Post Top Ad

Organik Bebek Bezi Tidoo Türkiye'de...

Bizim tosbik doğduğundan beri kullandığımız bez markası ikiyi geçmedi. Çünkü bebek bezi ciddi anlamda önemli bir mevzu ve bebeğinizin sağlığı herşeyden önemli. Her ne kadar bu bezlerden de %100 memnun olmasam da bu ara epeydir denediğim ve hem bana hem de bebeğime çok iyi gelen bir bez markası ile tanıştıracağım sizi: Tidoo

Tidoo organik bebek bezi

Tidoo beni o diğer bezlere bağımlı kalmaktan kurtardığı için öncelikle çok mutluyum. Ve herşeyden önce organik bir bez markası. 

Tidoo menşei Fransa olan ve Türkiye'ye çok yeni gelen ve iyiki de gelen organik bebek bezi. Şu an tüm satış mecralarında rahatlıkla bulabileceksiniz. Ben ise sizlere neden Tidoo'yu çok sevdik hemen anlatayım.

organik bebek bezi

antialerjik bebek bezi

Tidoo bebek bezi;

* Organik, ekolojik ve antialerjik. Kimyasal jel 
içermiyor. Bebeğimde hiçbir şekilde kızarıklık, hassasiyet ya da pişik sorunu yaratmadı. 

* Diğer denediğim güya pahalı markaların bezlerinde yaşadığım o bacak izi, lastik izi mevzusunu çok şükür ki Tidoo da hiç yaşamadık. Ne belinde ne de bacaklarında lastik izi vs yapmadı. Oldukça rahat ve lastikleri de esnek bir yapıya sahip diyebilirim. Oh beee! :)

* Bezin inanılmaz güzel ve yumuşacık bir tabanı var. Elinizle dokunduğunuzda bunu çok rahat hissedebiliyorsunuz zaten. Aynı zamanda tanecikli yapısını da. 

* Hiçbir gece sızdırma vb bir sorun yaşamadık ki bizimki kakasını geciktirdiği günler de bu sorunu çok yaşardık ama neyseki bu sorunu da aştık ne mutlu!:)

* Kolay kolay ıslaklığını belli etmeyen Tidoo bebek bezi şişme vs yapmıyor. Yalnızca biraz sertleşme oluyor o da ekolojik özelliği sebebi ile emici kum taneleri içermesinden. Çevre ve doğa dostu bir marka. Gösterge çizelgesi de tabiki var. 


Tidoo bebek bezi yorumlar

Sanırım uzunca bi süre gittiğim yerlerde anlata anlata bitiremeyeceğim bir bez markası ile tanışmış olduk :) Daha geçenlerde uğradığım bir arkadaşıma bıraktım hatta muhakkak denemelisin diye. Bu arada Tidoo organik bebek bezini şu an pek çok satış mecralarında ( Trendyol, N11, Hepsiburada, Amazon) bulabilirsiniz :)

Sonuç itibariyle bebeğinizin yüzündeki o bir gülümsemeye neleri vermezsiniz değil mi? O halde Tidoo'yu sadece deneyin. 


Sorularınız olursa bana @pembedunyammm instagram hesabımdan ulaşabilirsiniz.

12 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Kesinlikle en sevdiğim özelliklerinden biri o oldu♡♡♡Sızdırma büyük problem anneler için malesef...

      Sil
  2. hiç duymadığım bir markaydı, oğlum için piyasadaki bezlerin %80 ini denemişimdir. Şimdi tuvalet eğitimi dönemindeyiz sonuçlanmazsa tidoo yu da deneyeceğim mutlaka ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa ne guzel tuvalet eğitimi dönemindeyseniz kilot bezlerini muhakkak tavsiye ederim, yorumlarını da merakla bekliyorum..

      Sil
  3. Temiz içerikli bir markaymış, acaba başka bebek ürünleride var mıdır?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Piyasada onca kimyasal jel içeren bezden sonra çok çok iyi oldu bu Tidoo bezler.. Henüz yok bildiğim kadarıyla ama yakında olacak muhtemelen canim :)

      Sil
  4. Bez konusu gerçekten önemli... sıkar, taşar, en fenası pişik yapar! Güvenebileceğin ve minnoşu rahat ettiren, hem de organik bez bulmuş olmanıza çok sevindim! Güle üle kullansın minik adam!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyy ne doğru anlatmışsın canim benim ellerin dert görmesin 🥰🤗🤗 çok sağol bitanem:)

      Sil
  5. oğluşunla bu vesileyle tanışmış olduk :) bu markayı hiç duymadım malum biz bu dönemleri atlatalı çook oldu :)) artık nasip olursa torunlara bakacağız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa canim biraz öyle oldu 😁🙈 evet sen atlattın ne güzel inşallah torunlara artık çok öperim ♡♡:)

      Sil
  6. Tidoo Bebek bezini onlinebebekmarket.com dan sipariş verebilirsiniz. Hızlı Kargo ile hazır stoktan gönderilmektedir. Yetkili satıcıdır.

    YanıtlaSil

Post Top Ad