Post Top Ad

Little Butterfly ile Yaza Merhaba Partisi Blogger Etkinliği

Yaz ayına ayak basmaya şurda birkaç gün kalmışken, geçtiğimiz Cumartesi sevgili blogger arkadaşım Little Butterfly Blog Sena ile "yaza merhaba" dedik. #litttlebutterflyyazamerhaba partisi ile Ankara'nın nezih ve elit semtlerinden Çukurambar'da bulunan ve hem mekanı hem de personelleriyle oldukça beğendiğim 1453 Osmanlı Çukurambar'da blogger etkinliğimizi gerçekleştirdik. Etkinlikte hem daha önceden tanıdığım hem de ilk kez yüzyüze geldiğim kızlarla hoş ve keyifli bir gün geçirdik. Zaten Sena'mla çok öncesinden tanışıyoruz ve iyi bir iş çıkaracağından hiç şüphem yoktu. Ve bize çok güzel sürprizler hazırlamıştı.

Güzel arkadaşımla biz etkinliğin öncesinde buluştuk yine her zamanki gibi :) Ve hem iki canımla benimle hem de minik Aslımla ilgilendiği ve güzel misafirperverliği için kendisine ayrıca çok teşekkür ediyorum. Cansın!

1453 osmanlı çukurambar blogger etkinliği

1453 Osmanlı Çukurambar oldukça işlek bir mekan. Ve ulaşımı da öyle zor değil. Oldukça geniş ve ferah bir mekan diyebilirim. Lavabosundan her yerine kadar da çok şık dizayn edilmiş. Aynı zamanda sosyal aktivitelere de bolca imkan veren mekanda, siz vakit geçirirken rahat olun diye çoçuk oyun bölümü hem de özel davetliler için bir Vip Salonu bulunmakta. Benim en hoşuma giden detay ise görme engellilere özel sundukları "Işık Menüsü". Büyük bir alkışı hak ediyor bence. Onlara sürekli tattıkları lezzetler dışında yeni yeni lezzetler sunan ve ekstra ilgilenen bir personel grubu ve tabiki başlarındaki mükemmel ilgili insan Dilfuruz hanım.

1453 osmanlı çukurambar

Bizlere hazırladıkları nefis ikramlıkları da şahaneydi. Gözümüz gönlümüz şenlendi diyebilirim. Ben çok beğendim. Bir gün öncesinde yediğim Ege'nin mantısını da çok beğenmiştim. Etkinlik günü de lezzetlerinden iyice emin olmuş oldum. O yüzden yolunuz düşerse muhakkak uğrayın ve hiç olmadı dağ çilekli kahvelerini bir tadın! :)

1453 osmanlı çukurambar menü


Senacım etkinlik konseptine özel güzel hazırlıklar yapmıştı. Ve masalarımızdaki kelebek konseptli kavanoz ve pipetler çok şekerdi :) Muffinlerimizi de kendi elleriyle yapmıştı ve çok leziz olmuştu. 

little butterfly yaza merhaba partisi 3

Ve güzel ekibimiz :)

little butterfly yaza merhaba partisi 2019


Ayrıca etkinliğimize bizzat katılıp sunum yapan ve bizleri güzel ürünleriyle buluşturan Markam Kozmetik, Farmasi ve @isilincantaları na çok teşekkürler :)


Ve etkinlik sahibemiz güzel arkadaşım Sena'mla :) Nar çiçeği elbisesi ona çok yakışmış öyle değil mi :)

Etkinliğimizde tüm karelerimizi moda, düğün ve özel gün fotoğrafçısı Yeşil Gözlü Doğa Fotoğrafçılık çekti. Onların da emeğine sağlık... Şimdi sizleri o güzel karelerden birkaçıyla başbaşa bırakıp burada yazımı sonlandırıyorum. Etkinlik boyunca tüm uğraşları ve güzel emekleri için arkadaşım Sena'ya ve yanımızda olan tüm sponsorlara çok teşekkür ediyorum. Bi sonraki yazımda sponsorlardan bahsedeceğim. Sevgiyle kalın :)






17 yorum:

  1. seni tanimak cok guzeldi. Herseyi nasıl guzel anlatmissin yazında🌹🌹🌹

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım seni de tanımak güzeldi çok teşekkür ederim :)

      Sil
  2. Harika bir etkinlik olmuş
    Mekana ilk fırsatta uğrayacağım
    Begendim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim mekanı ise kesinlikle tavsiye ederim sevgiler..

      Sil
  3. Çok güzel bir etkinlikti cidden, tadı tamağımda kaldı daha çok oturamadık sohbet edemedik, Seni gördüğüme tanıdığıma sevindim canımcım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok sevindim bi araya gelmemize umarım yeniden buluşma fırsatımız olur :)

      Sil
  4. aaa bebek büyümüş canım maşallah kaç aylık oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canim benim 7. aydayız şaka maka 🙈🙈🙈

      Sil
  5. Sayenizde bu mekanı baya merak ettim; ama, diyetteyken fotolara bakmam hiç iyi olmadı :)))) Bir de, Işıl'ın Çantalarına bayıldığımı söylemeden geçemiycem! Çok sevgiler!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim diyete ara verdiğinde mutlaka bi git çok beğendim ben mekanı :) Işılın Çantaları da hakikaten çok yetenekli ve çalışkan bir bayan ben de çok beğendim ürünlerini :)!

      Sil
  6. Eline sağlık canım harika bir yazı olmuş çok keyif alarak okudum :) seni tanıdığıma çok memnun oldum bu arada :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok tatlısın ben de seni tanıdığıma çok mutlu oldum çok öpüyorum :)!

      Sil
  7. Çok güzel bir mekanda çok çok keyifli bir etkinlik oldu. Sena'nın emeği de muhteşemdi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen öyle başarılı bir organizasyon oldu :)

      Sil
  8. cok guzel bir davetti canım sende cok güzeldin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım o senin kalbinin güzelliği iyiki buluştuk yeniden :)

      Sil
  9. Canım arkadaşım iyi ki geldin :)
    Seninle güzel her şey

    YanıtlaSil

Post Top Ad