Post Top Ad

Flormar'dan Yepyeni Koleksiyon: Technofit

Selam herkese :) Buralara şu sıralar pek uğrayamasam da düzenimi yavaş yavaş oturtuyorum o yüzden hiç merak etmeyin kısa soluklu bir ara gibi bişey olacak bu. Bebek malum insanın tüm odağı haline geldiği için kolay olmuyor buraya şak şak yazı girmek :D

Flormar geçtiğimiz günlerde yepyeni bir koleksiyona imza attı: Flormar Technofit. Özellikle spor yapan kadınların güzelliğinden ve bakımından ödün vermemesi adına çıkan bu yeni koleksiyon ürünleri beni de çok heyecanlandırdı :)

Flormar Technofit Koleksiyonu

Ürünlerin yanında gelen sevimli bel çantası da aşırı hoşuma gitti nasıl şirin ve pembe daha sevmemem için bir sebep var mı? Zaten Flormar'ın zevkli sunumlu pr paketlerini her zaman çok sevmişimdir :)

Gelelim koleksiyona. Flormar Technofit koleksiyonunun en sevdiğim ürünü şüphesiz kremsi ve kalıcı ruju Lightweight Lip Powder oldu. Şahane bir yapısı ve sürümü var. Süngerimsi aplikatörü ile ruju istediğiniz kadar dudağınıza uygulayıp fazla gelmesini önleyebiliyorsunuz ve böylelikle de dudak kenarlarına taşma vs gibi bir durum da söz konusu olmuyor. Kalıcılığı oldukça güzel ama gün içerisinde tazeleme ihtiyacı hissedebilirsiniz. En önemlisi ise doğal tonları ve yapısıyla makyajınıza çok yakışacak Toplamda 5 farklı rengi var ve fiyatı 49.99 tl. Bendeki rengi şahane bir nude/kahve 02 Jump.

Duruşunu ve detaylı yazısını bir sonraki yazımda paylaşacağım elbette :)

flormar lip powder

Rujlardan devam edersek bir diğer likit ruju No Limit Lip Tint ler de 5 farklı renkten oluşuyor. Canlı ve enerjik renk tonlarıyla çok seveceğinize eminim. Bendeki rengi 05 Victorious. Capcanlı bir şeker pembesi. Kalıcı ve pigmentli bir ruj. Likit ruj sevenler çok sevebilir ama ben sık tercih etmediğim için özel günler için ayırdım :) Bu arada içeriğinde mimoza, jojoba ve ayçiçeği varmış :)

flormar likit ruj pembe

Yine gelir gelmez denediğim ve detaylı bir yazıda size aktaracağım tek kullanımlık Aloe Vera maskesi de bir harika! Neden? Çünkü soyulabilir bir maske ve tüm korkularımı boşa çıkarıp cildimi hiç tahriş etmeyen ve mis kokulu bir maske diyebilirim :) Cildinizdeki yağlı bölgelere uygulayabilirsiniz. Ayrıca siyah noktalar için olan diğer çeşidini de denemeyi unutmayın. 

Duo Creamy Highlighter aydınlatıcı paleti size tanıdık geliyordur umarım :) Çünkü benzer versiyonlarını daha önceki koleksiyonlarında da görmüştük. Bir tarafı toz diğer tarafı krem aydınlatıcı paleti. Aynalı da olunca çantaya atıp çıkmalık :) Yapıları da güzel baya.

flormar aloe vera maskesi

Face Oil Control Fix Mist makyaj sabitleme spreyi ve Precision Liner suya dayanıklı asansörlü göz kalemi de koleksiyonun diğer ürünlerinden. Göz kalemlerini oldum olalı sevmişimdir ojeleri gibi. O yüzden bunu da çok sevdim. Rengi ve sürümü çok güzel yumuşacık.

flormar suya dayanıklı göz kalemi

Tırnak ürünleri de her koleksiyonun olmazsa olmazı dersek Bi Phasic Nail Oil tırnak bakım yağı ve Soft Matte kadifemsi mat ojelerini de unutmamak lazım :) Tırnak bakım yağına ayrıca  sevindim. Bu ara yine bakımın şart olduğu zamanlar. Hemen denenecek. 

flormar tırnak bakım yağı

Sonuç itibariyle oldukça minimum ve doğal ama bir o kadar da etkileyici makyaj yapabileceğiniz bir koleksiyon olmuş. Dudak ürünleri ve göz kalemi benim favori ürünlerim oldu :) Koleksiyonu incelemek ve satın almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. Sizin favori parçanız hangisi?

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

İnstagram: pembedunyammm
Pinterest: pembedunyammm
Facebook: Pembe Dünyam Blog

10 yorum:

  1. Sabitleme spreyini çok merak ettim

    YanıtlaSil
  2. Spor yaparken makyaj yapmak bana hala çok tuhaf gelse de tercih edenler için anlamlı bir koleksiyon olmuş tabii :) Güle güle kullan hepsini Ümran'cım :)

    YanıtlaSil
  3. güzel bir koleksiyon bu sevdim ben..

    YanıtlaSil
  4. Maskeyi ve Fix Misti merak ettim doğrusu :)

    YanıtlaSil
  5. Suya dayanıklı göz kalemini alacağım ,bu seride o benim oldukça dikkatimi çekti. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hem kullanışlı hem de joker bir parça:)♡♡

      Sil

Post Top Ad