Post Top Ad

Cilt Bakım Asistanım: LUNA mini 2 ürün incelemesi

Selam herkese.. Sanırım yazmayı en sevdiğim yazılardan birinden, uzun zamandır uyguladığım cilt bakım rutinim ve LUNA mini 2 den bahsedeceğim size :) Cildimle barışık olmama sebep ve taşıması kolay, kullanması ondan daha kolay LUNA mini 2 uzun süredir en sevdiğim cilt bakım rutinimi oluşturuyor. Cildime etki eden tüm olumsuz faktörlere rağmen günün sonunda kendimi ekstra rahat ve mutlu hissediyorum. Çünkü LUNA mini 2 ile sadece 1 dakikalığına herşeyden kopup, cildimi güzelce temizliyorum. Tıkanan gözeneklerim mis gibi açılıyor ve yüzümde özellikle de burun çevremde sık oluşan o siyah noktalar şimdi artık yok :)! Makyaj kalıntısı diye bişey yok!

LUNA mini 2 blog

Medikal silikon bir tasarıma sahip olan LUNA mini 2, şık İsveç tasarımı ve canlı renkleriyle size seçim kolaylığı ve kişiye özel bir hediye seçeneği olma fırsatı da veriyor. İşiniz bittikten sonra rahatlıkla suya tutup yıkayabiliyorsunuz çünkü su geçirmiyor. Leke tutmuyor ve kolayca temizleniyor. Uzuuun ömürlü şarjıyla sizi hiç yormuyor ve tek şarjla aylarca kullanabiliyorsunuz. 

LUNA mini 2 yorum

Ben de LUNA mini 2 yi günde sabah ve akşam sadece 1'er dakikamı ayırarak kullanıyorum. En sevdiğim LUNA mini 2 özelliği cilt bakımı ürünüm ne olursa olsun jel veya köpük ürünü çok çabuk emmesi ve cildimi de çok çabuk kir ve yağdan arındırması. Aynı zamanda verdiği masaj etkisini de çok sevdiğimi itiraf edeyim.  Ortadaki tuşa basmanızla ürün çalışıyor ve yine tuşla işlemi sonlandırıyorsunuz. 

LUNA mini 2

Ürünün medikal silikon tasarımını çok beğeniyorum çünkü hem hijyenik kalmasını sağlıyor hem de bakteri oluşumunu engelliyor. Diğer yüz fırçalarına göre cilde oldukça nazik bir uygulama yapıyor ve ciltte yumuşacık ipeksi bir etki bırakıyor. Cildimi kir, yağ ve makyajdan güzelce arındırdığı gibi üzerine uyguladığım makyajımı da ekstra güzel ve pürüzsüz uygulamamı sağlıyor.

E daha ne olsun. Siz de hala denemediyseniz hemen aşağıdaki linke tıklayıp ürüne göz atabilirsiniz :)

https://foreo.se/yq56a

16 yorum:

  1. Fiyatını hak edip hak etmediği çok tartışılsa da merak ediyorum aslında bu ürünü. Bu rengi de çok tatlıymış ♥ Güle güle kullan sevgiler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında ürün performansı ve herşeyiyle fiyatını hak ediyor diyebilirim tabiki bütçeye göre çok gelebiliyor ama emin olun yıllarca kullanılabilecek bir ürün :)!

      Sil
  2. En çok merak ettiğim cilt bakımı yardımcılarından biri. Her ne kadar fiziksel eksfoliasyondan hoşlanmasam da, şu minnoşu bir kere denemek istiyorum gerçekten :) Güle güle kullan Ümran'cım, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence sen de muhakkak denemelisin Başakcım verdiği etkiyi ve sonucu çok seveceksin :)!!!!

      Sil
  3. Yaa asiri merak ediyorum bende bunu🙈🙈

    YanıtlaSil
  4. Bende de Luna 2 var, çok memnunum, harika sonuç veriyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Vayyy seninki de iyiymiş güle güle kullan canım :)

      Sil
  5. Ben luna mini 2'yi henüz denemeyenlerdenim ama yazıda bahsettiğiniz kadar etkiliyse mutlaka denerim :) Şarj ömrünün uzun olması da büyük avantaj, çantamızda taşıyabilir, dilediğimiz zaman kullanabiliriz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbette tüm yorumlarım objektif ve gözlemlerim sonucudur muhakkak tavsiye ederim :) Aynen öyle seyahatler için de vazgeçilmez!

      Sil
  6. ününü çok duydum son zamanlarda ...:-))

    YanıtlaSil
  7. cok güzel bir urun bilmiyordum bilgi için teşekkürler

    YanıtlaSil
  8. Nasıl bir sonuç verdiğini çok merak ettiğim ancak kurdan dolayı da fazlasıyla pahalı bulduğum bu cihazın Miniso versiyonunu aldım ben de yakın zamanda :)) Şimdi yapılan övgüleri daha net anlayabiliyorum ♥ İleride Foreo yu da alırım belki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne güzel olumlu bir sonuç almana sevindim güzel günlerde kullan sen de :)

      Sil

Post Top Ad