Post Top Ad

Myra Gold İsimli Yüzük Modelleri

Günaydınn herkese :) Bugün sizlere Myra Gold isimli yüzük modellerinden bahsedeceğim. Tabiki biz kadınlar için alınabilecek en güzel hediye seçeneklerinden birisidir yüzükler. Üstelik duymuşsunuzdur yeni yılın trendlerinden biri de bu isimli yüzük modelleri. İster kendinize ister sevdiğinize ya da bizzat eşlere özel üretilen bu harika yüzük modellerine bi göz atın derim. Hem çok şık hem elit hem de seçici modeller. 

isimli yüzük modelleri

İsme özel olan herşey özel ve güzeldir ve en anlamlı hediyelerden biridir. Myra Gold da bundan yola çıkarak göz alıcı ışıltıyı anlam dolu tasarımla buluşturarak bu zarif mi zarif isimli yüzük modellerini sizlere sunuyor. Üstelik piyasa fiyatına göre oldukça uygun fiyatla satılıyor çünkü fabrika üretim bölümü ile satış bölümü aynı yerde öyle olunca da direkt satış fiyatı ile alabiliyorsunuz. Üstelik sepette %15 indirim varken şu an incelemek ve satın almak için şahane fırsat :)!


Ayrıca siteden seçim yaparken ürünün rengine, cinsine, koleksiyona, kesimine, fiyat aralığına ve özel seçimlere göre kategorilendirilmiş olması size seçim kolaylığı sağlıyor. Ayrıca yüzük ölçüsünü bilmeyenler için güzel bir metod eklemişler ki çok hoşuma gitti. Kolaylıkla yüzük ölçünüzü de bulabilirsiniz. Myra Gold isimli yüzükleri siteden üç farklı renkte bulabilirsiniz: sarı altın, beyaz altın ve kırmızı altın olarak.


Son olarak bu zarif ve şık isimli yüzük modellerine bakarken aklınızda bulunmasını istediğim birkaç şey var. Siteden alacağınız ürünün 3 yıl garantisi var, kargo ücretsiz, kapıda ödeme gibi bir ödeme kolaylığı var. Ayrıca ürününüz size özel şık hediye paketi ile elinize ulaşıyor. Hem kendinize hem de hayatınızda anlam ifade eden sevdiklerinize isminin baş harfine özel bu yüzüklerden alıp onlara özel olduklarını her daim hissettirebilirsiniz. 

Sevgiler...

12 yorum:

  1. Yeni bloğum açıldı abone olursanız çok sevinirim ve açılışa özel bir çekiliş düzenledim beklerim Sevgiler :)

    www.gulsahworld.com

    YanıtlaSil
  2. Kalın yüzükleri çok seviyorum, bunları da baya baya beğendim! Bir göz atayım ben hazır anneler günü de yaklaşıyorken :))))) Öperiimm!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım bide müthiş indirim var ben de bakınca şaşırdım tavsiye ederim öptüm çok:)!!!

      Sil
  3. bu yüzükler ben gençken çok modaydı. Şimdi tekrar moda olduğunu görmek çok hoş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya öylemi eskiler yeniden revaçta o zaman canım :)

      Sil
  4. hımm iyi hediye olur deseneee :)

    YanıtlaSil
  5. asımın baş harfi nokta nedeni ile hiç yapılamıyor böyle mücevharatta bu da beni çok üzüyor :-((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Al benden de o kadar :/ noktasız olması cidden kötü ben de onlardanım..

      Sil
  6. Y bakayım ben hemen..tasarımları çok güzel :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad