Post Top Ad

Happy Slip Box ve Aylık Sürpriz Çorap Kutusu / Woohoobox

Woohoobox u bilmeyen var mı aranızda bilmiyorum ama öğrenci camiasının özellikle deli gibi sevdiği ve akın akın üye olduğu aylık sürpriz kutular içeren Woohoobox konsept kutularının içinde yok yok! Zaten sürprizi kim sevmez :)! Hele bide böyle sevimli şeyler, karakterler, cicili bicili ambalajlar işin içinde varsa... Aslında yıllar önce Woohoobox tan bloğumda bolca bahsetmiş ve kutularını da incelemiştim. Halen de en sık okunan yazılarım arasındadır. Sizler de göz atmak isterseniz "Woohobox nedir" ve "Woohoobox kutu açılımı" üzerine tıklayabilirsiniz :) Woohoobox konsept kutularında genellikle kırtasiye, kozmetik, aksesuar ve sürpriz ürünler bulunuyor.

sürpriz çorap kutusu

Ama bu sefer sizlere farklı iki konsept kutu daha hazırlayıp huzurlarınıza sunuyorlar ve ben de bunları sizlere göstermekten mutluluk duyuyorum. Peki neymiş bu kutular :)! Yine aylık, 3 aylık, 6 aylık ya da 12 aylık abone olup sipariş verebileceğiniz bu özel kutular: Happy Slip Box (aylık sürpriz slip kutusu) ve aylık sürpriz çorap kutuları. Aylık kutu fiyatları 35 tl olan bu sürpriz kutulardan alıp ister kendinize isterseniz de sevdiklerinize tatlı sürprizler yapabilirsiniz :)

woohoobox çorap kutusu

Çoraplar ve slipler 3'er adet olmak üzere çıtçıt mekanizmalı ve şirin baskılı çantalarında ve özel kutularda size ulaşıyor. Çorapların kumaşı oldukça kaliteli ve sıcacık tutuyor. Hemen resimledim bile kendi çapımda bişiyler :D Bu çoraplar biraz Halloween temalı olmuş mesela sizce de öyle değil mi :) 

aylık slip kutusu

Slipler de birbirinden güzel baskılı ambalajlarda ve adeta rengarenk bir konseptte karşınıza çıkıyor. Sipariş vermeden önce beden bilginizi de iletebiliyorsunuz. Siparişlerinizin hazırlanması yaklaşık 1-7 iş gününü buluyor ve siparişinizi ister kredi kartı ile isterseniz de kapıda ödeme seçeneği ile alabiliyorsunuz. Genelde ay sonları kutularınız elinize ulaşıyor. Bide unutmadan 75 tl üzeri siparişlerinizde kargo ücretsiz :)

Bir de şöyle bir konu var ki Woohoobox kutularında çok sevdiğiniz ürünleri tekil olarak Woohooshop dan satın alabiliyorsunuz. İlla kutu mu alacağım sadece istediğim ürünü alamıyor muyum sorusuna yeterli bir cevap oldu sanırım :) E o zaman hemen sizi siteye davet ediyorum alışveriş ve diğer herşey için buraya tıklamanız yeterli.

Sevgiler...

9 yorum:

  1. Güzel tanıtım için teşekkürler.Hem bakayım canım

    YanıtlaSil
  2. Çorap hastası olan bir kuzum var ve sürekli takipte abone 🌼güzel oldu bende neleri takip ettiğini sayende daha net öğrendim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel çok sevindim şimdiki çocuklar çok daha iyi takip ediyor bizden valla :D

      Sil
  3. güzelmiş canım ama sanırım 35 liraya ben 10 çift felan çorap alırım diye düşündüm bir an :D

    YanıtlaSil
  4. Bende corap hastaligi var hep alirim 😊

    YanıtlaSil
  5. Kız arkadaşlar için de çok cici bir hediye seçeneği bence :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad