Post Top Ad

Anılardan Albüme: Resimlimagnet.com

Anılar anılar.. Hızlıca akıp giden zaman tünelindeki o güzelim anılar.. İşte onları saklamanın binbir türlü yolu var değil mi :)? Daha önce size farklı değişik örneklerinden bahsetmiştim tıpkı polakartlar gibi.. Şimdi ise anıları biriktirip güzel bir ahşap kapaklı albümde saklamaya ne dersiniz :)?

anı albümü

Resimlimagnet.com işte aradığınız adres.. Ister sevdiklerinize anılarınızı ölümsüzleştirmek üzere hediye edebileceğiniz mıknatıslı magnetler, polakartlar veya albümler (anı albümü) dilerseniz de planını yaptığınız bir parti için özel parti malzemeleri bulabilir veya yaptırabilirsiniz. Şahane bir platform ve herşey elinizin altında.

kişiye özel magnet

Üstelik siparişim o kadar hızlı geldi ki bi kere daha takdir ettim kendilerini. Ben bu sefer hamilelikten doğuma ve sonrasına uzanan anılarımı albümleştirmek istedim. Tam 60 tane sticker resim ve bir ahşap albümle keyifle dizdim resimleri:) Artık ailecek bakıp bakıp yad etme zamanı:)

kişiye özel albüm

Size de anılarınızı özel kılmak için bu sayfayı şiddetle tavsiye ederim. Buradan sayfayı inceleyebilir ve harekete geçebilirsiniz.

Sevgiler...

8 yorum:

  1. Bence de basılı fotoğrafın yerini hiçbir şey tutmuyor. Fırsat buldukça ben de bastırmaya çalışıyorum. Bu sayfa da aklımda olacak kesinlikle! Çok sevgiler Ümran'cım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi ömür boyu sakla ac ac bak :)! Muhakkak tavsiye ederim işini büyük titizlikle yapan çok özenli bir yer tatlım:)!!!

      Sil
  2. bütün fotoları albüm yapmak lazım aslında...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle! 60 resim olmasına rağmen hala şunu da mı ekleseem dediklerim oldu ama neyseki albümde baya yer arttı tekrar tekrar eklerim diye düşünüyorum zamanla :)

      Sil
  3. gerçekten çok güzel bir hatıra :)

    YanıtlaSil
  4. Çok güzelmiş canım çok beğendim 😊

    YanıtlaSil

Post Top Ad