Post Top Ad

Cake Beauty Dalga Yapıcı Sprey

Bugün sizlere hem keşfettiğim yepyeni bir markadan hem de çok sevdiğim bir ürününden bahsedeceğim. Söz konusu marka Cake Beauty yaklaşık 15 yıl önce Kanadalı Heather Reier'in önce kendi mutfağında yarattığı ve ardından yıllar içerisinde doğal ve lüks el yapımı banyo&vücut ürünlerine doğru ilerleme kaydeden, saf ve doğal içeriklerden oluşan bir markaya dönüşmüştür. Markanın 5 ana prensibi var.

cake beauty dalga yapıcı sprey

Cake Beauty Cilt Bakım Ürünleri:

*%100 vegan
*Doğal olarak lükstür (paraben, ftalat ve sülfat içermez)
*Hayvanlar üzerinde test edilmez (cruelty-free)
*Kanada menşeeli
*Doğadan ilham alır

Hal böyle olunca markanın gözümde değeri daha kullanmadan arttı zaten. Ve geçtiğimiz günlerde elime mis kokulu ürünlerinden oluşan bir paket geçmişti. İçerisinde şampuan, saç bakım kremi, naneli ferahlatıcı ayak kremi ve dalga yapıcı sprey vardı. Ben de hemen ilk merak ettiğim ürünü olan dalga yapıcı spreyi denedim ve sizlerle paylaşmak istedim :)

Cake Beauty Dalga Yapıcı Sprey

Şeker, tuz ve aloe karışımından oluşan 120 ml'lik bir sprey. Saçlarda denizden çıkmışçasına bir doğal dalga yaratmayı vaat ediyor. Portakal kabuğu yağı ile zenginleştirilmiş bir içeriği var. Sevdiğim özelliklerinden biri saçlarda o sevmediğim yapışkanlık hissini bırakmıyor. Çok tatlı bir ambalajı var, kokusu da öyle.

dalga yapıcı sprey

Ben spreyi hemen birkaç kez denedim tabi. Saçlarım dalgalıdır ama yarı dalgalı ve şekil vermediğim zaman beni pek mutlu etmez çünkü tam oturmuş bir dalgası yok. O yüzden elim sürekli şekillendiricilere gider. Isı verici işlemlerden özellikle de bu aralar kaçındığım için en güzeli böyle duş sonrası doğal etki veren ürünleri kullanmak oluyor benim için. Hem böylelikle saçınızın yıpranma payını da azaltmış oluyorsunuz.

Cake Beauty Dalga Yapıcı Sprey; duştan sonra hafif çalkalayıp yarı nemli saçlarıma sıkıyorum ve elimle hafif şekil verdikten sonra kendiliğinden kurumaya bırakıyorum. Gerçekten de dalgalarını daha belirgin ve daha canlı gösteriyor. O konuda ciddi anlamda sevdim. Ve şeklini uzun sürede koruyor. Saçlarınızı daha enerjik ve bakımlı gösteriyor.

Cake Beauty cilt bakım ürünlerini eczanelerde ve guzellikcok.com da bulabilirsiniz. Şu an satış fiyatı bildiğim kadarı ile 104.90 tl. Ama şu an CAKELAND30 koduyla sepette %30 indirimden faydalanabiliyorsunuz onu da ekleyeyim.

Sanırım bu yaz bolca kullanacağım kendisini :) Sizler nasıl buldunuz?

6 yorum:

  1. Permalı saçlarım için en merak ettiğim ürünlerinden biri de bu sprey. İyi bir indirim yakalarsam mutlaka deniycem çünkü kullandığım diğer Cake Beauty ürünlerini çok sevdim. Ayrıca ben de bugün Cake şampuan ve saç kremini yazdım. Piştiii :))) Çok öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim ben eminim sana daha büyük yararı olur umarım denersin çok ama çok öperim:) evet ne güzel pişti olduk bugün okudum bile yazını 😍😍💞💞💞

      Sil
  2. Saçlarına bayılıyorum ben maşallah diyeyim.Düz saç olunca dalgalı saça özenme diye bir duygu var:) Fiyatı epey yüksekmiş ,gerçi indirim fırsatı da varmış ama ben haliyle şampuanında aklım kaldı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa canımsın çok ama çok tesekkur ederim 🙈🥰😍 senin saçları da ben çok beğeniyorum maşallah:)!!! Indirim varken bi bak derim canim benim:)!

      Sil
  3. tam senin saçlarına göre bir ürün olmuş bu canım güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla aynen öyle olmuş çok doğru söyledin tam benlik bu ürün 🥰🙈🙈💁‍♀️

      Sil

Post Top Ad