıldım güle güle kullan canım :-))

    YanıtlaSil
  6. Sütlü kahve rengini çok beğendim. Güle güle kullanın yeni ojelerinizi :)

    YanıtlaSil
  7. uzun zamandır oje almıyorum çünkü elimde tonla oje var :S

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tahmin ederim tabi varken fazlası şey de insan tutamıyor bazen :D

      Sil
  8. İkisi de çok güzel renkler bence. Almakla çok iyi etmişsin canım :)

    YanıtlaSil
  9. 40 numaraya bayıldım!! Bu renk ojeler sonbahar kış aylarına çok yakışıyor ♥

    YanıtlaSil

Post Top Ad