Post Top Ad

PUDAİER COSMETİCS MAKYAJ ÜRÜNLERİ

Selam herkese... Haftayı da bitirdik :) Benim için hızlıca geçen bir haftaydı doğrusu sanırım üç günlük İstanbul seyahati bana epey iyi geldi :) Buralara da pek bakamamışken geçenlerde seyahat öncesi elime geçen ve seyahatte yanıma alıp götürdüğüm ve hatta far paletiyle bu ara aşk yaşadığım Pudaier Cosmetics makyaj ürünlerinden bahsedeceğim size :) Pudaier Cosmetics bir yurtdışı online kozmetik alışveriş sitesi ve aklınızda olsun sitede kargo ücretsiz yani Free Shipping :)

pudaier cosmetics makyaj ürünleri

Önce tabiki sizlerin de ilk dikkatini çeken ve instagramda paylaştığımda da çok sorulan ve beğenilen Hıdden Gems isimli far paletimden başlayayım :) Kalın karton ve şık bir aynalı ambalaj içinde. Renkler şahane denk getirsen bu kadar sevdiğim renkler bi araya gelmez sanki :D Hele o pembeler, gül kuruları, ten rengi ve kahveler... Palette bulunan 18 renk içerisinde hem mat hem de hafif ışıltılı tonlar var arkadaşlar.

pudaier cosmetics products

far paleti trendler

pudaier cosmetics

Pigmentasyon olarak mat renkler ışıltılı renklerden bir iki tık daha iyi. Parmakla daha iyi alındıklarını ve uygulandıklarını da söylemeliyim özellikle de ışıltılıların :) Benim bu palette kullanmayacağım renk neredeyse yok :) Ama tabi özellikle favorilerim var ki onları da itiraf etmeden olmaz: Smoked, Vintage, Drama, Bold, Profesh, Fıerce ve Glam. Siz nasıl renklersiniz yaa aiyyyyy :)))))

pudaier cosmetics far paleti

Gelelim bir diğer ürüne çikolata renkli mat ruja :) Hakikaten çikolata gibi ve çok tatlı bir de kokusu var. Sürümü kolay, gün içerisinde tazeleme ihtiyacı hissediyorum. Rengini güzel veriyor. Ama ben en çok ambalajına vuruldum. Çok şık gold bir ambalajı var! Bu arada numarasını unutmadan söyleyeyim 8 numara.

çikolata renkli rujlar

Ve şimdi göreceğiniz concealer da size Maybelline The Eraser kapatıcısını anımsatabilir :) Ambalajlar tıpatıp aynı çünkü. Pudaier Concealer Pen sünger başlıklı ve renk tonu da tam istediğim gibi gelmiş. Ama denedin mi derseniz henüz başlayamadım elimdeki de bitmeyince ama en kısa sürede deneyip sizlerle sonucu paylaşmak için sabırsızlanıyorum :)

pudaier cosmetics concealer pen

Numara olarak da 5 numarayı seçmişim. Performansını da cidden merak ediyorum. 

pudaier concealer

Bir de sitede oldukça uygun fiyata denk gelen bu takma kirpik ve maskara seti vardı ki onu da sepete eklemden edemedim. Maskarasını kullanıp beğenenler olmuş ben de yakın zamanda açarım çünkü elimdeki maskara da şöyle kuruma noktasına gelmişti ki hemen ön fikirlerimi paylaşırım sizlerle. Takma kirpik seti ise yapıştırıcısı ile birlikte özel bir günde kullanılmayı bekliyor :)

takma kirpik seti

Son olarak da yine alışveriş yaparken ambalajına yenik düşenlerin çok seveceği bu Pudaier Magic Eyeliner şişesi var :) Hakikaten izlemelik ve çekimlerde kullanmalık adeta. Kuş tüyü tasarımlı fırçasıyla şöyle baş köşelerde yerini aldı bile :D Çok beğendim ya siz?

eyeliner

pudaier eyeliner

İşte son dönemki Pudaier Cosmetics alışverişimin detayları. Farklı ürünler denemeyi elbetteki seviyorum. Bu alışverişin benim için en güzel tarafı far paleti seçimi oldu. Onun dışında tüm ürünleri kendim seçtiğim için bi radara alalım bakalım :) Siteyi incelemek ve alışveriş yapmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Sizin beğendikleriniz oldu mu?

Sevgiler...

5 yorum:

  1. Yaaa ambalajlara delirdim! Özellikle o Eyeliner'ın tüy şeklindeki şişesi nasıl güzel! Far paleti ise bir harika! Elimde 172823 tane benzer renk olmasına karşın al beni diyor :))) sitede kargo olmaması ise şahane bir şeymiş; bakayım ben neler alacağım :))) Güle güle kullan hepsini, çook sevgiler!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başakcım gerçekten ambalajlar şirinlik ötesi :)!!! far paleti ise tam minnoş :) eminim senin seçimler de harika olur heyecanla bekliyorum :))))!!! Sağol şekerim!:)

      Sil
  2. amblajlar resmen al beni diyor gerçekten bayıldım güzel günlerde kullan tatlım :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad