Post Top Ad

Kişiye Özel Dekor Yastıklar / Bebek Odası

Selam herkese.. Umarım keyifler yerindedir :) Burada kapalı hava dışında iyi çok şükür ama Temmuz ayının ortasında olup hala yazı adam akıllı görememek üzücü sanırım bu yıl yazı pek yaşayamayacağız :) Neyse sağlık olsun umarım düzelir havalar da.. Bugün sizlere yine bebek odası dekorasyonu ile ilgili ve benim aşşırıı sevdiğim dekor ürünlerinden biri olan dekor yastıklardan bahsedeceğim. Dekor yastıklar özelllikle de bebek odasına o kadar yakışıyor ki o verdiği enerjiyi ve güzelliği anlatamam :)!!!

bebek odası dekor yastıklar

Bu dekor yastıkları odanızın konseptine göre istediğiniz renk ve tasarımlarda yaptırabiliyorsunuz. Tabi bebişinizin cinsiyeti de bunu etkiliyor. Birbirinden güzel yıldız,fil,kalp,bulut,ayıcık,ay ve daha birçok karakteri dekor yastıklarınızda kullanabiliyorsunuz. Bu şahaneeee bişey! @nilshome da bebek odası dekorasyonu ile ilgileniyor ve öyle güzel dekor yastıklar yapıyor ki anlatamam! Üstelik işinde de oldukça titiz ve profesyonel diyebilirim. Bizim Efe bebişin dekor yastıklarını ve isme özel yastığını da bizzat kendisi yaptı nitekim :) Veee şahaneee oldu!

bebek odası isme özel yastık

Biz tosbiğimin dekor yastıklarında mavi ve gri renk ikilisini tercih ettik. Zaten odası da genelde o renklerde ve çok güzel bir uyum oldu. Yine yıldız desenini de kullandık. Yastıklar inanılmaz güzel ve yumuşacık. İsme özel yastık ile de çok tatlı bir uyum sağladılar. Siz ayrıca o isme özel yastığını doğum sırası takı yastığı olarak da değerlendirebilirsiniz mesela. Neden olmasın! Zaten @nilshome birbirinden güzel dekor yastıkların yanısıra babynestler, müslin örtüleri, takı yastıkları, emzirme yastığı ve isme özel tulum takımları da yapıyor. 

dekoratif bebek odası yastıkları

bebek odası dekorasyonu

Çeşit çok. Kaliteden ödün asla yok. Ürünler en titiz haliyle ve özel sarılmış paketiyle size ulaşıyor. Biz çok çok memnun kaldık. Almak veya değerlendirmek isteyenlere de tavsiyemdir. Umarım sizler de beğenmişsinizdir :) Yavrum da sağlıkla kullansın inşallah.

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

İnstagram: pembedunyammm
Pinterest: pembedunyammm
Facebook: Pembe Dünyam Blog

14 yorum:

  1. Yaaaa bayıldım!!!! Bizim oğlanlar büyüdü ama odalarına alasım geldi valla! Güle güle kullanın!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa kuzucum çok ama çok teşekkür ederim ben de bayıldım inan nasıl şirinler dimi 🙈💙💙💙 çok teşekkür ederim canım benim!

      Sil
  2. çok şeker hepsi özellikle o tavşan yastık :-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavşan ayrı bi güzel dimi 🙈 çok teşekkür ederim!💙

      Sil
  3. Çok sevimli görünüyorlar.. özellikle de tavşancık çok sevimli..

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar tatlı :) Hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin :*

    YanıtlaSil
  5. O kadar tatlılar kii :)
    Böyle yastıklara bayılıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi insan dayanamıyor çok haklısınız çok teşekkür ederimm :)!

      Sil
  6. NASIL GÜZELLLER BAYILDIM :) SAĞLIKLA KUCAĞINA AL VE KUZUN SAĞLIK MUTLULUK HUZURLA UYUSUN ODASINDA

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim çok teşekür ederim aminnn!!!!! :)

      Sil

Post Top Ad