Post Top Ad

Pembe Suni Kürk/ Mavi Kapişonlu Yagmurluk

Selam herkese bugün yepyeni bir proje ve farklı bir kombin yazısı ile sizlerleyim:) Çünkü kombinimizi canım eşimle yaptık. Sevgililer Günü'ne özel sürprizli kombinin parçaları da Shein den aldığımız pembe suni kürk ve mavi kapişonlu yağmurluk :)

Bendeki pembe suni kürk rengi ve canlılığıyla göz koymadan edemediğim ve gardrobuma renkli bir hava katmak istediğimden ötürü seçtiğim bir ürün oldu. Boy olarak kısa, düğmeli ve sıcacık tutan bir kürk:) Sevgililer Günü ne özel böyle şeker tonları seçebilir ve siz de hayatınıza biraz renk katabilirsiniz:)

Eşimdeki mavi kapişonlu yağmurluk ise gelir gelmez çok beğendiğimiz ve ona çok yakışan bir seçim oldu. Kumaşı kalitesi oldukça güzel ve şapkalı olması da kullanışlılığını arttırıyor. Rengi ise yine capcanlı bir mavi. Sanırım bundan daha güzel bir yağmurluk seçemezdik...

Sevgililer Günü demişken siz takipçilerime özel Shein den yapacağınız 60 dolar ve üzeri alışverişlerinizde %15 indirim kodumuz: SVD877 :) Umarım bu ikilinin kombinini beğenirsiniz. Şimdiden hepinize harika bir hafta diliyorum!

pembe suni kürk

sevgililer günü kombinleri

2020 kış trendleri


sevgililer günü eşli kombinler


Pembe Suni Kürk: Shein
Mavi Kapişonlu Yağmurluk: Shein

4 yorum:

  1. Çok yakışmış ikinize de, ama gerçekten pembe peluşa bayıldım resmen!! Alıp üstüme geçiresim geldi hemen :))) Güle güle giy Ümran'cım, çok öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimmm çok teşekkür ederim güzel arkadaşım!:)

      Sil

Post Top Ad