Post Top Ad

Doğum Hediyelikleri / Deniz Kabuğu Süslemeli Sabun

Evet yeniden merhabalar... Doğuma haftalar kalmışken en tatlı telaşlardan biri de gelen misafirlere sunulacak doğum hediyelikleri sanırım :) Çikolatası şekeri derken hediyelik olarak ne yaptırsam diye düşünürken instagramda çok şeker bir sayfa buldum: @balgibiatolye. Sayfada bebek şekeri, nikah şekeri, kapı süsü gibi çok eğlenceli ve şirin şeyler var ve üstelik çoğu da diğer gördüklerimden farklı ve özgün tasarımlar.

doğum hediyelikleri

Mesela ben doğum hediyeliği olarak yaptırmak istediğim renk ve konseptteki sabunu bi onların sayfalarında buldum ve çok beğendim. Sabunların rengi, süslemesi, o şirin mi şirin deniz kabukları süslemesi ve misler gibi kokuları herşeyiyle beklediğimden çok daha güzel olmuşlardı. Kendileri zaten arı gibi çalışan ve çok ilgili ve çalışkan bir firma. Siparişinizi de öyle çok bekletmeden yapıp gönderiyorlar :) Benimki de inanın öyle oldu. Ve oğluşumun sabunları gönlümüze göre oldu.

doğum hediyesi sabun süsleme

Sayfada bunun dışında çok farklı ve özgün düğün ve kına hediyelikleri, şans bileklikleri, şekerler, pleksi magnetler, yine çok beğendiğim kuru çiçek süslemeleri ( nikah veya nişan için), lavanta keseleri, tohum kalemler, sukulentler ve daha daha neler bulabilir ve yaptırabilirsiniz :) Ben cidden özgün olmalarını ve farklı tasarımlarını çok sevdim! Farklılık her zaman iyidir! 

hediyelik sabun

Sizler de özel gün, nişan, nikah, doğum veya bir parti için aklınızdaki özel süsleme ve tasarımları sayfaya iletip şahane hediyelikler yaptırabilirsiniz. Yeter ki o içten ve samimi ilgi ve alaka, güleryüz olsun. Keşke herkes onlar gibi olsun. Size de köşeye bir dipnot olsun. Sayfaya buradan ulaşabilirsiniz.

37. haftadan Sevgiler :) 

2 yorum:

  1. Hepsi çok güzel deniz taşı teması da harika

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim tatlım ben de çok beğendim bu temayı 😍💙💙

      Sil

Post Top Ad