Post Top Ad

Hardal Pantolon ve Allday Alışverişim

Selam herkese.. Özlenen kombin postlarından biriyle ve yepyeni bir alışverişle karşınızdayım :) Henüz havalar tam soğumamışken son sıcakları değerlendirmek gerekir diye düşünüp yeni keşfettiğim ve ürün kalitesini çok beğendiğim Allday alışverişimden bahsedeceğim bugün. Öncelikle Allday oldukça geniş ürün yelpazesine sahip bir tesettür giyim sitesi. Özgün ve rahat ve belli bir çizgiye sahip ürünleri var ve bu konuda da siteyi oldukça beğendiğimi söyleyebilirim. Ben sitede kendime göre bir parça buldum ve bir de çok beğendiğim bir cüzdan seçip alışverişimi tamamladım :)

İlk tercihim bu kombinimde göreceğiniz çok sevdiğim renklerden biri olan Hardal kuşaklı lastikli pantolon oldu. Oldukça rahat ve kumaşı da yumuşacık. Bilek boy bu pantolonu beyaz bir basic ve sandaletlerim ile kombinledim :) Ve çok rahat bir kombin oldu diyebilirim.

Allday alışverişimin ikinci parçası ise bu bol gözlü kahve cüzdan oldu. İçinde iki ayrı kart bölümü ve fotoğraflıklar var. Süper bişey tam benlik :)! Cüzdanda kullanışlılık benim için çok önemli. Ayrıca ürünleri oldukça kaliteli bunu bi kez daha test etmiş oldum.

Siteden yaptığım alışveriş oldukça kısa bir sürede ve sapasağlam elime ulaştı. Kargo hızlarını takdir ettim. Ayrıca sitede her türlü ödeme yöntemi var kapıda ödeme de dahil. Ve güvenceli alışveriş sistemi ile kolayca alışverişinizi yapıyorsunuz.

Ben seçimlerimden ve siteden çok memnun kaldım. Umarım siz de kombini beğenirsiniz :) Ürün detayları için linkleri en aşağıda bulabilirsiniz. Sevgiler...

hardal pantolon kombinleri
  
hardal pantolon yazlık

hardal pantolon

kahve cüzdan allday

cüzdan modelleri

Hardal pantolon: BURADA
Kahve cüzdan: BURADA
Sandaletler: Rosegal
Çanta: Rosegal

15 yorum:

  1. pantolonun rengi çok güzelmiş...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok beğendim ve beğenmene de sevindim:)♡♡♡

      Sil
  2. Pantolonun rengini çok beğendim; ama asıl cüzdan oldukça başarılıymış! Aklımda olsun, çok sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cüzdan cidden cok kullanisli canim onu iyi seçmişim:)!!!

      Sil
  3. Harika güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  4. Cüzdana Bayıldım çok güzel bir cüzdan ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet cüzdan güzel gerçekten sağol canım :)

      Sil
  5. Hayırlı olsun, öneriler için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  6. ne güzel renk all day pikiii tişkirs :)

    YanıtlaSil

Post Top Ad