Post Top Ad

Bu Yıl Aykırı Renkler ile Yenilenin: 2020 Makyaj Renkleri

Gizemli, aykırı, doğal, büyülü ve rengarenk... Hepsi de 2020 makyaj renkleri ve trendleri için kullanabileceğimiz sıfatlar. Çünkü 2018 kaşların, 2019 kirpiklerin ön planda olduğu bir yılken, 2020 tüm kalıpları yıkacak gibi görünüyor. Aynı renk ruj ve göz farları, bazen doğal bazen de şaşırtıcı derecede uzun tırnaklar ve parlak vişne çürüğü, mürdüm ve hatta mavi rujlar bu yıl hayatımıza girecek yeni tarzlardan sadece bazıları. 2020'de aynada yepyeni bir imaj görmek istiyorsanız, gelin makyaj çantanızı birlikte yenileyelim. 

Dudaklar 2020'de Ya Çok Doğal Ya Çok Aykırı 

Makyaj dünyası da doğal olana dönüş akımının etkisi altında. 2020 makyaj renkleri de bu akımdan nasibini alıyor. Yeni yılda dudağınıza süreceğiniz hafif bir balsam ya da parlatıcı, biraz allık ve maskara doğal bir makyaj için yeterli olacak. Ruj renkleri pembe, şeftali, vişne çürüğü, mürdüm ve kahve tonları gibi bol alternatifli olarak karşımıza çıkıyor. Siyah ve hatta mavi rujlar ise daha çok aykırı ve çarpıcı makyajlarda bu yıl sık sık podyumları süsleyecek. Mat rujları özellikle sade göz makyajı ile birleştirerek doğal bir görünüm elde edebilirsiniz. Yine bu yılın ilginç trendlerinden biri de göz farı ve rujunuzun aynı renkte olması. 



Kışın Sade, Yazın Işıl Işıl Tırnaklar 

2020 makyaj renkleri olduğu kadar 2019-2020 Sonbahar kış oje trendleri de oldukça şaşırtıcı. Örneğin tırnaklarda farklı renkte ojeler gördüğümüzde artık şaşırmayacağız. Çünkü 2020'nin en çarpıcı oje tarzı olan "her tırnakta ayrı bir oje" sayesinde rengarenk ve havalı ellere sahip olabilirsiniz. Kışın soğuk günlerinde lacivert ve yeşil tonlar ön plana çıkarken, ojeler yaza doğru canlanarak pembe, mor ve menekşe gibi neşeli renkler moda olacak. Günlük hayatımızda daha çok tercih ettiğimiz beyaz ve açık renkli ojeler ise sadelikten yana olan kadınların ilk tercihi olmaya devam edecek. Tırnak aksesuarları kullanmayı seviyorsanız, bu yıl siz de inciler, boncuklar ve farklı ürün seçenekleriyle ışıldayabilirsiniz. 



Işıltılı ve Çarpıcı Gözler 

Altın rengi, parlak ve ışıltılı renklerin yoğun olarak tercih edildiği göz makyajları da yine 2020 makyaj trendlerinden. Yeni yılda pembe, mor, lila gibi göz farı renkleri ile makyajınıza romantik bir hava katmanız da mümkün. Özellikle yaza doğru makyaj çantanızda sedefli göz farı çeşitleri bulundurmayı da ihmal etmeyin. Gözlerinizi daha iri göstermek için beyaz farlardan yardım alabilir, yumuşak geçişler ile canlı renkleri kullanabilirsiniz. Partilerde ve gece davetlerinde iri simler ve pullarla süsleyeceğiniz bir göz makyajı ile tüm dikkatleri üzerinize çekmek elinizde. 



2020 Makyaj Renkleri: Değişimin ve Yeniliklerin Yılı 

Makyaj tarzınız ne olursa olsun, 2020 makyaj renkleri ve trendleri size de değişim ve yeni deneyimler sunuyor. Sade bir makyaj yapmaktan hoşlanıyorsanız, GR Nude Look Natural Shine Lips Dudak Parlatıcısı doğal güzelliğinize hafif bir ışıltı ve parlaklık katabilir. "Makyajsız makyajın" trend olduğu bu yıl, makyaj çantanızda muhakkak hafif bir parlatıcı olmalı. GR Satin Lipstick özellikle kışın daha çok bakıma ihtiyaç duyan dudaklarınızı E vitamini ve nemlendirici yapısı ile beslerken, 2020 ruj renkleri ile dudaklarınıza farklı bir hava katabilir. Özel davetler ve partiler için ise size önerimiz aynı renk ruj ve göz farı kullanmanız. Longstay Eyeshadow Quattro - 4lü Far Paleti, farklı renk seçenekleri ile hem gece hem de gündüz makyajlarınızda rujunuzun renk tonuna eşlik edebilir. Tırnaklarınız ise yeni yılda GR Diamond Breeze Shimmering Nail Color ile altın ve bronz tonlarda ışıldayacak. Aynaya baktığınızda göz alıcı bir makyaj görmek istiyorsanız, tüm Golden Rose ürünleri sizleri bekliyor! 

4 yorum:

  1. Golden Rose makyaj ürünlerini genel olarak çok seviyorum ben de, özellikle bu Rich Color ojeleri baya başarılı!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım kesinlikle bu ojelerini ben de çok beğeniyorum her gittiğimde dayanamayıp alırım bir rengini :)

      Sil
  2. Golden Rose sevdigim bir marka ojelerin her rengini çok begendim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi ojelerini ben de çok beğeniyorum canim:)!

      Sil

Post Top Ad