Post Top Ad

Kapadokya'da Rüya Gibi Bir Tatil: Gamirasu Cave Hotel

Bugün sizlere binlerce yıllık medeniyetlere şahitlik eden güzel atlar ülkesi güzelim Kapadokya'nın şirin mi şirin Ürgüp beldesindeki sıcacık insanı ve mis gibi doğasıyla Ayvalı Köyü'nden selamlıyorum.

Gamirasu Cave Hotel yorumlar


Kapadokya seyahat blog


Evet buralar o kadar güzel ki hem şirin mi şirin kayalara oyulan evler ve oteller hem de derinnn tarihi geçmişi ile mutlaka ama mutlaka seyahat edilmelik yerlerden. Ve biz Ayvalı Köyü'nde öyle güzel bir otel keşfettik ki sizlere belki de burada anlata anlata bitiremeyecğim baştan söyleyeyim :)


Kapadokya seyahat blog

Bahsettiğim otel 9.4 Booking puanıyla bölgenin en iyi otellerinden biri olmakla birlikte yine bölgenin ilk kaya oteli olan Gamirasu Cave Hotel. Şahane ama şahane bir tarihi geçmişe sahip. Vee müthiş bir dekore ve dizaynı ile övgülere doyamayacağım bir otel.


Kapadokya otelleri tavsiye

En güzel kapadokya otelleri

Şöyle söyleyeyim eskiden Bizans döneminde Hristiyan rahiplerin inzivaya çekildikleri manastır iken şimdilerde muhteşem bir şekilde restore edilen ve adını pek çok dergi ve yabancı basında övgüyle bahsettiren Gamirasu Cave Hotel bu yıl ki ilk seyahat durağımız oldu :) Ayrıca bizim için o kadar değerli ki bebekle ilk seyahatimizi de buraya gerçekleştirmiş olduk.. Asla unutmayacağız tabiki :)

Otelin mağara odaları mistik bir havaya sahip. Odalarda birbirinden güzel antika eşyalarla otantizm ve romantizmi bir arada yaşıyorsunuz. Allahım o nostaljik telefonlar ve duş başlığı ya da ne bileyim el işlemeli güzelim yatak örtüsü takımı hangi birini söyleyeyim... Olağanüstü...

Gamirasu otel yorumları

Kışın ailecek doyumsuz saatlere tanıklık edeceğiniz harika bir şömine başı...

Gamirasu Roman King Suite oda

Gamirasu aile odaları

Açık söylemek gerekirse krallara layık bir tatil yaşadık 3 gün içerisinde ve bizim kaldığımız oda otelin birbirinden güzel 35 odasından biri olan Roman King Suite idi. Daha odaya girmeden o havayı sezmiştik ki girer girmez de bidaha çıkmak istemedik zaten:)


Gamirasu mağara otel

Evet evet Roman King Suite... Asla ve asla unutamayacağımız herşeyin dört dörtlük yerleştirildiği ve kendinizi aşırı özel hissettiğiniz hatta şımarmak istediğiniz bir oda.. İçerisinde hamam, sauna ve size özel jakuzisiyle ailecek bol keyifli saatler sizleri bekliyor. Biz Efeyle jakuziden hiç çıkmak istemedik mesela :) Ki oğlum suyu severdi burada oyun delisi oldu keşke eve de yapabilsek bi tane bundan demedik değil:)

Gamirasu Hotel jakuzili oda

Bebekle seyahat

Gamirasu Roman King Suite


Gamirasu Roman King Suite 2

Gamirasu Roman King Suite 3

Hemen sonrasında kahve keyfinize eşlik edecek herşey yine yanıbaşınızda.. Ayrıca mini buzdolabınızda sizi meşhur şaraplarıyla birlikte çok güzel süprizler bekliyor olabilir... !!!!

Gamirasu Roman King Suite 4

Banyoda en sevdiğim şey ise bize özel olarak yerleştirilmiş bakım ürünleri oldu. İnanamadım. Oğlumun şampuanı, bebe yağından tutunda pişik kremine kadar benim ise gece maskesine kadar... Biri beni uyandırabilir mi dedim bu bir rüya olmalı :) Yanıma o kadar ıvır zıvır aldım ama hiç almasam olurmuş otelimiz zaten herşeyi düşünmüş:) Herşey özenli ve güzel.. Her gün sıkı temizlik..



Evet herşeyi sizin için düşünen bir otel.. Bebeğinizin beşiğinden bakım ürünlerine ve 24 saat boyunca temin edebileceğiniz sıcak sütüne kadar.. Ee sizce de kocaman bir alkışı hak etmiyor mu!!!!

