Post Top Ad

Blazer Kombini/ Shein SS20

Evet 2020 yılının ilk kombin postlarına devam ederken yine çok sevdiğim bir kombin ve yine Shein den 2020 ye özel parçalar :) Sanırım onları ilk deneyenlerden olduğum için çok şanslıyım çünkü her biri yeni yıla özel üretilmiş ürünler :)

Bu yıl blazer sevdası biraz baskın geldi bende ve birkaç parça alıp stokladım bile. Onlardan biri de bu kombindeki eflatun blazer. Hem rengini hem de modelini çok sevdim!:) Ayrıca çift taraflı düğmeleri ve bu kombinde kullanmasam da kemeri ile çok hoş uyum sağlıyor.

Bir diğer parça ise yüksek bel ispanyol paça siyah kumaş pantolon. Yapısı ve esnekliği çok güzel ve üzerime cuk diye oturdu. Özel günler ve iş toplantıları ve ofis kombinleri için kaçınılmaz!!!

Blazer içine giydiğim tropikal desenli bluz ise mevsim olarak bizi biraz daha yaza götürse de incecik rahat kumaşı ve kısa oluşuyla bu tarz tüksek bel pantolonlar üzerine harika bir uyum sağlıyor.

Ve bugünün kombininin tüm parçaları Shein SS20 koleksiyonundan. Ayrıca sizlere de Shein den yapacağınız 60 dolar ve üzeri alışverişlerinize özel %15 indirim kodu tanımladık: 99SS20.

Kombine ait tüm fiyat ve detayları postun en altındaki linklerden inceleyebilirsiniz:)

Blazer kombinleri

şık blazer kombinleri

2020 trend kombinler

ofis stili kombinleri

moda blogları

Blazer: Shein
Pantolon: Shein
Bluz: Shein

8 yorum:

  1. A very nice and stylish look, dear! 

    YanıtlaSil
  2. Blazer rengi çok güzel :)

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel bir kombin olmuş canım, iyi akşamlar :)

    YanıtlaSil
  4. Ay kombine bayıldım bayıldım!!! Hele blazerın rengi, çok kalp!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canımmmm!😍💜💜💜💜

      Sil

Post Top Ad