Post Top Ad

The Balm Batter Up Kalem Far / Curveball

Kalem farları siz de ben gibi arada çok pratik bulanlardan mısınız? Özellikle uzun uzun makyaj yapmaya vaktiniz yoksa ve o an tek far kurtarıcınız olacaksa bu tarz stick göz farları muhteşem oluyor. Tabiki illa tek başına değil diğer farlarınızla harmanlayıp ya da göz altlarınıza (kirpik diplerinize) farklı bir efekt vermek için de kullanabilirsiniz. Olay tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış :) The Balm Batter Up kalem farlardan bildiğim kadarı ile 7 tane daha var özellikle merak ettiğim ve almak istediğim birkaç tonunu daha alıp takımı tamamlamak istiyorum :)

the balm batter up kalem far

Bendeki rengi Curveball. Tam bir bakır rengi. Hafif ışıltılı ama asla simli değil. Yumuşacık ama yumuşacık bir yapısı var. Çok kolay bir şekilde ve hızlıca sabitleniyor o yüzden farı dağıtırken çok vakit kaybetmeden hareket etmek gerekiyor :) Onun dışında yapısı, sürümü ve duruşu oldukça güzel ve dağıtması da oldukça kolay..

en güzel kalem göz farı

kalem far the balm

Dağıtma işini ister fırça yardımı ile isterseniz de parmaklarınızla yapabilirsiniz. The balm kalem farlar asansörlü yapıdalar bu yüzden kalemtraş ile açma vs eziyeti yok. Ve ayrıca oldukça da bereketli baya baya gidiyor diyebilirim. Denemek istediğim diğer iki rengi: Pinch Hitter ve Shutout

Curveball renginin swatchı aşağıda gördüğünüz gibi. Ben gibi bu tonları sevenler için biçilmiş kaftan. Pigmenti kadar kalıcılığı da oldukça güzel ve elimden çıkarırken bile o kadar zorlandım ki... Ayrıca gün boyunca göz kapaklarınızda duruyor, çizgilenme ya da bozulma gibi birşey de olmuyor. Bu özelliği de bu kalem farı çok sevme sebeplerimden.

the balm kalem göz farı curveball

Sonuç olarak The Balm Batter Up kalem farları hem kullanışlılık hem de birbirinden güzel renk seçenekleri ile tercih edebilirsiniz. Tavsiyem Gratis indirimlerine denk getirmeniz. Ben de bir indirimde bu kalemi 26.90 tl ye falan almıştım yanılmıyorsam. 

Sizler The Balm Batter Up kalem farlarını denediniz mi? 

17 yorum:

  1. Kalem far ihtiyacım da vardı püf noktaları için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel o zaman umarım yardımcı olabilmişimdir :)

      Sil
  2. Kalıcı ve renkleri çok güzel cıvıl cıvıl. Simsiz olanlarını tercih edebiliirm bu markanın güzel günlerde kullanasın :***

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunlarda simli değil ama ışıltılı canım mutklaka bakmalısın :)

      Sil
  3. kalemin rengi süper indirimde de iyi almışsın güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çok teşekkür ederim ben de beğendim şimdi iki rengine daha gözümü diktim :D

      Sil
  4. gratiste bazen büyük indirim oluyor onları kaçırmamaya çalışıyorum renkler çok güzel bu arada 😊 👍

    YanıtlaSil
  5. Rengi çok güzel bu tarz ürünler kısa vakitlerin kurtarıcısı oluyor. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. dimi canım çok kurtarıcı hem de çok teşekkür ederimm :)

      Sil
  6. Kalem farlar oldukça pratik ama toz farlardan vazgeçemiyorum.

    YanıtlaSil
  7. İlk çıktığında bahsettiğin 3 rengi de almıştım, sonra benzer Kiko farlarım olduğu iiçn nedense bunları elimden çıkardım :) Ama kesinlikle yapıları ve renkleri çok başarılı ürünler, güle güle kullan Ümran'cım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kiko farlar da Çok başarılı tabi sağol canım benim:)

      Sil
  8. çok güzle bir far serisi, benim de en sevdiğim renk curveball oldu, yarısını tüketmişim bile. bulursam yedekleyeceğim. douout ve moonshot'ı tavsiye ederim

    YanıtlaSil

Post Top Ad