Gamirasu Roman King Suite 6

Bahçeye çıktığınızda ise o güzelim mağara odalarının arasından geçerken şahane bir havuz karşılıyor sizi.. Yerden ısıtmalı  ve merdivenli.. Ah keşke hava güzel olsaydı da girebilseydim çok içimde kaldı ama belki de başka sefere.. Müthiş vadi manzarasıyla havuzun önünde birkaç kare çekinmeden olmazdı değil mi :)

Gamirasu Cave Hotel Kapadokya

Ürgüp Ayvalı Köyü

Gamirasu Cave Hotel havuz


Otelin önünden akan bir dere eşliğinde uzun bir vadi yürüyüşüne de çıkabilirsiniz ve o mis gibi havayı solarken cennet gibi diyarı izleyebilirsiniz...

Oteldeki konaklamanıza kahvaltı da dahil oluyor ve kendileri organik köy ürünleri ve serpme kahvaltılarıyla Türkiye'nin en iyi 10 brunch mekanından biri seçilmiş biliyor muydunuz:) Biz de bizzat şahit olduk ve kahvaltıyı hem içerde hem de terasta manzara eşliğinde yiyebiliyorsunuz..

Gamirasu Hotel kahvaltı

Ayrıca akşam yemeklerini de tatma fırsatımız olmuşken oldukça lezzetli menüleri olduğunu söylemeden geçmeyeyim.. Dışarıda kim uğraşacak falan derseniz aman ha kendi restoranları kesinlikle çok lezzetli ve personelleri de o kadar ilgili ve güleryüzlü.


Gamirasu Cave Hotel restoran

Bizim için on numara beş yıldız bir Kapadokya tatili deneyimi oldu. Otelden ayrılırken hem çok mutlu ve memnun hem de ayrılıktan dolayı hüzünlüydük. Mart ayında bile yeşillikler sarmıştı etrafını yazın buranın havasını düşünemiyorum bile...


seyahat blogları

Eğer ki sevdiklerinizle mükemmel bir Kapadokya tatili düşünüyorsanız tek tavsiyem benim çok araştırarak bulduğum ve kendimi aşırı şanslı hissetiğim Gamirasu Cave Hotel. Tüm yıldızları hak eden bir otel. Ayrıca şahane bir yönetim ekibi var. Böylesi  bir ortam da zaten böyle bir ekipten çıkar... Biz rüyadan uyandık..

Şimdi belki de sıra sizde :)

Beni diğer sosyal medya hesaplarımdan da takip etmeyi unutmayın :)

İnstagram: pembedunyammm
Pinterest: pembedunyammm

Facebook: Pembe Dünyam Blog

18 yorum:

  1. Harikaa ötesi bir nevşehirli olarak teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. yazı kışı ayrı güzeldir Kapadokya'nın . Çok güzel bir tatil olmuş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi geçen sene yazın gitmiştik bu sene de bahara kısmet oldu her mevsim ayrı güzel gerçekten ♡♡♡:)

      Sil
  3. kapadokya çok sevdiğim yerlerden biridir bu otel de şahaneymiş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler otel gerçekten harika bir deneyim oldu bize:)

      Sil
  4. benimde çok görmek istediğim bir yer ama bu süreçten sonra ne zaman gitmeye cesaret ederiz bilemiyorum.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım en kısa sürede atlatırız şu günleri en büyük duam 🙏🙏❤

      Sil
  5. Fotoğraflara hayranlıkla baktım, çok güzel bir şehir gerçekten. Umarım gidip görme fırsatım olur benimde 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim begenmenize sevindim 😍😍 Güzelliğini yansitabildiysem me mutlu 🙈❤

      Sil
  6. Ayyy fotoğraflarda kayboldum bayıldım kesinlikle gideceğim bir yer oldu sayende balım ! Teşekkürler öneri için !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canimm canimmm!!!! Inan rüya gibi geçti umarım en kısa sürede sana da kısmet olur çok ama çok beğeneceğine eminim güzelliğimm♡♡♡:)!!!!

      Sil
  7. Harika bir otel, harika fotolar, Efe'yi de benim için öp annesi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabiki öperim öpmem mi çok teşekkür ederiz canım:)!

      Sil
  8. Ne kadar gzelmiş umarım salgın bittkikten sonra gitme fırsatım olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım inanın daha yeni başlamışken çok kötü oldu en kısa sürede atlatırız dileğim 🙄🙏🙏🙏

      Sil

Post Top Ad