Post Top Ad

Kara Cuma İndirimi Ne Zaman?


Kara Cuma indirimi ne zaman diye merak ediyorsanız, alışveriş yapmayı seven herkesin keyifle beklediği o gün için çok az bir süreniz kaldığını belirtmek isteriz. 2019 yılı Kara Cuma indirimleri 29 Kasım tarihinde yapılacak. Bu tarihte yapılacak olan indirimlerin oranı ve indirim yapan markalar hakkında bilgi sahibi olabilmek için online alışveriş platformlarını takipte kalabilirsiniz. İndirim günü yaklaştığında en çok ihtiyacınız olan ürünleri belirleyebilir ve satın alabileceğiniz platformları değerlendirebilirsiniz. İnternette arama sayfasına Kara Cuma indirimi ne zaman diye yazdığınızda karşınıza çok sayıda sayfa açılacaktır. Bunların her birini ziyaret ettiğinizde işinize yarayacak pek çok ürünü bir arada bulabilirsiniz. 



Kara Cuma İndirim Yapan Markalar Hangileri?
Kara Cuma’da indirim yapan markalar geniş bir yelpazeye sahip olup bu markalara ait ürünleri görebilmek için her markayı tek bir çatı altında birleştiren sitelere göz atabilirsiniz. Giyimden elektroniğe, beyaz eşyadan aksesuara kadar pek çok kategoriye sahip olan Black Friday indirimleri, yapacağınız alışverişleri sizin için daha az maliyetli hale getirecektir.


Kara Cuma indirimleri kapsamında markalarda yüzde elli, yetmiş ve daha pek çok oranda indirim uygulanır. Ancak talep çok fazla olduğundan dolayı Kara Cuma’da indirimi yapan markalar, bazı ürünleri stoklarla sınırlı olacak şekilde satışa sunar. Bu nedenle indirim döneminin yaklaşmasıyla birlikte markaları takip etmeniz size yarar sağlayacaktır. 
Kara Cuma İndirimleri Nereden Çıktı?
Kara Cuma indirimleri ya da Kara Cuma ne zaman diye bilgi edinmek istiyorsanız markaların sitelerini inceleyebilirsiniz. Bugüne özel olarak hazırlanmış pek çok içerik bulunmakta olup aradığınız bilgiyi bu sayede kolayca erişebilirsiniz. Diğer adı Black Friday olarak bilinen bu alışveriş gününün temeli Amerika Birleşik Devletleri’ne dayanmakta olup oradaki şükran gününden sonraki ilk Cuma’ya denk gelir. Bu gün aynı zamanda Noel alışveriş sezonunun başlangıcı da kabul edilmektedir.



Kara Cuma’nın gelmesiyle birlikte pek çok marka çok erken saatlerde kepenklerini açmakta ve çok geç saatlere kadar hizmet vermeye devam etmektedir. Bu sayede alışveriş yapmak isteyen herkes aradığı ürünü kolayca bulabilmektedir. Normal zamana göre daha fazla indirimin yapıldığı Efsane Cuma gününde aynı zamanda çeşitli etkinlikler de yapılmaktadır. Ülkemizde de bugüne verilen önem git gide daha fazla artmakta olup özellikle yüksek tutarlı alışveriş yapacaklar için Black Friday özel bir gün haline gelmiştir. Bu tarihte Lidyana sitesini ziyaret ederek Kara Cuma indirimlerini bir arada bulabilirsiniz: https://www.lidyana.com/black-friday

13 yorum:

  1. ne çabuk geldiiii hihihi :)

    YanıtlaSil
  2. buradaki indirimleri çok beğenmiyorum yurt dışında şahane indirimler oluyor ama..

    YanıtlaSil
  3. bakalım nereler ne indirimler yapacak:)

    YanıtlaSil
  4. Faydalı bir yazı olmuş canım Ben de bekliyorum Bu sene indirimi

    YanıtlaSil
  5. bakalım gerçekten güzel indirimler olacak mı :)

    YanıtlaSil
  6. Ben bir liste yapip fiyat karsilastiriyorum. Uygun olanlari aliyorum 😊

    YanıtlaSil

Post Top Ad