Post Top Ad

Siyah Havuç Pantolon / Shein

Nedense bugünlerde hiç iyi haberler almıyoruz ve 2020 bize biraz iyi gelmedi gibi umuyorum tüm bu günler geride kalır, eski huzurumuz geri gelir milletçe ülkece tek dileğim.. Gelelim günün kombin yazısına..

Havuç pantolonlar benim için her zaman ayrı bi yere sahiptir. Cool ve tarz görünümü, ekstra rahat kalıbı ve duruşu ve kolay kombinlenmesiyle favori parçalarımdan. Öyle olunca geçenlerde Shein'den bir siyah yüksek bel havuç pantolon aldım.

Beden olarak büyük gibi dursa da üzerime rahat oldu. Ben onu Kapadokya seyahati sırası yine daha önce Dresslily den aldığım siyah dantel detaylı bluzum ile kombinledim. Ve bu ikilinin uyumunu çok beğendim... Çekimler ise yine blogda detaylıca bahsedeceğim güzel otelimiz Gamirasu Cave Hotel den :)

Ürün fiyat ve detayları için postun en altına uğramayı unutmayın. Ayrıca 31 Mart a kadar Shein den yapacağınız 60 dolar ve üzeri alışverişlerinizde %15 indirim kodumuz: O1pemb.

Şimdiden güzel bir haftasonu dilerim...

Mom jean kombinleri

Siyah mom jean modelleri

Moda blogları

Jean: Shein
Bluz: Dresslily 
Ayakkabı: Dresslily

4 yorum:

  1. Havuç pantolonlar uzun zamandır benim de favorim; özellikle crop toplarla kombinlemeyi pek seviyorum! Güle güle giy canım, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle crop toplarla da muhteşem olurlar yazın Başakcım çok öperim:)!!! Çok teşekkür ederim ♡♡♡

      Sil
  2. Tüm kombin çok güzel ☺️

    YanıtlaSil

Post Top Ad